Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
Hali!
Na az a helyzet, hogy elkészítettem a Shappire ATI 2900 Pro kártyához,-melyen 8 tűs tápcsatlakozó található- a plusz 2 tűs kábelt. Egy kiszenvedett tápegység alaplapi 4 tűs kábelét, lamaint egy 4 tűs tápkábel véget kötöttem össze. Rendben sikerült, megjelent az overlocking funkció a CCC-ben. Az autotune programmal elkezdtem a kártyát húzni, azonban valszeg a gyári gűtés miatt kb 25-40 mp. alatt a GPU hőmérséklete
kb 85 fok lett, mire kaptam az egérért,
akkorára a gép kikapcsolt, majd hál Istennek
minden visszaállt alaphelyzetbe. BIOS, stb. (a kábel, melyxet elkészítettem működőképes és nem kerül szállítási díjjal együtt Kisvárdai vok. 2500 Ft-ba
Na csak azt tudom javallani, hogy gyári hűtéssel, nem érdemes erőltetni, de kérlek benneteket,
hogy ha valamit nem jól csináltam akkor írjátok már le, vagy esetleg vane valakinek tippje, hogy miért nőtt rohamosan a hőmérséklet
a konfig. Gigabyte P35 Ds3 Rev.2.1,-Intel E8200,-Geil Ultralow 4-4-4-14,-mint írtam Shappire Radeon 2900 Pro 512/512,-AC Freezer pro hűtő 320-160-80 HDD,-Pioneer 212D, LG DVD irók
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Formula-1
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
kb 85 fok lett, mire kaptam az egérért,
akkorára a gép kikapcsolt, majd hál Istennek
minden visszaállt alaphelyzetbe. BIOS, stb. (a kábel, melyxet elkészítettem működőképes és nem kerül szállítási díjjal együtt Kisvárdai vok. 2500 Ft-ba
Na csak azt tudom javallani, hogy gyári hűtéssel, nem érdemes erőltetni, de kérlek benneteket,