- sziku69: Szólánc.
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beran
tag
válasz
Anderas #14233 üzenetére
Én kipróbálnám a vga-t egy másik gépben,vagy esetleg a gépedbe teszel egy kisebb karit (bár ez azért nem a nyerő,mert lehet az áramfelvétel idézi elő ezt a jelenséget,azaz a vga.)
Ha a lapon a fesszabályzók akkor dobj egy ventit oda amit közvetlen ráfújja a levegőt,és meglátod milesz,ha ugyanúgy restart akkor nem az lesz.
-
beran
tag
válasz
Anderas #14220 üzenetére
Üdv.
Nekem is volt hasonló jelenség,de nekem videó nézés közben széthullott a kép és restart,és még megterhelés sem volt!Több óra játékot meg simán vitte.
Én arra tippelek táp,vagy chipset túlmelegszik,talán még a proci mellet a fesszabályzók,ezek mind okozhatnak újraindulást. -
Speed®
titán
válasz
Anderas #14200 üzenetére
Próbáld meg csak a legszükségesebbeket felkötni és a vidkarinak adj két külön ágról tápot, aztán winben egy furmarkot futtatva nézd meg, hogy lekapcsol-e. Nekem bírta anno egy Codegen a 2900Pro(512b) karimat, igaz csak 1 napig, amíg visszakerült hozzám a Libertym, a 2x20Aes ágaival
Szerintem az XT elvan egy 15Aes ágon bőven, persze emellé még jön a proci ~8Aje, meg a többi 12Vos fogyasztó..25A biztosan elkél a stabil működéshez.. -
-
Tomate
veterán
válasz
Anderas #14190 üzenetére
Az pedig nem egy rossz táp. Bírnia kéne. Emlékszem annó nekem is volt ilyen a 2900pro-val és egy FSP BSII 500W-volt alatta. Mikor indítottam vna a gammát rögtön vagy leállt vagy lekapcsolt a gép
Visszavettem a tuningot (mert meg volt rántva rendesen a kártya) úgy se volt jó. Majd felraktam egy másik biost és jó lett. Nem tudom mi volt a baja. Tiszta X-akta.
-
Speed®
titán
válasz
Anderas #14188 üzenetére
Látatlanban megmondom, hogy valami nevenincs 500+W táppal hajtod
További kérdéseidet a Milyen tápot vegyek? topikban várják szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest