Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
Prémvadász: Nem találtam rá sehol egy képet videót ahol igazán látom milyen lesz. Azt néztem igen van fekete... de nem eléggé fekete, ha meg túltolom a rétegeket, hogy eléggé fekete legyen akkor meg bukom az mintázatot... legalábbis szerintem.
macilaci78: Igen ezt nézem, gondoltam is hogy rendelek egy tesztet... de azt is csak 2k-ért csomag szállítják szóval az már 1/3-ára
szóval annyira nem éri meg, de amiket láttam képeket azok eléggé ígéretesek.
kukta5508: Ezzel a metódussal az a bajom, hogy eléggé halványka láttam és mellesleg eléggé "csíkos" nak a pórusok mentén amit így csináltak. Meg ahogy nézem ez inkább nagyon sötét barna mint inkább fekete.
T J: " vagy vissza kell törölni." - Simán valami ronggyal letörlöm a pác-ot mittomén azonnal felkenés után? Nem lesz úgy túl "világos" vagy akkor kell neki még 1 réteg?Néztem hogy indian inkel is dolgoztak csak ahogy látom iszonyat vigyázni kell minden cseppjére mert amire ahova megy az fekete lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest