Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
spájne
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Lassan már féléve h egy boldog tulaja vagyok egy HIS HD4670 DDR3 512MB-nek. Eddig nagyon megvoltam vele elégedve, szépen viszi a játékokat 1280-ban. Ettől nagyobb felbontás nem is kell mivel ennyit tud a régi Philipst 19" tft-m
Pár napja viszont van vele egy kis gondom. Kb 3/4 óra játék után a venti elég hangosan felpörög kb 20mp-ig és ezt utána 5 percenként megismétli. Elég zavaró mert addig szinte nem is lehet hallani a venti hangját. Megnéztem a kártya hőmérsékletét amikor bekapcsol, ez 55 fok volt, alapon amúgy 36 fok.
Azért aggaszt ez a dolog mert eddig nem csinálta. Még akkor se amikor sokkal melegebb napok voltak mint az elmúlt 1 hétben.
A rivatuner-ben megnéztem h elvileg 60foknál kellene asszem kb 29%-on pörögnie a ventinek.
Szerintetek mi lehet a bibi? Azt hittem a catalyst 9.5 kavart be mert kb akkor kezdte ezt az egészet. Leszedtem vissza a 9.4 de ugyanúgy csinálja. Esetleg XP újra telepítés?
Vagy a rivatunerben belehet állítani a venti sebességét h mennyin pörögjön max és átírni h melyik hőmérsékletnél mennyivel pörögjön?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux Mint
- E-roller topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest