Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
2 hónapja halasztom a VGA vásárlást, de igazából proci+alaplap is kellene már! 50ezret nem szánok játék miatt a gépre, ezért a jelenlegi konfigommal kellene VGA, a 4200+ 2650MHz körül elmenne alapfeszen. Ez kevés már kicsit, de szerintem nem érné meg ha mindent vennék, ha vennék 4670et azzal ellenék még egy darabig, utána meg jöhetne az AM3!
Én most így gondolkozom, ha szerinted nem jól akkor nyugodtan meggyőzhestz!
(2 hónapot vártam már, ha csak kis többletet kapok az új VGA-tól akkor lehet jobb lenne nekem most a 4670! A procim miatt úgy se sok jönne ki a másik kártya többletéből! Jól gondolom?)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest