Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beran
tag
válasz
Anderas
üzenetére
Én kipróbálnám a vga-t egy másik gépben,vagy esetleg a gépedbe teszel egy kisebb karit (bár ez azért nem a nyerő,mert lehet az áramfelvétel idézi elő ezt a jelenséget,azaz a vga.)
Ha a lapon a fesszabályzók akkor dobj egy ventit oda amit közvetlen ráfújja a levegőt,és meglátod milesz,ha ugyanúgy restart akkor nem az lesz.
-
beran
tag
válasz
Anderas
üzenetére
Üdv.
Nekem is volt hasonló jelenség,de nekem videó nézés közben széthullott a kép és restart,és még megterhelés sem volt!Több óra játékot meg simán vitte.
Én arra tippelek táp,vagy chipset túlmelegszik,talán még a proci mellet a fesszabályzók,ezek mind okozhatnak újraindulást. -
Speed®
titán
válasz
Anderas
üzenetére
Próbáld meg csak a legszükségesebbeket felkötni és a vidkarinak adj két külön ágról tápot, aztán winben egy furmarkot futtatva nézd meg, hogy lekapcsol-e. Nekem bírta anno egy Codegen a 2900Pro(512b) karimat, igaz csak 1 napig, amíg visszakerült hozzám a Libertym, a 2x20Aes ágaival

Szerintem az XT elvan egy 15Aes ágon bőven, persze emellé még jön a proci ~8Aje, meg a többi 12Vos fogyasztó..25A biztosan elkél a stabil működéshez.. -
-
Tomate
veterán
válasz
Anderas
üzenetére
Az pedig nem egy rossz táp. Bírnia kéne. Emlékszem annó nekem is volt ilyen a 2900pro-val és egy FSP BSII 500W-volt alatta. Mikor indítottam vna a gammát rögtön vagy leállt vagy lekapcsolt a gép
Visszavettem a tuningot (mert meg volt rántva rendesen a kártya) úgy se volt jó. Majd felraktam egy másik biost és jó lett. Nem tudom mi volt a baja. Tiszta X-akta. -
Speed®
titán
válasz
Anderas
üzenetére
Látatlanban megmondom, hogy valami nevenincs 500+W táppal hajtod
További kérdéseidet a Milyen tápot vegyek? topikban várják szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OLED TV topic
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- ELKELT - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Visszavettem a tuningot (mert meg volt rántva rendesen a kártya) úgy se volt jó. Majd felraktam egy másik biost és jó lett. Nem tudom mi volt a baja. Tiszta X-akta.