Új hozzászólás Aktív témák

• Skillet

addikt

válasz pacman_123 #55889 üzenetére

:N nem úgy... De gondoltam, hogy nem tudom jól leírni.
    A makita, 8-as, csapágy nélküli nútmaróval, kerek talppal a megmunkálandón állna! Ez az egészben a legfontosabb. A talp éle a sablonnak támaszkodna! Így végig stabilan tudna dolgozni a maró.
    Szalagcsiszolóm nincsen. Dekopírral nekem még sosem sikerült normálisan vágni. Fűrészlapra várom is az ajánlatokat :)
    Amúgy az egész bútor a konyhában született. A szerszámpark, a lehetőségek korlátozottak.
    Gondoltam én más vállfára is, sőt, én ezt a fajtát nem is akartam, nem tetszik. Viszont... Ezt még talán valahogy fel fogom tudni szerkeszteni. Ugyanis erről dokumentáció is kell, szakrajzzal. Vizsgaremekről van szó, ha még nem említettem volna :B
    Szóval... A sablont felrajzolnám a cseresznyére úgy, hogy a sablon talpa a munkadarab alsó szélénél legyen. Vagyis a talp részt nem kell kimarni, "csak" a két ívet. Ha a rajz megvan, akkor a sablont eltolnám annyival, hogy a kés éle kívülről a rajz mellett haladhasson. Először mondjuk felfelé az alsó, utána lefelé a felső ív miatt.
    Remélem már valamivel egyértelműbb, mit szeretnék. Ha nem, akkor lefotózom. :R
    Jaaa, igen. A tisztító maró azért lett elengedve, mert ez a kis élmaró maki 700 Wattos, 45mm-en nem igen bírná a mókát.
    A parkside 1200W, de szerintem üt. Ezért is vettem a makit.

Új hozzászólás Aktív témák