Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lala42

őstag

Hali!
    Na az a helyzet, hogy elkészítettem a Shappire ATI 2900 Pro kártyához,-melyen 8 tűs tápcsatlakozó található- a plusz 2 tűs kábelt. Egy kiszenvedett tápegység alaplapi 4 tűs kábelét, lamaint egy 4 tűs tápkábel véget kötöttem össze. Rendben sikerült, megjelent az overlocking funkció a CCC-ben. Az autotune programmal elkezdtem a kártyát húzni, azonban valszeg a gyári gűtés miatt kb 25-40 mp. alatt a GPU hőmérséklete :O kb 85 fok lett, mire kaptam az egérért, :Y akkorára a gép kikapcsolt, majd hál Istennek :R minden visszaállt alaphelyzetbe. BIOS, stb. (a kábel, melyxet elkészítettem működőképes és nem kerül szállítási díjjal együtt Kisvárdai vok. 2500 Ft-ba :DD :DDD Na csak azt tudom javallani, hogy gyári hűtéssel, nem érdemes erőltetni, de kérlek benneteket, :R hogy ha valamit nem jól csináltam akkor írjátok már le, vagy esetleg vane valakinek tippje, hogy miért nőtt rohamosan a hőmérséklet :O
    a konfig. Gigabyte P35 Ds3 Rev.2.1,-Intel E8200,-Geil Ultralow 4-4-4-14,-mint írtam Shappire Radeon 2900 Pro 512/512,-AC Freezer pro hűtő 320-160-80 HDD,-Pioneer 212D, LG DVD irók
    Előre is köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák