- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
zolee.szabo #35808 üzenetére
Pedig tök 1szerű. A driver telepítő kicsomagolja magát (megadhatod, hová), neked az eszközkezelőből csak ebben a könyvtárban kell megadnod a drivert, ott van az inf file-t is.
Na, a PCI to PCI lesz az EPU-ban, ha jól rémlik.
-
katt777
félisten
válasz
zolee.szabo #35805 üzenetére
Nagy eséllyel szoftveres lesz.
-
Ribi
nagyúr
válasz
zolee.szabo #35796 üzenetére
Szerencsére nekem még nem kellett új drivert felrakni, 8,9 van fent, ezzel nincs gondom. Nem is értek hozzá hogy mit kell csinalni driver frissiteseknel. Ugy olvastam, hogy upgradenel, csak siman uninstall, aztan install friss. Igazi gondok akkor vannak ha downgrade kellene, vagy ilyen kicsit megpiszkált drivert tett fel valaki. Akkor jön az uninstall, safemode, reg cleaner, driver cleaner. Én abszolute nem huzom a karimat, viszont a gepet igen. Viszont aki nagyobb karit vesz, annak nemarthat megint ellenorizni a feszeket, mert lehet hogy az erosebb kari kicsit felboritja a fesz igényeket az alaplapon és valaminek több kellhet.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
zolee.szabo #35799 üzenetére
Nincs vele bajom, csak gondoltam gyorsabbb meg újabb.
-
katt777
félisten
válasz
zolee.szabo #35791 üzenetére
Hát, talán sütiket és scripteket kell neki engedélyezni a reghez. Guru3D-n van ilyen gyűjtőoldal, de TF-osokon kívül ma már nem nagyon csinál más moddolt drivert.
-
katt777
félisten
válasz
zolee.szabo #35788 üzenetére
Az ATI-nál gyakran nem jelent semmit az uninstall, még a reg pucolás sem. Nekem van full partíciómentésem VGA-driver nélkül (többiektől bocs, tudom, kb. 50X leírtam már, csak senki nem olvas vissza, vagy használja a keresőt), így mindig tiszta rendszerre telepítem a VGA drivert, ha bármi baj lenne. Nálam nem jött elő ez a hiba sem, amely nagyon sokaknál igen.
Extreme-G drivert érdemes lenne megpróbálni, azokban ált. javítják az ATI ref. driver hibáit (Cat 8.8 kivétel).
-
katt777
félisten
válasz
zolee.szabo #35542 üzenetére
Ja, hát te nem tudod állítani.
Ha minden alapon megy, akkor vagy a rendszerben van hiba (esetleg driver-maradványok), vagy a VGA-val lesz a gond (kisebb eséllyel RAM). -
cimbi186
aktív tag
válasz
zolee.szabo #35476 üzenetére
Csa!
Ha ezt elmagyaráznád nekem akkor biztos kipróbálnám,biztos jól írtál mindent?lekötötte ?nem rá? illetve mit nevezel a lapon PCIE tápcsatinak?
:"Elvittem a sráchoz, akitől vettem az alkatrészeket, lekötötte az általam feleslegesen csatlakoztatott PCIE tápot az alaplapról"
(hátha nekem se dobálná fel a vpu recovert) -
katt777
félisten
válasz
zolee.szabo #35476 üzenetére
Ja, hát ha egy nem jól beállított szünetmentes is van...
-
cimbi186
aktív tag
válasz
zolee.szabo #35361 üzenetére
Csa!
Ne aggodj,másnak is ezt csinálja,de már rájötünk,hogy a plusz 2Giga RAM oldja csak meg a problémát(Crysis már csak ilyen) -
katt777
félisten
válasz
Nem valószínű, az inkább VGA-melegedés/hiba lesz, főleg, ha nem ugyanabban az időpontban dob ki. Vsz. egyszerűen most hidegebb van a szobában.
-
DigitXT
félisten
válasz
Szellőzéssel hogy állsz?
-
Tomate
veterán
válasz
zolee.szabo #35223 üzenetére
Nem húztad ugye? Esetelg túlmelegszik a kártya? 8.11-es catalyst legyen fent. Ha nem húztad, nem is melegszik túl és a 8.11 van fent, kapcsold ki a VPU recoveryt.
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest