Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atnhony
csendes tag
Na hoppá.. Most szép dolgot találtam... Szal az ismerősömnél nézelődök, honlapon van webáruház, ott nézegetem. És ott csak ASUS EAH4670/DI/512MD3/A néven futó kari van, de a kép mellette egy ASUS EAH4670/DI/512M... xD na igazodjon k iaz ember... Majd megkérdem tőle, hogy most akk melyikről lenne szó...((mivel a 2 tö kegyforma ránézésre, csak a venti más...))
Am 14-15 FPS? kicsit kevés az
én ahogy nézegettem, sokkal szebben megy, 25-30 körül egy gyengébb procin, de volt egy atomreaktor is, ott oylan 30-40 között ment xD ezzel a karival, amit írtam Asus.Nem csak GTA IV miatt, de az a legkomolyabb játék, amivel játszani kívánok, azért azt írtam. A többi játékról van infóm, h hogy futnak ezen a karin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Mini-ITX
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
én ahogy nézegettem, sokkal szebben megy, 25-30 körül egy gyengébb procin, de volt egy atomreaktor is, ott oylan 30-40 között ment xD ezzel a karival, amit írtam Asus.