- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
-
soldi3r
veterán
-
Kiscsőke
aktív tag
-
T J
tag
Köszi. Rákérdeztem, külsőssel csináltatják, várom az ajánlatukat. Egy vállalkozót én is találtam közbe.
vlesi69
" a lábak bentebb vannak az is merevít"
A lábak itt kényszerből vannak beljebb tolva, hogy ne lógjon ki a felső peremük a szekrény alól. Az ideális az lenne, ha pont a függőleges oldal alatt lehetnének, mert az a teherhordó oldal. A lábak eltolásánál egy olyan merev áthidalót kell beépíteni, ami képes a terhelést átvinni az oldalakról a lábakra, lehetőleg behajlás nélkül. Ez az áthidaló vagy benyúlik az oldalak alá, vagy olyan erős kötéssel kell az oldalakhoz rögzíteni, ami nem szakad ki a ráeső terheléstől. -
vlesi69
őstag
-
MDMA
tag
-
hzsolee
őstag
-
kavalkád
senior tag
-
SeatZola
őstag
Figyelj, azért nem szeretnék még egy akku platformot mert minden akkus gépem DeWalt. Van 6 db akkum és 2 db töltőm is. Nem kell még egy másfajta rendszer. És tényleg nincs szükségem akkus gérvágóra. Plusz a Hikoki valamiért nem szimpi nekem. Külföldi csoporttesztekben sem ajánljgatják sehol. A Hikoki kábeles radiális gérvágója (mert van neki C12RSH3) is 235-255eFt. Amúgy van a Metabo-nak is hasonló radiális felfüggesztésű gépe. A Bosch-t pedig azért vettem meg újonan pont -50% akció volt rá. De eleve a DeWalt volt a nagy kedvenc és nekem méretben is elég volt teljesen a Bosch féle méret (kb egálban van a kisebb DeWalt-al) mert asztalba építve használom.
-
SeatZola
őstag
-
kavalkád
senior tag
-
MDMA
tag
-
MDMA
tag
-
kavalkád
senior tag
SOLA asztalos derékszöget tudom ajánlani, pontos és olcsóbb is (nagyobb verzió).
van talpas megoldásuk is, ha azt preferálod.a Bahco termékek is hibátlanok.
-
macskajancsi
aktív tag
Egy pár hsz-szel előbb még pont azon problémáztam, hogy nem túlságosan megtépem-e a menetet.
Ez az egykezes módszer jónak tűnik, de szerintem inkább azt hivatott kiváltani, hogy ne törd el az ujjaidat ha két kulccsal húzod meg.
Én is a inkább két kulcsos módszer híve vagyok, nem a fixáló pöcök + kulcs, azzal annyira nem tudom meghúzni.
De azt nem igazán hiszem el, hogy csak ezzel a módszerrel lehet jól meghúzni a befogást, ámbár logikus érvekkel meggyőzhető vagyok.
Nekem egy Bosch készletem van, azzal sem kéne lötyögnie szerintem. A szárak jók, egy normális fúrógép tokmányba befogva nem ütnek, de a pontos átmérőt mondjuk még nem mértem le.@SeatZola Köszi a tippet! Elsőre valóban kísérteties a hasonlóság.
Erre is 3 év a gari vajon? Meg amúgy mi lenne az előnye a Makitához képest? Az ára?
Kicsit más a tartozékok listája a rt0702cx2j nagy pakkhoz képest, azt látom eddig.
Extol nálam eddig a "már van valami neve, de még az alsó kategória" címkét kapta az agyamban, az Industrial verziója lehet tényleg nagyon más, utánanézek.@kavalkád HauchTomi is erről mesélt az egyik videójában. Teljesen osztom a véleményt.
De mi az, ami kb. ugyanekkora, (teljesítmény kb. mindegy), vehető / adnak hozzá egy valag kiegészítőt, és értelmes a mélységi finombeállítókája is?
70-80e a teteje a keretnek, de már mindenestül.
A sajátom anno a nagy rt0702cx2j típusú pakkban vettem, abban van egy két markolatos nagy adapter is, azon van értelmes mélységállítás is. A pici, egykezes élmaró befogással valóban csak az a béna fogaskerekes mélységállítás lehetséges.
Nekem alapvetően hobbi munkákra kellene, ott meg inkább vállalom, hogy elp*cs*löm az időt a finombeállítással, vagy ráteszem a nagy markolatot. -
generatoros
tag
-
kavalkád
senior tag
semmit nem oszt-szoroz ez az eltérés, lehet szándékos is, szorításkor a szár meg fog hajolni ívesre az erők miatt, akkor kompenzál. táblásításnál erre figyelni is kell különben középen megnyomja az anyagot és az is íves marad a ragasztó száradása után.
a baj az lenne ha a másik irányba lenne a pofa megdőlve.
-
tfe
tag
-
kavalkád
senior tag
-
MDMA
tag
-
kavalkád
senior tag
valami gubanc van ezzel a konnektoros lágyindítós megoldással emlékeim szerint, de sajnos már nem jut eszembe mi is volt amit mondtak az elektromos emberek annó, talán a mágneskapcsoló miatt.
a beszerelhető sem bonyolult, sorkapoccsal is be lehet applikálni aki nem akar/tud forrasztani, én is azzal tettem be a körfűrészbe. -
Viperator
őstag
-
MDMA
tag
-
MDMA
tag
-
Viperator
őstag
-
Viperator
őstag
-
troszti
aktív tag
-
fogtunder
nagyúr
-
generatoros
tag
-
gaboka75
tag
Ma volt időm kipróbálni az új Dewalt 7485-öst. Első asztali körfűrészem, nagyon tetszik, és még az ujjaim is megvannak.
A garázs/pince pár hete fel lett újítva és a hobbiszobába (többek között makettezés) bekerült egy Besta polc. A gyári fiókelőlapok nekem túl magasak voltak, fekete MDF-ből csinaltam újakat. Az a pillanat lett megörökítve, amikor már az összes a helyén van. Hátra van még a csiszolás, élmarás és a felületkezelés.
Valamilyen fogantyút is tennem kell majd rá.
-
SeatZola
őstag
Meg is rendeltem!
Más: most még jobban kiakadtam a Parkside-ra. Ugye az új Performance gépekhez meg kellene vennem az új smart akkukat is. Ezekhez viszont az ideális a smart töltő is lenne.
Parkside: Az új PABSP 20-Li C3 fúrót 22eFt-ért vettem, a PDSSAP 20-Li B3 ütvecsavarozót 28eFt-ért. Ehhez kellene a 2 db smart 4Ah-akku, ez 2x17eFt lenne, a smart töltő meg 20eFt. Ez egyben 22+28+34+20=104eFt
DeWalt: DCF887+DCD796+2x5Ah akku+gyorstöltő+DS150 Tough System doboz=104eFt
A 20-Li B2 + 2 Ah akku + töltő eladásból visszajön 19eFt plusz az új sima 4 Ah-s akkuból 13eFt. -
pali923
aktív tag
Figyelem mostanában is a DW élmaró árakat az ebay-n. Ma már 500€ felé közelít az áruk, vagy felette van. Lehet átszámolni Ft-ra.
Furcsa, hogy Angliában meg 300€ alatt lenne az ár, csak ugye a hülye angolok/angol hülyék elintézték nekünk a vám+áfa csomagot.
Nálunk még van belőle (állítólag) néhány boltban 130 körül, de ha elfogy... nem lepődnék meg semmin.
-
szinimini
senior tag
-
thomgrande
tag
-
szinimini
senior tag
-
bocsi22
csendes tag
-
kacsyx
aktív tag
Jól van, látom eszerint a leggyengébb papírt rendeltem meg.
Most már nem tudom módosítani a rendelést, majd elhasználom apránként.
Ezt a 3M papírt hirtelen sehol sem találom, de majd körbenézek a helyi boltokban, hátha. Sajnos a szóba jöhető webshopokban nem volt nagy választék, Extol, Makita, Bosch, Milwaukee és kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Két nap után hoztam haza, de még egy jó pár napig érződött a lakásban a szaga.