Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
2 hónapja halasztom a VGA vásárlást, de igazából proci+alaplap is kellene már! 50ezret nem szánok játék miatt a gépre, ezért a jelenlegi konfigommal kellene VGA, a 4200+ 2650MHz körül elmenne alapfeszen. Ez kevés már kicsit, de szerintem nem érné meg ha mindent vennék, ha vennék 4670et azzal ellenék még egy darabig, utána meg jöhetne az AM3!
Én most így gondolkozom, ha szerinted nem jól akkor nyugodtan meggyőzhestz!(2 hónapot vártam már, ha csak kis többletet kapok az új VGA-tól akkor lehet jobb lenne nekem most a 4670! A procim miatt úgy se sok jönne ki a másik kártya többletéből! Jól gondolom?)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest