Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csodavas
tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, van egy garázsom ami relatív elég nagy belmagassággal rendelkezik. Azt találtam ki, hogy én ezt szeretném beépíteni ha lehet minél egyszerűbben. Igazából a gerendákat kellene összekötni, arra pedig osb lapot tervezek rakni. A méret amit át kellene hidalni az 5x2m, mind a négy oldalán gerendák vannak. Én első körben 5x5-ös palalécekkel gondoltam megoldani, valamekkora közönként alátámasztással, de nem tudom, hogy ennek lesz e akkora teherbírása, hogy ha én rápakolok mindenféle dobozokat akkor az ne hajoljon meg egy idő után. Szóval, ha tudnátok tippeket adni, hogy ti mivel csinálnátok akkor azt megköszönném. Szép hétvégét!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tippmix
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest