- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
DarthPeeter #19398 üzenetére
Mondd meg, milyen tippeket vársz. Nem tanácsadás hiányáról van szó, de ha így jobb, akkor fogalmam sincs, miért teljesít nálad gyengébben a 4850, mint a 8800GT, mert ilyet még nem hallottam eddig. Ez sem megnyugtató a számodra, de ez a millió off is felesleges már. Én nem tesztekkel jöttem, számokkal. Mekkora felbontásban és milyen játékoknál, milyen beállításokon jött elő? Mennyire általános, hogy gyengbb, mint a 8800GT? Mindenhol vagy 1-2 játékban?
Amúgy nekem is Vista van SP1-gyel és semmi bajom ele. Nincs áltlalános 10-15% lassulás és gyanítom, hogy az, hogy valaki írta, hogy a Phenom-ot állítólag megfogja, az is másból ered. Miért lenne így? Intelt nem fogja meg?
luw2win: ja, már értem
Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged