Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
spacer
aktív tag
Sziasztok!
Hónapok óta lelkes olvasója vagyok a topicnak, és tudom milliószor ki lett tárgyalva az asztali körfűrész téma, de most lenne lehetőségem egy teljesen új, bontatlan, hivatalos garanciális Makita MLT100-hoz 139 ezer forintért.
A kérdés, hogy megéri ezt az árat, és csapjak le rá azonnal, vagy azért ez nem annyira jó ár, hogy karácsony előtt meglepjem magamat?
Tudom, ezt nekem kell eldöntenem, de egy kis lökést adhatnátok, hogy ez-e az a hullém amire ráüljek, vagy inkább várjak egy nagyobbra.
165 ezerért találtam a netes webshopokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest