Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anderas
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy össze szeretném kötni a Grafkártyámat (Radeon HD2900XT) a TV-vel. Elvileg meg is történt. Az S-videó kártyát összekötöttem a Grafkártyával az Audio jackeket meg a hangkártyával. A bibi az, hogy nem működik.
Az ATI Catalyst Control palettán a Kijelző beállításainál aktiváltam a TV észlelés beállítást, de a Kijelzőkezelőnél nem tudom a monitort és a tvt összekötni. A jelenleg lekapcsolt megjelenítőknél ott van a TV ikon (mellesleg közben össze van kötve a számítógéppel a TV és bekapcsolt állapotban van AV-ra állítva) de hiába próbálom nem működik. Mi a fenét csináljak vele? Hol rontom el? Nem tudom... Valaki tud valami okosat mondani?
Üdv
A.
-
Anderas
csendes tag
Ismét elkezdem amit előbb sikerült félbehagynom kérdést... Szóval az alábbi konfiguráció mellett:
CPU: Intel Core Duo 2,66Mhz
Graf. Ati Radeon HD2900XT
Vinyó: 500GB
Ram: 4GB 800Mhz DDR2Szóval ezzel a géppel nívósabb játékok állandóan kb 10-15 perc játék után hírtelen komplett lecsapja a számítógépet és újraindul az egész rendszer. Crysis pl gyakran csinálja ezt. Hellgate Londonban is előfordul mikor a "pokolhasadékból" szeretnék kijönni...
Miért van ez? A grafikuskártyám teszi? vagy mi? Ilyen drága ketyere és ennyit ér, hogy játékok amikhez kicsit jobban igénybe van véve lecsapja az egész számítógépet? Vagy áramingadozás lehet?
Mi volna a megoldás szerintetek, hogy ezt kiküszöböljem, mert marhára idegesít már ez, s szerintem a gépnek sem használ a hírtelen megszakítás. Az én idegeimnek meg végképp nem.. Mérges vagyok, hogy ennyi pénzért adtak egy olyan kártyát amit lényegében semmire sem jó

Üdv
Anderas
-
Anderas
csendes tag
válasz
Speed®
üzenetére
Úgy látszik nem elég neki..... csak papíron lightes alkalmazásokra.. úgy nincs is vele semmi baj.
Egy teszt ezzel kapcsolatban.
Van benne egy ilyen gyanús rész:
"A tesztelést ezúttal is néhány megjegyzéssel kell kezdenünk, ugyanis nem várt problémákba futottunk. Az első komolyabb gond a tesztelés során akkor következett be, amikor a tápegység nem bírta a terhelést, és a GeForce 8800 Ultra SLI konfiguráció alatt lekapcsolt. Ez történt először az 550 wattos Cooler Master táppal, majd később a 600 wattossal is, és a kicsit jobb belsejű 520 wattos Corsair tápegység sem volt teljesen stabil, egyszer-kétszer újraindult a gép. Ekkor lett elegünk, és szereztünk be egy nem kevesebb mint 1000 wattos Enermax Galaxyt, amellyel végül sikerült a teszteket lefuttatni a 8800 Ultra SLI és ami még durvább, a HD 2900 XT CrossFire konfiguráción is. A 600 watt alatti tápegységek valószínűleg a 12 voltos ág terhelését nem bírták, és a belső védelem ezért kapcsolta le a gépet."Papír szerint a konfig nem fogyaszthat 400W felett, de, ha nem bírja az egyik ág akkor restart.

-
Anderas
csendes tag
válasz
Tomate
üzenetére
Graf kártya High Qualityra van beállítva.. De mindegy mert standard volt előtte akkor is lecsapta mint... Az alaplap Asus P5K Deluxe és a hozzá tartozó bios van fent.
Egy illető szerint tényleg a táp nem bírja, mivel a XT szereti a powert. Ő ajánlotta, hogy cseréljem le a tápomat pl: Corsair HX520 vagy TX650-re. -
Anderas
csendes tag
Ismét elkezdem amit előbb sikerült félbehagynom kérdést... Szóval az alábbi konfiguráció mellett:
CPU: Intel Core Duo 2,66Mhz
Graf. Ati Radeon HD2900XT
Vinyó: 500GB
Ram: 4GB 800Mhz DDR2Szóval ezzel a géppel nívósabb játékok állandóan kb 10-15 perc játék után hírtelen komplett lecsapja a számítógépet és újraindul az egész rendszer. Crysis pl gyakran csinálja ezt. Hellgate Londonban is előfordul mikor a "pokolhasadékból" szeretnék kijönni...
Miért van ez? A grafikuskártyám teszi? vagy mi? Ilyen drága ketyere és ennyit ér, hogy játékok amikhez kicsit jobban igénybe van véve lecsapja az egész számítógépet? Vagy áramingadozás lehet?
Mi volna a megoldás szerintetek, hogy ezt kiküszöböljem, mert marhára idegesít már ez, s szerintem a gépnek sem használ a hírtelen megszakítás. Az én idegeimnek meg végképp nem.. Mérges vagyok, hogy ennyi pénzért adtak egy olyan kártyát amit lényegében semmire sem jó

Várom a lehetséges megoldásokat, magyarázatokat... S mindenkinek Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!!!!!
Andreas
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi