Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

leviske
veterán
válasz

dani145

üzenetére
						Van olyan ismerősöd, akinek erősebb tápja van? Mert lehet, hogy mostanra adta meg magát a táp...
Mindenképp javaslom felkeresni a "Melyik tápegységet vegyem?" topikot, mert ott vannak leginkább olyan emberkék, akik meg tudják állapítani, hogy mennyi esélye van annak, hogy a tápod adta fel az élettel vívott harcot...

- 

- 

AtiGef
senior tag
válasz

dani145

üzenetére
						Nekem XT-m van de 1 és ugyan az. 1280*1024, medium, Highest, és 21, 50, 50, 0 vannak a dolgok és így 35FPS átlag a GTA IV. 1 csati-s verzió sokkal kisebb fogyasztású. 35%-al kevesebbet eszik.
Ja és a karimon nekem is AC 2900 Extreme hűtés van. Játékoknál 840/2000-nél se megy 65 fok felé. Egy baja van, hogy bazi nagy

- 

beran
tag
válasz

dani145

üzenetére
						Ez a hűtő 7-8k körül van árban,hát az a táp szerintem elvinné kérdés hogy meddig,akitől vettem ezt a karit annak a spire tápot 2 hónap alatt megölte.
Én márkásat vennék pl
SP,Asus,corsair,enermax,gigabyte de ezek most ki__szott drágák lettek,amit vettem ezelött pár hónapja FSP-t az most a 2x árban.Hát ez a hűtő csak erre jó állítólag (nemnéztem utána),a thermalright mellett az szól hogy több vga-ra ráteheted majd.

- 

beran
tag
válasz

dani145

üzenetére
						A paszta azért kell mert hiába látod simának a bordafelületét,attól az még nagyon kis mértékben de egyenetlen,ezeket a hézagokat tölti ki a hűtőpaszta.Fém-fém természetesen jobban vezeti a hőt mint a hűtőpaszta,a hűtőpasztának van egy hőátadási tényezője,azaz milyen minőségű a hűtőpaszta,különféle anyagokkal javítják fel ezt a tulajdonságát lásd "ezüst".

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Gumi és felni topik
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
 - Horgász topik
 - EAFC 26
 - iPhone topik
 - Nintendo Switch 2
 - Villanyszerelés
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
 - Autós kamera eladó
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)