- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekkk
senior tag
válasz
Don Rico #8909 üzenetére
Hát így sajna nem tudom.
Próbáld meg Win 7 alól esetleg. Nekem ott nem volt még driver problámám. Jó mondjuk nem is játszom sokat. Sőt inkább keveset.
Én a 9-11 es drivert használom. Egyébként lehet ATI driver bug is, ha minden más megy. Én így erre tippelek. ATI-ék nem túl híresek a driverekiről. A Hardware remek, de a driver hozzá, az már egy másik téma.
Ha driver ütküzés lenne akkor játszani sem nagyon tudnál, állandóan kidobna minden. Meg VGA karival nem jellemző ez a hiba. Egyéb hardverrel sajna igen. Én driver bugra tippelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest