- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cooi11
senior tag
-
pali923
aktív tag
-
soldi3r
veterán
-
B_I_G
tag
ez aza része a szakmának amit úgysem hiszel el amig veled nem történik meg
biztos a helytelen ragasztás is közrejátszott, nekem is volt rengeteg ajtóm amivel sose volt problémaforgácslap képes a méretváltoztatásra, nem sokat de mozog...a tükör nem
ha a ragasztó nem annyira rugalmas, hogy ezt korrigálja akkor görbülni fog
pár hozzászolással előbb linkelt sevroll is csak kétoldalassal ajánlja -
B_I_G
tag
elgörbültek... de olyan szinten hogy összeakadtak az ajtók
és az ellenhúzóval nem lehetett korrigálni, konkrétan kiszakadt
...volt hogy a neutrális szilo, amire rá volt írva h jó tükörre megmarta a foncsort..biztos fel lehet úgy ragasztani, hogy jó legyen, magam részéről próbálom kerülni
-
T J
tag
& pweisz
Jogos. Én ritkán csinálok konyhát, de olyankor össze szoktam ragasztani egy keretet gyalult fenyőből, és arra szerelem a lábakat, akár 5-6 centiseket is. Ezt a keretet állítom vízszintbe és síkba öles léccel/ vízmértékkel. Majd erre rakosgatom a szekrényeket.
Két előnye van: tudom állítani a kis lábakat hátul is (célszerszám nélkül, amíg nincs rajta a szekrény), és áthidalja a terhelést az oldal és a láb között, amikor a lábat nem tudom a függőleges oldal alá tenni (szélső oldalaknál). Így le tudom vinni a lábazat magasságát akár 8 cm alá, aminél már nincs olyan kényszer érzése az embernek, hogy valamit kéne kezdeni azzal a sok kihasználatlan hellyel.
Ez a keret (terheléstől függően) akár 2 col vastag anyagból is lehet. -
liszi70
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
liszi70
nagyúr
-
T J
tag
-
liszi70
nagyúr
-
thomgrande
tag
Ha ezek az alkatrészek otthon a kertben megteremnek akkor biztos olcsó lesz. Azért egy lineáris csapágyazás és ez a megoldás nem nagyon összehasonlítható. A csövek tetején és oldalán a görgők vezetnek. Alúl semmi csak surlódás. Meghúzod szorúl kiengeded lötyög. De mindenki maga dönti el.
A videók nagyon csalókák. Ha elkezded megépíteni akkor találkozol a problémákkal. -
kavalkád
senior tag
-
thomgrande
tag
-
generatoros
tag
-
liszi70
nagyúr
-
thomgrande
tag
Az AEG OF-450-eshez szerintem ilyen patron való. Azért az életemet nem tenném rá. Van ami cserélhető van ami nem, szerintem kevesebb a cserélhető. Az adott tipus teljesítménye elég gyenge ezért élmarónak lenne jó. A gép kialakítása viszont nem kimondottan élmaró stílusú.
-
epmd
tag
-
razorbenke92
őstag
Attól is függ, hogy milyen típus.
A 18V akksik jellemzően NiMH technológiájúak, amik az energiájuk 90%-án vannak, amikor 20%-ot esik a feszültségük. Ez 18 V-os akksinál azt jelenti, hogy 1.5V névleges cellafesszel számolnak, 12cella az 18V. A 1.5V cella kb 1.2-re merül az első 10%-ban, majd hirtelen 1V-ra amikor teljesen lemerül.
Tehát használat közben kb pont 14.4 körül van a készülék tápfeszültsége.
Ha a te 14.4V akksid már LiIon lesz, amit 3.7V cellák alkotnak (4db) akkor a te csúcsfeszültséged valójában 4.2x4 azaz 16.8V
A liion karakterisztikája más, a teljes töltöttségének 95%-át kileheli, amint 3V lesz a cellafeszültség.Tehát ha ez áll fent, akkor a te 14.4-es akksid 20%-ra merülésig kb úgy fog viselkedni, mint az eredeti akksi 80%-ra merülve.
Kérdés még a maximum áram az akksiknál, de cella-cella viszonylatban a LiIon ebben jobb.
A kérdés, hogy hogyan csatlakoztatod egymáshoz az idegen akkut a készülékhez.
-
kavalkád
senior tag
-
nullpoint
őstag
-
pacman_123
tag
Hogy releváns (aki mind a két fűrészt megtapasztalta már) infót kitől fogsz kapni, azt nem tudom. Én mdk01 fórumtárs érdeklődésére nemrég írtam le, hogy kis túlzással kb. pénzfeldobás döntött a Makita javára. Mindezt úgy, hogy van Makita és Bosch gépem is jópár, és egyikkel sincs semmi bajom -> így nincs márkafóbiám. Viszont (sajnos?) szervíz tapasztalatom sincs.
A pénzfeldobás előtt azért keresgéltem jó sokat: melyiknek milyen kiegészítői vannak, hol és mennyiért lehet megvenni őket - sín, síntoldó, sínszorító (vegyél olyat! rövid szakaszokhoz, ha nem vagy biztos a szabakézi vezetésben és síneznél inkább, de nincs elég felfekvő felület -> igen jól jön) , sín ára per méter, stb. Te is nézz körül, lehet ez dönt majd.
Egy biztos: akármelyik mellett is döntesz, szeretni fogod. Én a mai napig is imádom azt a fícsört, hogy leteszem a sínt a táblára, és OTT vágja el, és gyönyörűen, ahol kell. A másik dolog amit szeretek: a többi fűrészemhez képest elképesztően jó az elszívása. Onnan tudom hogy amikor terepen használtam és nem vittem elszívót, milyen port hagyott maga után. És mikor elszívom, mennyire tiszta a környezet.
Azt hiszem a sok szerszámom közül az egyik, ha nem a legjobb döntés volt a merülőfűrész.
Gondolom használtan veszed meg, ha az állapotukat is írod. Szempont lehet még, hogy mennyi a gari még rájuk. Pl beregisztrálták őket a 3 évre? Páran elfelejtik.
Plusz ha szabad még tanácsolnom valamit: vegyél jó és az adott anyaghoz megfelelő lapokat is hozzá. A Bosch-hoz nem tudom ilyen lap jár, a Makihoz egy 48, váltottfogas lap jön. Pluszban vettem hozzá egy Makforce duo pack csomagot (basszus, ugyaninnen tavaly februárban ez majd tizessel olcsóbb volt ...), A 10 fogast hosszvágásnál (szélezésnél) használom, nagyon másképp szalad a nyersfában a 48 fogashoz képest. Illetve ld pl adam654321 tippjét a fentebbi korábbi linkemben, laminált lap vágásához. A Makita 48 fogasát csak teszt célból próbáltam laminálton, sztem arra is tökéletes.
-
nullpoint
őstag
-
yooccoo
aktív tag
-
MrThompsoN
csendes tag
-
epmd
tag
-
kapu2006
tag
-
Zerdal
tag
-
Bakus
tag
-
yooccoo
aktív tag
-
Kiscsőke
aktív tag
-
Kiscsőke
aktív tag
Ha még nem vettél akkor ezt azért nézd meg. Nekem van ilyenem és fél óra alatt elég pontosan be tudtam állítani a vezetősínt és a fűrészt azóta gond nélkül működik. Vágtam már ki vele mosogatót habár dekpoírral könnyebb, és utólag marógéppel szebb lesz a felület.
Szerk:
Ha valaki vesz és esetleg nem kell a vezetősín akkor vevő lennék rá, akár egy db-ra is!
-
yooccoo
aktív tag
-
Kiscsőke
aktív tag
-
yooccoo
aktív tag
-
yooccoo
aktív tag
-
attiati
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
Apaf3j
tag
Nem ennyire konkrétan: a Bosch valami érthetetlen (jó, tudom, pénz) okból anno kihozott egy 10.8 és egy 12 voltos Li-akkus sorozatot is. Aztán pár évvel később bejelentették, hogy a készülékek és az akkuk, sőt, még a töltők is tetszés szerint keverhetőek. Igaz, itt csak 1,2V volt a feszültségkülönbség.
-
Winner_hun
félisten
-
Peterhappy
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
yooccoo
aktív tag
-
laca54
csendes tag
-
monti0222w
addikt
-
Madmax81
aktív tag
Semmivel sem gyengébb mint a vezetékes ikertestvére egy 5 Ah aksival 4 cm vastag fenyő munkalapba bele tudtam vágni egy mosogatót egy főzőlapot két 50*15 cm hosszú szellőző rácsot utána lemerült mivel ez nem szénkefe mentes szerintem ez igy nem is rossz .
A gyalugép egy álom ,fenyőbe teljes szélességgel (82 mm)maximális 2 mm fogással egy 5 Ah akkuval 55 m lehet gyalulni vele .
A 9 Ah akku kicsit nehéz de mind a dekóval mind a gyalugéppel szinte egész nap lehet vele dolgozni . -
attiati
veterán
Ennél a design a lényeg és hogy magasfényű fehér.
Asztalossal sem lenne olcsóbb, nem?
Bár mindenhol máshol 90-100e körül adják.Egyetlen baj van vele, hogy ez csak 60 cm mély. Legalább 70-80 cm mély kellene.
Vagy pedig kihúzható billentyűzettartót tenni rá, de akkor magasabbra kell csinálni az asztalt, hogy ne legyen túl mélyen a billentyűzet. -
attiati
veterán
köszi szépen, hát igen, 550 usd amazonon

120 centi széles lapot nem is biztos, hogy elbírna
-
matta2003
tag
Még nem dőlt el, hogy 1 vagy 2 ajtóst szeretne a sógornőm - szóval lehet, hogy mind a két oldalra kell ajtó.
A másik oldal a falnál lesz, kevésbé fér el egy ajtó - így belegondolva, lehet, hogy akkor el is dőlt az 1 vagy 2 ajtós kérdés...
Most még a lehetőségeim próbálom feltérképezni. -
unreg1
tag
Közben nézelődtem, van ilyen vasalat,, de a gatyád is rá fog menni.
-
indianjoe23
csendes tag
-
mdk01
addikt
Próbáltam régen, nem működik.
Az egyik hogy nem tudod tökéletesen mindkét oldalon ugyanott magkarcolni, a másik pedig, hogy át kell vágni a laminált réteget és már a sniccertől kipattog mire átvágod. Azt már nem is említem hogy lehet szabadkézzel a sniccer vonal mellett tökéletesen vágni. -
thyeby
őstag
Hogy csavarozod, nekem simán belefér. Felhasználóként a bútorlapot utálom, de muszáj együtt élnem vele. Ezért aztán nálam ilyenkor fő szempont a tartósság. Ha már bútorlap, ugyan mindegy, hogy van-e csavar az oldalán. Sőt! Tiplit, kekszet láttam már kiszakadva nem is egyszer. Csavarkötést szétesve csodálni még sosem volt szerencsém.
Viszont a szoklit hiányolom nagyon én is. Igaz, hogy eloroz a hasznos térből, de elég egy felrúgott felmosóvödör, és mehet a kukába az egész szekrény. Munkahelyen nem nagyon kímélnek a konyhában semmit a víztől. Illett volna legalább valami vízzárót taknyolni az aljára, hogy ha Julcsanéni csapkodja a szutykos felmosóval, ne ázzon, mint a szivacs. -
matta2003
tag
Így van, köszönöm a kommented!
6x 2.500 forint az már 15.000. A Duo-s megoldás is legalább 15.000 forint lesz a 6 ajtóra, ez sem kevés.
Nem lenne pofám egy ilyen szintű megoldást csinálni egy ismerősnek.
A Duo-t találtam olyan megoldásnak, ami nem gázrugós – valahol azt olvastam a gázrugókról, hogy nem olyan tartósak, igaz lehet ez? Mik a tapasztalatok? Mi a különbség a 500 forintos és a 3500 forintos gázteleszkóp között?
-
jimy_l
tag
-
Skillet
addikt
igen, de az egyik az tokmányos lenne. az lenne szettben elvileg, 2 aksival, töltővel, dobozban... és külön mellé vennék egy nem tokmányost.
fúrásra lenne a régi 330d, az új DF330, csavarozásra meg a DF031. csavarozni persze az előbbiekkel is lehetne, nyilván.(#41408) yooccoo
nem kellene cserélgetni a biteket, vagy csak ritkábban. több gép érdekel, nem feltétlenül különböző tudásúak.(#41409) Kiscsőke
de én nem is szeretnék rúd aksis gépet
elég az az egy, ami van. 
-
rlazol
veterán
-
Skillet
addikt
Kérdés: felső szekrény, 120 széles, 30 mély és 50 magas, ezen lesz egy ajtó, hozzávetőlegesen 120x50-es. Felnyíló kellene legyen. 3 db kivetőpánt elég hozzá? Továbbá ez (amire most válaszoltam) a hafele olló megfelelő lenne? Elég az egyik oldalra rakni? Ha jól sejtem, ez felnyitni nem segít majd, csak megtartja felső állásban az ajtót. Nagyjából 7 kg (?) lesz az ajtó, érdemes lehet inkább valamilyen gázrugót használni? Ha igen, akkor milyen erejű és méretű kellene ehhez az ajtóhoz?
Köszönöm!
A makita lapostiplimaró már másnap megjött a szervizbe... a szervizből

Később majd mondom a fejleményeket. -
Winner_hun
félisten
-
unreg1
tag
-
jimy_l
tag
-
Skillet
addikt
-
Pulsar
veterán
-
Skillet
addikt
Igen, így is próbáltam. A vágás persze ferde volt, de ez most mindegy. Így biztos pontosabban lehet marni, mint kézből. Még egy kérdés... pont síkba szoktátok rakni a két lapot? Vagyis az illesztés után van egy kis perem (talán egy élzárásnyi?), a felső vízszintes lap kilóg picit a merőlegeshez képest? Ehhez gondolom külön beállítás kellene... ami pöcsölős. Vagy marás után élzárni. Meg persze, nem is mindenhol érdemes, mert konyhánál pl többet ártana, mint használna. Az egymás mellé tolt elemek között rés lenne, így összehúzni is lehetetlen lenne őket.
De különálló bútordaraboknál...? -
Winner_hun
félisten
-
Eagl3
veterán
-
serfozotibi
csendes tag
Nemtudom, én mindig a lehajtható vezetővel marok az élekbe, ha jól tartja az ember akkor az a gép nem mászkál sehova sem. Én úgy szoktam hogy a lehajtható vezetőt az egyik kezemmel rányomom a lapra. Nem véletlen van az úgy kitalálva, ha rájön az ember a trükkjeire, marha egyszerűen lehet vele dolgozni.
Ellenben meglep hogy az a Makita lamellózó ilyen hibát vét marás közben. Biztos hogy énis addig telefonálgatnék míg ki nem cserélik.Egyébként ez a garancia is érdekes dolog amiről Soká és yooccoo beszélgetnek itt. Szerintem kis hazánkban tényleg nem működik elég gördülékenyen, de természetesen erről nem föltétlen a viszonteladók tehetnek. Az ő kezük is kötve van, ha a nagyker/gyártó nem rugalmas e téren. Annyi biztos, hogy itt Dániában (de hallottam már hasonlót több nyugati országból) nagyon vásárlóbarát módon működnek ezek a dolgok. Akármilyen gépemmel volt bajom eddig, annyit kérdeznek: akarok-e egy másikat, vagy kérem vissza a pénzt? Szintén pozitiv élmény volt amikor másfél év után tönkrement a mikróhullámű sütőnk. Visszavittük a dobozában, kérdezték a reklamációs pultnál hogy mi a gond, mi mondtuk hogy nem melegít. Nem hogy nem próbálták ki, bele sem néztek hogy esetleg nem-e téglát raktam mikró helyett a dobozba. Hátra dobta a srác egy futószalagra ami el is vitte, már írta is a papírt mivel mondtuk hogy szeretnénk egy újat. Előre mentünk a boltba a papírral, hoztunk a polcról egy másik masinát, de közben láttuk hogy 200 koronával (kb 8ezer Ft) már olcsóbb jelenleg ez a készülék. Persze számunkra ez mindegy volt, azonban amikor odamentünk a pulthoz, a csaj mondta hogy dugjam be a kártyám mert visszautalják azt a 200 koronát.
Hihetetlen.... 
-
spacer
aktív tag
-
yooccoo
aktív tag
-
serfozotibi
csendes tag
-
serfozotibi
csendes tag
-
mdk01
addikt
-
vmaxter
tag
A saroktól én is fázok, de egyszerre lenne célszerű megrendelnem és elhoznom az anyagot. egyébként már jó előre megvolt ez a szekrényterv, még mielőtt a burkoló felrakta volna a csempét. 2700 mm-re kértem a hosszabbik oldalt, a rövidet pedig 1350-re. Pontosan megcsinálta. Ez a rajz még nem végleges, így a felső sorhoz még jön 10 mm mindkét irányba, ugyanis a csempe vastagsága 7 mm +3 mm ragasztó.
-
vmaxter
tag
Újrarajzolom és újraszámolom az egészet, mert szeretnék pontos lenni. Egyrészt nem akarok hézagokat, mástrészt pedig inkább legyen hosszab – ha mégsem lennék elég precíz –, mert a csempe a falon adott és annak a végére egy magas álló szekrényt terveztem, ami pedig beérne a falig. Másrészt ha rövidebb lesz 2 centivel az túl sok. Igaz az is megoldás lehet, ha csak egy elemet növelek a megmaradt hézaggal.
Nagyjából így néz ki a terv:
És így néz ki a csempe a falon, amihez ileszteni kell az elemeket:
Nem fogok megharagudni, ha beléje köttök

-
Primary92
senior tag
A 10 mm körüli rétegelt lemez teljesen átlagos feladat lenne neki, de gyakran vágnék 2-3 cm vastag faanyagot is (fenyő, MDF, rétegelt lemez).
A Parkside-os dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy nem szabad leírni, mert van sok kiváló ár-érték arányú használható gépe. Persze bőven akad, ami nem sikerült jól, de hát azt meg nyugodtan vissza lehet vinni. Általában eltudom dönteni, hogy elég egy Parkside, vagy pedig komolyabb cucc kell, de asztali dekopír nincs a környezetemben, sosem használtam. Így meg nehéz dönteni.
Használok Makita gépeket (akkus fúró, gérvágó), de itthon csak Black&Decker, Skill, Parkside és zöld Bosch gépek fordulnak elő. Szinte az összes nélkülözhetetlen, de Makitából vagy kék Boschból nem tudtam volna megvenni ezeket, és így el sem készülhetett volna sok alkotásom. -
Soká
senior tag
"Mert ha egész finom vágásokhoz, akkor talán még jobb is, mint a nehezebb gépek."
Hát, ezt nem nagyon hiszem. Egyrészt egy ilyen kis gépet eleve le kell szorítózni, mert munka közben elmozdul, másfelől nekem éppen az volt a tapasztalatom, hogy egy ilyen lombfűrészgép berezonálásra hajlamos. A súly jót tesz a használatnak. Ettől függetlenül persze lehet jobban kitalált gép a Proxxon. Mondom, az a baj, hogy ennél a gépnél végképp nem tudom megmondani, hogy mitől jó vagy mitől nem egy gép.
A második képen lévő sakkfigurákat nem a kis proxxonnal készítették!!! Pont azt írja a fickó, hogy nem tudja, hogy a kis proxxonnal megoldható-e?
-
Soká
senior tag
Azért gondolj bele, ez a kis proxxon 2kg.
https://www.conrad.hu/hu/proxxon-27088-micromot-ds-230e-asztali-dekopirfuresz-230v-816320.htmlA nagytesója legalább 16kg. Azt már én is ajánlanám.
https://www.conrad.hu/hu/proxxon-micromot-28092-dsh-2-menetes-asztali-dekopirfuresz-asztali-lombfuresz-230v-805084.htmlSzerintem a kicsit annak érdemes megvenni, aki vékony anyagokból mondjuk karácsonyfadíszeket szeretne készíteni magának.
Azt nem tudjuk, hogy a kérdező igazából mire is használná a gépet?
Esetleg megkérdezni a Tesco-nevű kartácsot? Neki van egy lidlis gépe...
https://itcafe.hu/tema/hazi_barkacs_ganyolas_takolas_megdobbento_gepek/hsz_31161-31180.html -
Soká
senior tag
A Proxxon úgy általában jól hangzik a modellező szakmában, de azért az én tapasztalatom, hogy nagyon modellező anyagokra kitalált gépek. Puha dolgok kisméretű megmunkálására alkalmasak, de szerintem ez a gépük is olyan, hogy ha balsafát akasz vele fűrészelni, akkor oké, de pár mm-nél vastagabb rétegelt lemezhez már talán kevés. Nekem egy kis Proxxon "asztali" körfűrészem van, tényleg csak 2-6mm vastag anyagok vágására való, amikor egészen kis darabokat kell vele vágni, amikor számít, hogy a vágással minél kevesebb hulladék keletkezzen, amikor a kis munkadarab miatt nem szerencsés egy komoly körfűrész közelében matatni.
-
Primary92
senior tag
-
schöni
csendes tag
-
Primary92
senior tag
-
Primary92
senior tag
-
antistati
tag
-
aszamóca
aktív tag
Hát... Nekem van személyes tapasztalatom. Birtoklok egy lom(b?)fűrészt tőlük. [link]
Maga az alapkonstrukció, elgondolás jó. Öntvény, robusztus ház, asztal, alap, kiemelkedően erős motor, PIC-es motorvezérlés. Azonban az alkatrészutánpótlás, az hogy is mondjam, hát nincs. Ez már csak azért is gond, mert egyedi méretű csapágyazást használnak, és műanyag csapágyfészket. Hiába a nagy önsúly, a gép egy bizonyos fordulat felet elindul a rázkódástól, erre még nem tudtam rájönni mitől. A porfúvás az felejthető, a világítás flexi csöves beállíthatósága úgyszintén. Szóval én nem igazán vennék már ilyen terméket többet. -
pali923
aktív tag
Ez a Scheppach nekem mindig ugyanilyen kérdéseket vetett fel. Szerintem ez is olyan, ami a nevét adja különféle gépekhez. Látni belőle egészen profinak tűnő cuccokat is, biztosan jobb a teszkósnál, sőt szerintem a zöld Boschnál is. Azért ilyet nem gyárt a Bosch. Aztán lehet, hogy ez sem jobb a Bernardonál, ezt talán senki nem tudja itt megmondani.
Az is furcsa, hogy vettem egy hibás Scheppach oszcilláló csiszolót, és Triton forgórészt vettem hozzá, mert az romlott el benne. Tökéletesen működik vele. Most akkor ez milyen márka?
-
Mukucs
senior tag
-
yooccoo
aktív tag
-
rekab
újonc
-
perge666
veterán
-
aszamóca
aktív tag
-
yooccoo
aktív tag
-
pellesmartin
tag
-
BullZeye
veterán
Az ötlet nem rossz, de ahova szellőzne ott egy mélyláda lenne, de ez is többet hűtene mint a semmi.
Ebből valami szolidabb verzió a felső bútorlapra is tehető.Frontra nem lehet rakni jó légáteresztő de nem fényáteresztő dolgot? Pl mint a hangszórókon lévő szövet.
(#38962) tomsolo
Ez szerintem nem segítene, mert ez az alul szellőző dolgokat hűt, az erősítő felfelé hűl. -
tomsolo
addikt
Köszi, pont ilyet kerestem!
A képet úgy nézzétek, hogy én rajzoltam, rendereltem

Gondolom azért gondoljátok, hogy eleve fadoboz van a képen mert elvágva évgyűrűket kellene látni, pedig csak annyi, hogy 1 db erezet mintájú textúra van ráfeszítve a testre.

A terv egyébként az hogy veszek egy ilyen tömböt levágatom, méretre, kap 3 élére egy 2 centis lekerekítést, meg két oldára vések, fúrok, megfelelő illesztést a tartó lapoknak. (Össze lehet rakni persze lapokból is, csak talán az nagyobb meló és pontosabb munkát igényel.)
A test több része már lapokból lenne persze, itt a felső lapok kapnak még egy marást, meg pácolást. Utána lelakkoznám, majd felpolíroznám őket.
-
epmd
tag
-
Kiscsőke
aktív tag
-
inteltunder
tag
zsííír
ööö és mitől lesz ilyen rücskös/fényes vagy mitosz? 
sajna telefonom olyan fos képeket csinál hogy szart se lehetne látni belőle de olyasmi mintha műanyag lenne az fekete, kicsit érdes de csúszkál
vagyis nem matt, vagy ez lenne a laminálás? fákhoz sík hülye vagyok 
-
pali923
aktív tag
-
epmd
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Horgász topik
- EAFC 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elég az az egy, ami van.

szóval működnie kell annak is
Hihetetlen....
Köszi a segítséget,és igen kevesebbet kell gépeznem