Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- leslieke farmerzsebe
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz #22145024 #18765 üzenetére
Az enyém 10éve volt 285.000,-. ami akkor jó áron volt.
Nem tudom ez amit linkeltél milyen, de hogy érzékeltessem mire gondolok akkor elmondom hogy a részemről sokat emlegetett 12éves behajtógépem 2001-ben 45.000,- 2aksival12V 1.3Ah ami 8évig ment el. Ez akkor a belépőszintű behajtógép volt kategóriáját tekintve. Most a belépőszintű behajtó a makitánál 30.000,- úgy hogy 2-3évet mentek el az aksik ugyanolyan használat mellett.Most próbáltam keresni egy olyan árat amit én 2-3évvel ezelőtt láttam erről a dw745-ről, ami 350.000,- környékén volt de nem találtam.
Most ennek két oka lehet.:
1.Nem kerestem elég lelkesen, vagy
2 a Dewaltnál észbe kaptak és levitték az árát.Ez utóbbit nehezen tudom elképzelni, de ha így van és a minőség nem változott akkor az az ár egy pofátlanul alacsony ár.
Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem vagyok benne biztos hogy ennyi pénzért egy ilyen gépet kellene átalakítani.
A másik meg hogy mi a stabil asztal? Egy átfordítható asztalról beszélünk ami eleve nem lehet olyan stabil mint egy normál körfűrészé.Viszont én már vágtam vele 400x40x5cm-es pallót is vele úgy hogy 2m volt az asztalon túl. Ezt is kibírta nem is egyszer, és még elfogadható.
A motorjával semmi gond ha nem akarsz ész nélkül 2"-os bükköt vágni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest