Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
zonusz #17002 üzenetére
Aha, rémlik, hogy neked is DW625-öd van. Ha így van, akkor ejthetünk szót arról, hogy elpostázok neked alapanyagot, és az asztalba építéshez készített sablonjaimat - amikor végeztél, majd visszapostázod. Vagy marjam ki neked, és úgy adjam postára? Hol laksz? - hátha járok olykor arrafelé. Mondjuk az én asztalom abszolút nem univerzális lett, mert tudom, hogy ez a gép egyetlen kést fog forgatni egyetlen beállítással éveken át.
"Tisztában vagyok ezzel a hibámmal"
Ezt több aspektusból sem nevezném hibának. Hiba pl, hogy cigizek, vagy hogy a sógorom iszik. Hiba, hogy Stohl Buci megpróbált ellógni, amikor csinált egy csúnya személyi sérüléses karambolt.
Amikor egy barkácsoló a nagyobbik gépet veszi meg, azzal tisztán egyet értek. Így minden feladatra megvan az eszköze, s ez inkább igényességet jelent, és megspórolt egy komoly gép árát azért a kompromisszumért, hogy inkább emelgeti a nehéz, de mindent tudó gépet. Hanem amikor ugyanezt egy asztalos teszi meg, akinek nagyon gyakran kell cipelnie, akkor kifizette a konditerem árát ugyan egy ilyen DW625-el, de hogy is fogalmazzak: Könnyebb felhúzott szoknyával szaladgálni, mint letolt gatyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal
- Green Cell tiszta szinuszos 1500W / 3000W autós inverter (INV22)
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest