Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mdk01

addikt

válasz #22145024 #18765 üzenetére

Az enyém 10éve volt 285.000,-. ami akkor jó áron volt.
    Nem tudom ez amit linkeltél milyen, de hogy érzékeltessem mire gondolok akkor elmondom hogy a részemről sokat emlegetett 12éves behajtógépem 2001-ben 45.000,- 2aksival12V 1.3Ah ami 8évig ment el. Ez akkor a belépőszintű behajtógép volt kategóriáját tekintve. Most a belépőszintű behajtó a makitánál 30.000,- úgy hogy 2-3évet mentek el az aksik ugyanolyan használat mellett.

Most próbáltam keresni egy olyan árat amit én 2-3évvel ezelőtt láttam erről a dw745-ről, ami 350.000,- környékén volt de nem találtam.
    Most ennek két oka lehet.:
    1.Nem kerestem elég lelkesen, vagy
    2 a Dewaltnál észbe kaptak és levitték az árát.

Ez utóbbit nehezen tudom elképzelni, de ha így van és a minőség nem változott akkor az az ár egy pofátlanul alacsony ár.

Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem vagyok benne biztos hogy ennyi pénzért egy ilyen gépet kellene átalakítani.
    A másik meg hogy mi a stabil asztal? Egy átfordítható asztalról beszélünk ami eleve nem lehet olyan stabil mint egy normál körfűrészé.Viszont én már vágtam vele 400x40x5cm-es pallót is vele úgy hogy 2m volt az asztalon túl. Ezt is kibírta nem is egyszer, és még elfogadható.
    A motorjával semmi gond ha nem akarsz ész nélkül 2"-os bükköt vágni vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés