- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Kinéztem ezt a kártyát, de pár dologban érdekelne a tapasztalatotok.
Most egy 7600 gt van a gépemben. Annál gondolom azért jobban teljesít. Igazából mindennapi dolgokhoz nem kell a teljesítmény, de az új stalkerben olyan videókkal bombáznak...
A fogyasztás elég fontos nekem. Azt olvasom mindenhol, elég jól teljesít idle-ben.
Viszont zalman 360-as tápom van. Az elég neki? Meg a 3500+ adm proci ki fogja bírni hajtani?A másik:
Melyik gyártmányt érdemes venni? Most a 7600 azt csinálja, hogyha nem meleg, akkor automatikusan leveszi a venti fordulatát, hogy ne süketüljek meg. Ezek tudnak ilyet?Egyébként nem játszok sokat, de azért a 7600 Clear Sky alatt már néha nem bírja az iramot, hiába veszem le a játék teljesítményét, belagol.
Hétköznapokon meg Linuxszal használnám, ott elég problémás az ati driver. De nem is kell, csak a 2d és a filmlejátszás. Valamint az alacsony fogyasztás persze. Ezt majd még érdeklődöm más csatornákon. De persze ezzel kapcsolatban is jöhet tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest