Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
Bocs, hogy hozzászólok, de szerintem néhány dologban tévedsz.
1. A 8800-asok gyári referenciahűtője nem szorul cserére, csendesen és jól teszi a dolgát. Persze van, akinek szimpatikusabb a HR-03, de ez ízlés dolga.
2. A 320MB-os GTS-nél a jelenlegi játékok többségében valóban gyorsabb a HD2900XT, de nem annyival, mint amennyivel drágább is annál. Hogy a jövőbeli DX10-es játékoknál hogy alakulnak az erőviszonyok, az még még puszta találgatás.
3. ''3d grafikához nem jó a 8800, bugzik mindenhol'' A HD2900XT mellett a jelenlegi legjobb VGA-król beszélünk, úgyhogy ez a megállapítás egy ''kicsit'' erős volt, talán te is belátod... A 8800-as GeForce-ok jól sikerült széria, a kezdeti drivergondok javarészt már teljesen megoldódtak, bár a Vista drivereken még mindig van mit csiszolni. Nekem egyedül a Splinter Cell: Double Agent-el vannak gondjaim (amennyire tudom, ezzel a játékkal a HD2900XT is hadilábon áll, de javítsatok ki ha tévedek), minden más játék (legalább 30-at próbáltam már) tökéletesen fut.
Tudom, hogy ez a HD2900XT topicja (bocsánat mindenkitől az OFF-ért), nem kötözködés céljából írtam ide. Nem tartom magam NV-fannak, megértem, ha valaki az ATI-t szereti, de valótlanságokat akkor sem illik írni a másik gyártó kártyájáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest