Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Öcsém mit összevissza sírsz
Ha neked derogál egy Accelero S1et venni és rá egy 12es venti kemény 1.5kért szintén tőlük (AC PWM 12"), akkor sírj tovább.Mellesleg az AccS1 jó egy rakat másik kártyára is, nem fog rádrohadni.
Az nV féle Silenseres megoldás alatt nem tudom mit értesz, hivatalosan a 8800asokra nincs. Sőt, a G80akra meg aztán pláne szívás hűtést pakolni. G92 más.Egy rahedli elégedett HD2900 tulaj van, én is az voltam, míg az 512bites Prot használtam, pedig gyári hűtővel tuningoltam..normális ventiprofillal teljesen elfogadható zajszintet produkált emberi hőmérsékletek mellett is.
Ha nem bírsz együttélni vele vagy kevés hozzá a tudásod, vegyél 88/96GTt, aztán nyavajoghatsz ott is, mert a ref hűtő egy kalap sz@r. És azokra is az S1 a legnormálisabb vétel a kapható hűtők közül.
"kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt" LoL

-
Joci??
senior tag
én nem értelek! ezt most miért itt nekünk nyavajgod el!
figy ha ennyire kiakadtál a karira akkor vagy add el és vegyél másikat ami silent vagy írjál a gyártónak hogy téged átbaxtak ezzel a karival mert TÚL HANGOS! ezért kellett volna elötte utánajárni hogy milyen is ez kari bár eléggé köztudott és nem eltitkolt tény hogy ez a kari hangos,zajos!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha neked derogál egy Accelero S1et venni és rá egy 12es venti kemény 1.5kért szintén tőlük (AC PWM 12"), akkor sírj tovább.