Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCH04
csendes tag
válasz
Loobelt70 #30014 üzenetére
Köszönöm!!!!!!!
Sokat segíttettél!Látom nem adod föl a horizontot! Szándékosan nem írtam az egyszerűbb megoldásokról!
Kérlek!!!!!!!!!!! NAGYON VESZÉLYES ÜZEM!!!!!!!!!!!!!
Láttam én is több gagyi megoldást, még gyári gépeken is, most nem akarom felsorolni.
Többen jártak nálam, megnézték és mindig az volt konklúzió, hogy egy egyszerűbben is meg lehet csinálni.
Próbáld ki a először a kiskőrösin az biztonságos, utána gondold át a horizontot.
Nagyon sok balesetről tudok. Nálam is volt több, ezért dolgozom már évek óta egyedül.
A rönköt már lepakolásnál egy állványra (gurítóra) kell rakatni, ami szintbe van az állvánnyal. A kocsit odatolod , és rágurítod a rönköt. Két "hold" alakú kampót használnak a rönk lefogatására. Van egy régi Jugoszláv függőleges gép ott láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest