Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Kijott a legujabb 9.1es catalyst, kiprobalom, hatha azzal tobbre megyek, bar sztem hardveres baja van ennek a kartyanak

A hoerzekeloje sztem megadta magat, azert nem kapcsol be a hutes.
Esetleg nem tuudjatok javithatoo ez a hiba? megeri egyaltalan? vagy nezzek uj kartya utan

-
werszomjas
addikt
Nah kozben tortent 1-2 dolog.
ugye a monitor azert kapcsolt ki, mert nem volt hutes, namost fogtam a rivatuner programot es manualisan felvettem a FAN-t, 80%ra.
ezutan a 3dmark gond nelkul lefutott, nemis ment a kartya hoje 60fok fole.
tehat a kartya vegulis mukodik, csak a kerdes, miert nem kapcsol be automatikusan a hutese??
ja kozbenn egy friss win telepites utan vagyok, szuz windoz, legujabb catalyst fent, es megse indul meg automatan a hutes

-
werszomjas
addikt
Helo.
a gondom a következő
adott ati hd 2900XT kartya
amint elinditok 1 jatekot, jelen esetben cod4
bejön a menü, minden fasza, es kb 1 perc mulva monitor kikapcsol, gep megfagy...reset
ezt ra lehet fogni egyertelmuen a vga hibara?
van valami program amivel kellopekken leterhelhetem a kartyamat es kiderül hogy azzal van-e a gond vagy nem?
a tap egy uj corsair vx450, tehat nemhszem hogy a tap nem birna el
ja és mikor a jatek elindul a kartya hűtője nem kezd el dolgozni mint 1 helikopter, marad alap fordulaton, pedig 3dben elkene kezdeni neki dolgozni nem??
Az nem lehetseges hogy tul regi az alaplapom és az nem bírja meghajtani a kartyat?
-
werszomjas
addikt
válasz
AtiGef
üzenetére
corsair vx450
énis most vettem 1 ilyen tapot a HD2900XT-m hez.
18.000 korul mar lehet kapnidani145> EZ a TE topikod
a program pedig ami esetleg segithet a get data back, de nemhiszem hogy mindent vissza tudsz majd szerezni, sok sikert
-
werszomjas
addikt
ez a bios update nekem nemjo, ez arrol szol hogy pro-bol 256bitesből, hogyan csinaljunk xt-t

nade nekem mar alapbol xt van

vagy én nézek rosszat?
vagy ugyanugy kell nekem is eljarni, csak az en kartyyamhoz valo biost töltsem le? de a menete ugyanaz?
-
werszomjas
addikt
Az miert lehet hogy az everest nem mutatja a 2900xt kartyam homersekletet ?
amugy ilyen a kartyam, ez a huto jo?? vagy erdemees cserelni? tuningolni nemhiszem hogy fogomvalamint ha everestben ramegyek a GPU-ra, ott sem ir semmit a kartyarol :SS
nagy uresseg.
ez vga hiba, vagy alaplap?
-
werszomjas
addikt
Hellotok
SZERT tettem egy ilyen
radeon hd 2900XT kártyáraés ugye van rajta egy 6 és egy 8 pin-es tápcsati.
de a tápon csak 6 pines van, meg a 8pinest is 6 pinel hajtom.
Ez nem gond?
Ti milyen táppal hajtjátok?
egyatalan milyen tápokon van 8pines csati?ja és
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4400+ez elegendő ehhez a kártyához?? meghajtja rendesen??
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Vírusirtó topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi