- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Szégyellem magam, de egy kis segítséget kell kérnem ismét.
Mivel qbittorrent az istenért sem akarja elindítani automatikusan a megadott mappába rakott torrent fájl letöltését, így gondoltam megnézem a transmissiont.
Ezzel még odáig sem jutottam el, hogy csatlakozzon.
Transgui folyamatosan connection refused-et ad.
settings.json fájlt nagy nehezen megtaláltam, whitelist, login és pass állítgatás, továbbra sincs semmi. Tűzfal beálíltásokhoz hozzáadva a routerhez, bár nem értem minek, ha belső hálózaton akarom csak használni.
Telefonról is próbáltam, arról sem csatlakozik.
Esetleg valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban, hogy mit kellene még megnéznem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest