- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
válasz
DarthPeeter #19398 üzenetére
Mondd meg, milyen tippeket vársz. Nem tanácsadás hiányáról van szó, de ha így jobb, akkor fogalmam sincs, miért teljesít nálad gyengébben a 4850, mint a 8800GT, mert ilyet még nem hallottam eddig. Ez sem megnyugtató a számodra, de ez a millió off is felesleges már. Én nem tesztekkel jöttem, számokkal. Mekkora felbontásban és milyen játékoknál, milyen beállításokon jött elő? Mennyire általános, hogy gyengbb, mint a 8800GT? Mindenhol vagy 1-2 játékban?
Amúgy nekem is Vista van SP1-gyel és semmi bajom ele. Nincs áltlalános 10-15% lassulás és gyanítom, hogy az, hogy valaki írta, hogy a Phenom-ot állítólag megfogja, az is másból ered. Miért lenne így? Intelt nem fogja meg?
luw2win: ja, már értem
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest