- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Produkció
senior tag
feltettem a 8.9et és fele annyi fps-em van 3d06ba.....csak én tapasztaltam ezt? xp32bit
-
Produkció
senior tag
hol van már a 8.7
-
Produkció
senior tag
felraktam a hotfixes catalystot amd oldaláról, a végén amikor a ccc telepítése jött volna kiírta hogy ami most van az újabb 8.6os mint amit ez tenne fel....de elötte feltette ezt-azt....nyomtam 3dmarkot és már az elején kevesebb fpseket kaptam....aztán inkább kiléptem
....jöhetne végre 1 tiszta hd4800es meghajtó
-
Produkció
senior tag
jöhetne már a végleges 8.7 mert a bétával nem barátkozik meg a rendszerem
-
Produkció
senior tag
válasz
Laraxior #11600 üzenetére
nem tudom
vagy samu memóriák vannak a lapon, vagy a samsung lcd-mre céloz
mod: killhates: MEGHÁT...gpu 850nél halt meg csak, először futattam 750/1100 cpu:3ghz....úgy 14k volt....szal memot bírja, utánna amd progival gpu 850nél halál, benyomtam klímát
...820/1100+3.9ghzcpu van jött ez, de ma már nem csinálok vele semmit, majd holnap
-
Produkció
senior tag
egyelőre ennyi nem tudom növelni a ventillátor fordulatszámát, majd ha lesz 1 értelmes program hozzá akkor megyek fentebb, 850es gpu-nál befagyott a 2.résznél
....meg a wolfim se megy ma 4ghz-en nem tudom miért
...szal szerintem 17k a reális tuningeredmény a konfigommal
-
Produkció
senior tag
1re jobb, a 3dm06 meg el se indul már, feltettem a hotfixet amit adtak a kártyához de így se
-
Produkció
senior tag
válasz
subaruwrc #11515 üzenetére
a kábelen ami van a 6pines vég, abból 5 szabad a 6. meg bevan dugaszolva...attól még belemegy a lukba ahova való...csak nem fog áramot átadni az tuti
...ezért kérdeztem hogy számít-e...ezt adták hozzá ezért raktam be, eleve nem is gondoltam hogy 2 lesz rajta, néztem is 1 nagyot, most viszont újabb gondba ütköztem, lehet driver gond, de homályosak a betűk, és kisebb a kép is(1920*1080nak)...16:9be 2oldalt van 1-1 fekete csík, csak pásztázáson meg még felülre is tesz csíkot, azelőtt 8800gts-nél 16:9 ki se fért a képernyőre, csak pásztázáson töltötte ki a felületet(samu 37m87)
-
Produkció
senior tag
beléptem a klubba egy sapphire 4870el
....viszont töröm a fejem 1 dolgon, adtak hozzá 2db "6pines VGA kábelt" aminél a 6ből csak 5 van szabadon, az 1ik levan zárva, és a 4870en 2db vga dugaj van aminél viszont mind a 6 szabad, van a tápomon 2db 6pines vga kábel is, de inkább beraktam ezt a 2 "lezártat" ha már ezt adták hozzá, kérdésem, azért van a 2 mert valakinek még pciex1es foglalata van? ha pcie2 van akkor nem kell mind a 2 zsinór? ajánlott azt a 2 lezártat használni amit ők adtak hozzá vagy használhatom a rendeset ami a tápomból kijön?
-
Produkció
senior tag
3dm06 topicban 1 srác szerint kevés a 4870alá egy 4ghzes e8400....sztetek ez mennyire fedheti a valóságot?
tényleg kellene alá egy q9450 a kihajtásához?
-
Produkció
senior tag
asus laphoz érdemes lesz asus 4870et venni?....vagy jó a jóöreg sapphire?
-
Produkció
senior tag
vett már vki 4870et? tapasztalatok? melyik márkát érdemes most venni belőle, szokásosan Sapphire?
-
Produkció
senior tag
4870cf vagy 4850cf-hez mekkora tápra lesz szükség? intel qXXXX alá....elég egy 500-550W-os vagy kell egy 650es?..természetesen márkás 80%feletti hatásfokú.
-
Produkció
senior tag
lesz a 4870ből 1gigás változat? full hd-n nyomom és szeretem a szűrőket
...talán elkellene ide 1gb ram...bár az 512-vel is szépen teljesít még 1920as felbontáson...de 2560nál már meghal az 1gb-sakkal szemben...
-
Produkció
senior tag
tehát ha jól értem nem lesz még ebben a hónapban 70es kártya?
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Energiaital topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- És milyen illatú legyen a készülék?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest