Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csodavas
tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, van egy garázsom ami relatív elég nagy belmagassággal rendelkezik. Azt találtam ki, hogy én ezt szeretném beépíteni ha lehet minél egyszerűbben. Igazából a gerendákat kellene összekötni, arra pedig osb lapot tervezek rakni. A méret amit át kellene hidalni az 5x2m, mind a négy oldalán gerendák vannak. Én első körben 5x5-ös palalécekkel gondoltam megoldani, valamekkora közönként alátámasztással, de nem tudom, hogy ennek lesz e akkora teherbírása, hogy ha én rápakolok mindenféle dobozokat akkor az ne hajoljon meg egy idő után. Szóval, ha tudnátok tippeket adni, hogy ti mivel csinálnátok akkor azt megköszönném. Szép hétvégét!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pajac: Átlátszó fém
- OpenWRT topic
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- NAVEE N65 roller eladó
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest