- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
York
tag
válasz
ViktorSz
üzenetére
Jol hangzik most azon gondolkodok, hogy ezt hol tudnam beszerezni
.
En nem csinalnam fix-re, lehet csak ketoldaluval megfognam az elejen meg a vegen, szerintem konnyebb lesz ugy tisztitani az alut. Valamint kicsit szelesebbre vagatnam, hogy a lecsorgo ragaszto ne a vasra menjen ra. -
York
tag
válasz
ViktorSz
üzenetére
En azt nem ertem miert nem hivod fel a milesit es kerdezed meg oket
. Persze ettol meg az ugyfelnek mondhatod, hogy nem valalsz ra garanciat mert szakmailag nem megfelelo a retegrend. A garancia nyujtasanak hossza a vasarolt termek erteketol fugg. Igaz ez ajtora ablakra meg mp3 lejatszora is 
-
York
tag
válasz
kavalkád
üzenetére
Attol fugg mit gyalulsz, ha 30-as lecet akkor nem ha 200-as deszkat akkor meg siman, persze fugg a fogasmelysegtol is. A fenyonel jellemzok ezek a nagy forgacsok, tomorfanal nem igazan talalkozom fele. Mondjuk nalam ciklon van az elszivo elott, igaz ha atmegy rajta valami akkor is fem haz fem lapat
. -
York
tag
válasz
tibbike01
üzenetére
En alapvetoen szeretek mindent is olajozni, de te hasznalni szeretnel valamit es nem gondoskodni rola. A legjobb eredmenyt ugy ered el ha elviszed egy olyan helyre ahol profin lelakkozzak. Megcsinaljak a koztes csiszolasokat ha kered fel is polirozzak, es lesz egy jo kis asztalod
. -
York
tag
válasz
varsam
üzenetére
En se ertem miert a pultot furja....
Amit az also szekrenybe behuzott kabelt atvihetne a felsobe, oda tehetne egy dugaljat, vagy kilogathatna 8-as lyukon egy kabelt...jah latszik fentrol lefele egy fekete/feher/tetszoleges szinu textil kabel... nem kell semmi kabel csatorna az nagyon ronda
-
York
tag
válasz
Viperator
üzenetére
En 8-as spiralkest hasznaltam igmtools-tol rendeltem.
A nagyobbikat hasznaltam azt eleg erosnek talaltam, de ezek nem oldal iranyu terhelesre vannak kitalalva ezert kell melle tenni normal dubleleket is, ezek csak a ragaszto helyett vannak.
festool ev32 en anno ezt hasznaltam akkor meg kevesebb mint a felebe kerult, a ket agyhoz pont elfogyott az osszes.
Meg ez a bit volt hasznalatban: https://www.aliexpress.com/item/32960828611.html
A harmadikra mar nem emlekszem.
Kimertem a helyet, megrajzoltam a kis teglalapokat mettol meddig kell marni, oldalso utkozovel beallitottam az oldalso tavolsagot es szepen addig tologattam mig el nem ertem a teglalap szeleit es 2-3-4 fogas vetellel mentem mindig melyebbre. Szoval igy tokolos volt. A ket agy kb. 1 evig keszult igaz kozben volt egy tetocsere meg egyeb finomsagok
, meg csak szombaton tudtam hangoskodni
. -
York
tag
válasz
pacman_123
üzenetére
Ha nem siet az ember mint en
. Akkor fog egy olyan atmeroju bitet mint a dominom amit hasznalni akar kiszerkeszit a maras helyeket es szepen kezbol kimarja
. En a mai napig nem tudom hogy sikerult ugy megcsinalni, hogy minden stimmelt, minden csompontban 4 8x100-as dubel es egy osszehuzo vasalat helyet kellet bemarni, es mindegyik elsore jo lett
. A munka utan lottem egy festool dominozot
azota sokkal egyszerubb az elet. Ha fakotest akar csinalni akkor jo a dominozo, de lamihoz en lamellot vennek, mert egyszerubb olcsobb mint a domino. Fakotesnel meg ott a jo oreg tipli nagyon jo sablonokat lehet venni amivel szinten jol lehet haladni
. Nekem pl ez van https://www.aliexpress.com/item/32920378045.html es nagyon elegedett vagyok vele (igaz miota a dominozo megvan elo se vettem). -
York
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
En elmennek es megneznem eloben a butorokat
. Ha messze van toled eger akkor egy hosszu hetvegevel osszekotnem
. Mert meg lehet igy is olcsobb lesz mint mikor megrendeled es kiderul, hogy nem epp az a minoseg amire gondoltal, es szived szerint mar vissza is kuldened osszeszereles helyett. -
York
tag
válasz
ViktorSz
üzenetére
Hat igen ha tablasitottat nem akarod magad visszagyalulni akkor persze eleg a kicsi, en 6cm-nel szelesebbet se igen szoktam gyalulni, a felett mar tablasitok. Nekem egy 1.5kw-s elszivom van ami egy ciklonba megy bele es abbol jon ki egy 120-as cso, ez eddig mindenre is eleg volt (hasznaltan vettem valami holz ize volt mielott szetszedtem
) . -
York
tag
válasz
ViktorSz
üzenetére
Nekem ezt ajanlotta ismerosom, ok ezt hasznaljak a muhelyben https://paliszander.hu/1-lt-spray-bottle-lubricant-for-woo-14180 meg nem rendeltem
.
Nekem csak zsir sprayt javasoltak a vastagolo orsojahoz, a csapagyakrol nem volt szo (hammer).
Mit vettel ?
-
York
tag
válasz
ViktorSz
üzenetére
Azert nagyobb szelessegu gyaluknal mar kell az ero, egy 310-es gyaluhoz illik 3kW motort hasznalni. Az hogy kell-e spiralkes az szerintem megfontolando, egy 3-4 keses tengelyel is lehet nagyon szepen gyalulni. A vevor 330-as vastagoloban 2.8kW motor van, de ott max 1mm irnak 20+cm szelesseg felett, es 30cm korul mar hallani a hangjan, hogy kuzd kemenyfanal (3 keses a tengely es lassu elotolas mellett, a gyorson nem is hasznaltam soha, igy ahhoz nem tudom mit szol, jah van egy eladom ha valakit erdekel, nagyobbra valtas miatt
).
Szerintem fontold meg a 3f-re bovites mert sokat egyszerusodne az eleted es adott esetben olcsobban is ki tudsz jonni a 3f-es gepekkel. -
-
York
tag
válasz
liszi70
üzenetére
Ha egy lepesbe nem akkor kettovel
.
Az 1mm maroszarat el fogja torni mint a ropit.
Rendszeresen dolgozom 1mm szarral a CNC-ben furnernal 0.5mm lepesekkel tudok haladni vele, neha meg igy is torik. Egyenletes elotolas kell hozza, kezbol nem marsz vele.
Szerintem a laminalt feluleten at se ragna magat
. -
York
tag
válasz
varsam
üzenetére
Nem jo az MFT asztalhoz. Nem fer be a lyukon a vege es nem is tud elfordulni.
Nez szet itt: https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Clamp-for-MFT-Table.html
A masik elony az MFT-s szoritonak, hogy kompatibilis a merulo furesz sinjevel (makita, festool biztos). -
York
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem ellentetes a tapasztalatom, de olcsobb mint a tessauer. Igen a hatfal is butorlap vagy mdf legyen...
Arat meg tol - ig tudsz szamolni annak fugvenyeben milyen anyagot valaszt. -
York
tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Egy konyhara ar ajanlatot addni nem kis melo. Kimenni helyszinre felmerni megtervezni a sokadik terv utan kiszamolni a valasztott anyagokbol hogy mennyi lesz.
Ha van egy konzerv terved arra talan nagyobb eselyel kapsz egy arat, de a valosag ugy is ettol eltero lesz. Az ikea regi blum vasalatokkal dolgozik, blummal siman jobb lesz a vegeredmeny mint az ikeas, ha talalsz rendes szakit hozza. -
York
tag
válasz
pacman_123
üzenetére
Azota is a dobozaban pihennek
nalam kicsit felfordult a vilag mostansag 
-
York
tag
válasz
liszi70
üzenetére
Oszlopossal is felejtos, nincs meg az erokarod hozza, es a szerkezet sem ehhez lett kitalalva. Talan a masik forumon volt mar rola szo, valaki vett es nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket... Ehhez cel gep kell, de ha sokat vesel megeri, vannak mar vallalhato kinai variaciok, talan mar nem horror aron...
-
York
tag
válasz
julius666
üzenetére
Ha kikemenyedo olajat hasznalsz akkor az megkot 1-2 het alatt (lenolaj meg honapok alatt). A moder kemenyolajok visszatorles utan mar nem igazan "fognak" 1 nap mulva meg mar biztosan nem, a vegleges kikoteshez kell nekik 1-2 het. En aurot vagy tungot hasznalok, de ezek nem olcsok
. Ikea olajjal nincs tapasztaltom, de en nem hasznalnam fel a harom evest... -
York
tag
válasz
pacman_123
üzenetére
Jo hogy irtad, reggel neztem egy lapot fura is volt hogy ennyire olcso. Most gyorsan meg is rendeltem
. Meg kerult bele ez meg az
. -
York
tag
válasz
generatoros
üzenetére
Eddig ebben a forumban nem volt jellemzo a szemelyeskedes. Nem tudom mi van veled, mert eddig rad se volt jellemzo. Legyszives a tovabbiakban tiszteljuk meg egymast azzal, hogy szakmai vitat folytatunk. Koszonom.
-
York
tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Az altalad megadott arbol a 220V-os feltetelt teljesto korfureszt tudsz venni, abbol tobb tipus is teljesiti ezt a feltetelt.
-
York
tag
Ne haragudj, de en befejeztem ezt a temat, nincs kedvem megint merfoldeket irni es minden sorodhoz litaniat irni, miert nem ugy van ahogy allitod.
Aki elolvassa ezt a kis szalat az mar le tudja vonni a megfelelo kovetkeztetest, es ha melyebben kivancsi a dolgokra akkor tudja merre keresgeljen. -
-
York
tag
"Hogy mi van?"
Az van hogy a gyalu elvagja a rosotokat es ossze is nyomja a fa feluletet, es neheziti es lassitja a beszivodast es nehezziti a tapadast a felulethez, ha nem hiszed akkor csinalj egy tesztet gyalulas utan a fa egy reszet megcsiszolod, egy csepp viz a gyalult es a csiszolt reszre, a gyalult feluleten ossze fog allni, a csiszolton meg beszivodik. A csiszolaskor egy erdesitett felulettel karcolod a fat, kulonbozo szemcsemeretu es surusegu anyaggal, nincs ott semmifele el meg penge (huh bocs de nekem ez kezd sok lenni zsiros olaj, pengek a csiszolo papiron
).Nezzuk a lakkokat. Milese tudom tudom van nala olcsobb is
.
https://milesi.hu/ipari-felhasznalok/component/pes/product/99?catid=2316
Felület előkészítése: A bevonni kívánt fafelületeket csiszolják meg 150-180-as csiszolópapírral, portalanítsák le. Az alapozót a fedőréteg felhordása előtt finoman csiszolják meg 280-320-as csiszolópapírral, vagy 150-180-as csiszolószivaccsal.
De varom azt a lakkot ahol azt irjak, hogy gyalult anyagra kell felvinni.A felulet kezeles elotti csiszolassal nem az a cel, hogy szep legyen, nem azert irja elo a gyarto, hanem azert hogy a megfelelo melysegben szivodjon be az anyag es kosson ki, hogy tudja azokat a tulajdonsagokat amit a termektol elvarsz.
Igen a csiszolas utani feluletkezeles az "nem gazdasagos", mert tobb anyag fogy, az a mocsok kepes beszivodni es vedeni a fat
.Tablasitas: sokkal erosebb kotest lehet elerni, ha elotte megcsiszolod a fat, csak hat az ido, es az ido meg penz, igy az iparban ezzel nem foglalkozni, a hulye hobbista megcsinalja.
Tovabbra is varom azon gyarto velemenyet aki gyalult feluletre vallalja a garanciat es ezt le is irja a termekenel.Nekem mas a tapasztalatom a lenolajjal, es a lenolaj alapu termekekkel, en ugy tudom a lenolaj levegon kemiai reakcioba lep a faval es ez utan mar nem fog avasodni (ez utobbi tuti, mert a muhely asztalom azzal volt kezelve es 2-3 ev utan se volt avas), tobbirol hallottam, hogy avasodnak, de eszembe nem jutott fara kenni.
A lenolaj a levegoben levo oxigennel lep reakcioba (nem szerintem), hogy UV hatasara mit csinal arrol nincs tudomasom.
https://webshop.naturalfestek.hu/lakk-helyett-olaj/188-lenolaj-lenolajkenceEn ugy tudom a kulteri feluletkezeles (lakkok, lazurok, olajok) legnagyobb ellensege az UV, mert "roncsolja" a feluletkezelest, ennek a hatasnak a csokkentesere hasznalnak pigmenteket, es minel sotetebb a pigment annal tartosabb a feluletkezeles.
Ha paraffin olajjal kezeled a keritesed, akkor abbol az esoviz szepen lassan kimossa az olajat, de hat aki szereti surun kenni a dolgokat.
Legyszives ha mar cafolod a dolgaimat tamogasd meg nehany linkkel. pl.: zsiros olaj ez nagyon erdekel.
-
York
tag
A feluletkezelo anyagok leirasaban fel szoktak tuntetni (legrosszabb esetben a technikai adatlapon), hogy milyen minosegu csiszolast kell elvegezni elotte, hogy kelloen tudjon tapadni/beszivodni a faba, ez a nagy altalanossagban p120-180 kozott van valahol. Gyalult feluletet nem feluletkezelunk mert a feluletkezelo anyag nem tud megfeleloen beszivodni.
Mondasz nekem zsiros olajat? (mitol lesz egy olaj zsiros nem ertem, valami vagy zsir vagy olaj)
Lenolaj egyik fajtaja a kikemenyedo olajoknak, alapbol nagyon lassan kemenyedik ki (2-4 het, tobbek kozott en ezert utalom a lenolajat
), a felesleget itt is vissza kell torolni... Nem tudom miert gondolod, hogy a lenolaj gyorsan lebomlik, foleg egy padlasterben ahol nem eri az UV.Paraffin olaj / motorolaj ezek nem lepnek kemiai reakcioba a faval, ezert "szabadon" tudnak mozogni, igy tavozni is a fabol, ezekkel en veletlenul se kezelnek le egy ilyen szerkezetet.
-
York
tag
-
York
tag
válasz
kavalkád
üzenetére
Nekem volt bosch dekopirom aszem 700+ W most festool van nem erzem a kulonbseget.
En amiket lattam 700W kornyeken azok mind jok. Bosch, makira, dw 50eft kornyeken nem igen van mar rossz. Azert erdemes ezeket venni mert ha ivesen kell vagni ahhoz kell a massziv geptest. Ha mindegy a vagaskep akkor jo a PS is
. A masik legfontosabb az a lap, nekem a bosch lapok valtak be hat eg es fold a kulonbseg ugyanannal a gepnel
. -
York
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A balesetek tortennek akkor is amikor nem szabadna, hogy megtortenjen... ez a kiegeszito nekem ad egy plusz biztonsag erzetet, ha fat vagok vele, de a butorlap is meg tud feszulni, mert abban is van/lehet feszultseg.
-
York
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hu az annyat... van ara, hat menetkozbeni kiugrast nem akadalyozza meg... Meg hanyat hanynek el... Makitanal ez csak egy kis mozdulat.
-
York
tag
válasz
pacman_123
üzenetére
Nekem nincs 3D nyomtatos ismerosom a kozelben... obi meg 5 percre van....
Ha meg valami 3D nyomtatossal bergyartatom, akkor tuti dragabb lesz. -
York
tag
válasz
pacman_123
üzenetére
Ilyen sablonja van a hettich-nek is par fillerert...
-
York
tag
válasz
generatoros
üzenetére
Harom festool gepem van:
kis Domino: ezt imadom, konkurenciaja nincs... hasznaltan vettem 220 korul
Merulo: elotte makita volt (ismeretsegi korbe ment tovabb) nem erzek nagy kulonbseget, kenyelmesebb a magassag allitas, van hasito ek, de ha lapanyagot szabsz akkor nem szamit, viszont nincs sinbol kigrasgatlo ez hianyzik. hasznaltan vettem mondjuk 120eft (tobb mindennel egyutt es a vegen pofatlanul lealkudtam
a csomagot)
Dekopir: elotte elosebb bosch volt, picit szukebb ivet lehet vele vagni, mert alul megvezeti oldal iranyba a lapot, az elso az workzone volt na azt hagyjuk
arra a bosch ott vagot ahol akartam, a workzone meg nagyjabol arra ment amerre akartam
(ives minta vagasok) . hasznalt 60eft (ez piszok jo vetel volt 80-100 korul latni hasznaltba) -
York
tag
Arrol mar ne is beszeljunk, hogy ki lehet fogni festool es mas brand gyartok (makita, dewalt, bosh stb.) jo allapotu gepeit is hasznaltan, es maris egy kategoraval jobb gepet tudsz venni egy kategoriaval olcsobban.
Nezzuk a tenyeket, tobb gyarot hasonszoru gepet kerestem ki, igaz nem a belepo szint, de azonos funkcionalitasu kinezetu gepek igy segit osszehasonlitani az arakat:
HILMANN: 66eft (94eft-rol)
MSW: 81eft (91eft-rol)
Makita BO6050J: 140eft
Bosch GET 75-150: 160eft
Metabo SXE 150: 166eft
Festool ETS EC 150: 252eft
Mirkat most nem talaltam hirtelen
.
Itt az eleje meg a vege kozott van 4x szorzo.
Ha a nevenincseket kivesszuk akkor 2x a szorzo...
De hobbista es hobbista kozott is van kulonbseg, van aki megteheti es meg is teszi, hogy draga gepekkel dolgozzon, van ki meg a legolcsobb gepekkel dolgozik es elegedett veluk, es nem erti miert kellene dragabb gepet vennie.
Az aki meg ezzel keresi a penzet, o meg azt nezi, hogy meddig fog termelni neki a gep problema nelkul, vagy ha 2 hetente elhagyja leejti osszetori (pl. az alkalmazott) stb. akkor ez alapjan vesz gepet...
Van aki nem vesz fel fultokot (fulvedot), szemuveget stb. mert hulyseg, van akinek meg az az elso... -
York
tag
válasz
kavalkád
üzenetére
Jo ez a yt mert telle van olyan videokkal, ahol baleset veszelyes dolgokat mutattnak be...
Kezi korfureszt nem meritunk bele az anyagba meg ha gyakorlatilag bele lehet, erhetnek meglepetesek es okozhat maradando serulest egy ilyen atrakcio.
Nezd meg hogy van leburkolva egy merulo, nem veletlenul.
A masik zseniallis otlet kiakasztani a kezi korfuresz vedoburkolatat, ilyeneket ne tanacsoljunk legyszives. -
York
tag
válasz
peppe79
üzenetére
Szia, es milyen gepet vettel, mert az meghatarozza a valaszthato sineket. Bosch sin nem kompatibilis a makita festool stb. gepekkel. CMT, kek boschtol felfele, freud, pilana lapok mind jok. A holkeres lapok szebben vagnak de gyorsabban kopnak mint a trapez egyenes fogkialakitasu lapok.
-
York
tag
válasz
féldekás
üzenetére
Nekem egy ilyen kis utvecsavarozom van, mindent is ezzel tekerek be. Fa vagy forgacslap vagy mdf vagy retegelt nem erdekel mindegyikbe szepen betekeri a csavart. Ezzel szerkezetepitonek neki se allnek, mert nem arra valo.
https://utvecsavarozo.arukereso.hu/bosch/gdr-120-li-06019f0000-p473423316/
-
York
tag
válasz
szinimini
üzenetére
Igen aminek 80-100-as kimenete van arra rateheted a forgacselszivot, ami kisebb arra nem lesz igazan jo, en oda porszivot szoktam tenni. Kisgepekre meg foleg porszivo kell. Ha egy 100-as csovet leszukited 50-es re akkor 1/4-ere csokkented a keresztmetszetet, ha 30-as ra akkor 1/10-ere.
-
York
tag
válasz
SeatZola
üzenetére
En ezt epitettem:
https://www.youtube.com/watch?v=8cqQ964qQlY
Azota egy parkiside poszivo kerult a vegere, tokeletesen teszi a dolgat.
Ha a gepeidnek kulonbozo atmeroju a kimenete akkor egysegesiteni kell, erre en nem tudok kesz megoldast, vizvezetek idomok melegites stb. -
York
tag
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Nekem ez a sablon van, amiota megvan a domino keveset hasznalom.
-
York
tag
válasz
generatoros
üzenetére
Egy 10 emeletesnel van 33cm elteres a valamelyik iranyba azt te nem veszed eszre es el se fog dolni..
kb. 30m-en 30cm kiteres
ne viccel mar ezeket "osszedobaltak" annak idejen -
York
tag
válasz
ViktorSz
üzenetére
En teljesen egyetertek veled, hogy lehet ebben a technologiailag fejletsegi szinten 10-20 cm-en tobb mm elteres a derekszogtol.Hogy nem akad fent a minoseg biztositason, de mar azt se ertem miert nem az esetek 99% pontos es az 1% van jelentosebb elteres...
ha 20cm 2 tized elteres van az mar asztalos haszanlatra boven jo lenne de 1-2mm az katarsztrofa. En kifogtam kinai csodakat amit szerencsere pontosak, meg a parkside allithato is pontos. Vettem egy milwaukee "acs" derekszoget 15cm 2mm elteres van de legalabb 7k volt... a kinai 30cm pontos csak elgorbult (az okat mainapig nem tudom
). -
York
tag
Valakit erdekelne ilyen cucc:
https://www.kickstarter.com/projects/ussa/multifuctional-trim-router-jig -
York
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem ezzel semmi baj nincs. Minden gyartonal elofordulnak hibas darabok. Erre talaltak ki a garanciat. Minap volt itt tema, hogy az uj gyalu asztala hibas volt, kuldtek a cseret. A problema az amit irtal, hogy nem az volt a valasz, hogy kuldjuk a csere alkatreszt vagy a szervizes kollegat, aki megvizsgalja mi a problema es az alapjan eljarunk...
-
York
tag
válasz
generatoros
üzenetére
Nezd hajtogathatod, hogy nem lesz szebb a felulet, ettol meg nem lesz igaz.
Max magadad csapod be. A spiralkeses gyalunal nincs ciklois iv, a kiszakadasokat megbeszeltuk (ergo szebb a felulet).
De elmondhatod, hogy amit te osszehasonlitottal ott nem volt, lehet hogy ott azonos volt a minoseg, de ketlem a ciklois ivek mitatt, foleg egy 2 keses hc 260-nal, mert meg egy 4 keses gyalutengelynel azt mondom lehetnek annyival kisebbek. -
York
tag
válasz
Amadeus214
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem fenyonel jonnek ki a kulonbsegek, mostanaban eleg sok bukkot nyalultam es voltak olyan deszak amit barhogy forgattam barmilyen kis fogast vettem szaggatta... lefogadom, hogy spiralkesessel szaggatas mentes lett volna...
-
York
tag
válasz
Viperator
üzenetére
valami ilyesmit: https://www.emag.hu/search/szersz%C3%A1mtart%C3%B3+m%C3%A1gneses
-
York
tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Gondolkodom lehet eladnam a jo allapotu hc 260-at, de az enyem 3f-es igy nem johet szoba. Van meg hozza hosszlyukfuro adapter is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
, de esetleg madzagos gep?
. Ikea olajjal nincs tapasztaltom, de en nem hasznalnam fel a harom evest...
).
).