Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beri

addikt

válasz Biga123 #5081 üzenetére

A ventik állandó 75%-on tekerése, meg a memóriahiba giga sajátosság, nem a driverrel van baj.

lehel22: Igen, persze, gőzöm sincs. 6850-et se láttam soha, pláne nem gigát...
    Azt mondtam, hogy ha hibás a kártya, vidd vissza és verd az asztalt addig, míg ki nem cserélik, mert ez a giga álláspontja is. BIOS-okat, meg drivereket sok évvel ezelőtt is ugyanígy fejlesztettek, ugyanígy felrakhattad a legfrissebbet.
    Igen, vannak hibás gigák, de nem az a megoldás, hogy várja a nép a csodabiost, meg a csodadrivert, amitől majd szaloncukor hullik az égből.
    Mért kell ezt egyből "arcoskodásnak" titulálni? Melyik állításom nem igaz?

Ha kíváncsi vagy a konfigomra, ki van töltve az adatlapom. Win7 64bit alatt játszom, a legfrissebb bios van fenn a legfrissebb driverrel (igaz, hogy nekem F3_B-vel sem volt gondom 10.12-es catával). A kártyám január 13-án érkezett meg a nagykerhez. 1920x1080-ban meg nem tudok tesztelni, mert nincs akkora monitorom. 1280x1024-ben egyórás szőrösfánkról raktam már fel képet ide, ebbe a topicba. Nemrég egy másikat 0.981V-on alapórajelen, igaz, hogy az csak 800x600-ban futott kisablakban, de két órát.

Új hozzászólás Aktív témák