Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spájne

csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Lassan már féléve h egy boldog tulaja vagyok egy HIS HD4670 DDR3 512MB-nek. Eddig nagyon megvoltam vele elégedve, szépen viszi a játékokat 1280-ban. Ettől nagyobb felbontás nem is kell mivel ennyit tud a régi Philipst 19" tft-m:D

Pár napja viszont van vele egy kis gondom. Kb 3/4 óra játék után a venti elég hangosan felpörög kb 20mp-ig és ezt utána 5 percenként megismétli. Elég zavaró mert addig szinte nem is lehet hallani a venti hangját. Megnéztem a kártya hőmérsékletét amikor bekapcsol, ez 55 fok volt, alapon amúgy 36 fok.

Azért aggaszt ez a dolog mert eddig nem csinálta. Még akkor se amikor sokkal melegebb napok voltak mint az elmúlt 1 hétben.

A rivatuner-ben megnéztem h elvileg 60foknál kellene asszem kb 29%-on pörögnie a ventinek.

Szerintetek mi lehet a bibi? Azt hittem a catalyst 9.5 kavart be mert kb akkor kezdte ezt az egészet. Leszedtem vissza a 9.4 de ugyanúgy csinálja. Esetleg XP újra telepítés?
    Vagy a rivatunerben belehet állítani a venti sebességét h mennyin pörögjön max és átírni h melyik hőmérsékletnél mennyivel pörögjön?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák