Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Nézegetem és olvasgatom már egy ideje a NAS topikokat és folyton ide lyukadok ki
Realtek meg hasonló procikkal szereltek gyengék, így marad az Inteles megoldás. Synology drága, Zyxelt inkább hagyjuk, Qnapnak nem látom semmi előnyét, kevés az app rá.
Ezt néztem ki: ASUSTOR AS-3102T, de egy kissé elbizonytalanít, hogy már 5 éves konstrukció és az Iponban 1 év garanciát adnak rá. Akkor már inkább a V2-est venném, persze már jóval a lélektani határ felett vagyok, de ez van.Kérdéseim, hogy ezeket fogja tudni a NAS minden gondolkodás nélkül?
Az elsőre elérhetők az appok simán?
Meddig támogatják a NAS-okat?
Torrenten megy 50-60 MB sebességgel? (Tudom peerektől is függ.)
PHP/MySQL mennyire használható? Nem akarok nagy adatbázist és nagy honlapot, inkább csak próbálgatni az elkészült weblapot.
Wordpress mennyire használható? Ez is csak próbaképp lenne, kívülről max én próbálnám elérni.
Távoli elérés mennyire egyszerű beállítani, másokkal megosztani egyes mappákat? FTP? HTTP?
Ledet lehet kikapcsolni a NAS-on? Főleg éjszakára nem kellene, hogy világítson (nem akarom leállítani a NAS-t, csak a ledeket kikapcsolni.)
Memória bővítés lehetséges?
Onedrive beállítható szinkronizálásra?
Az elérhető appok ezek?
https://www.asustor.com/en/app_central/Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Realtek meg hasonló procikkal szereltek gyengék, így marad az Inteles megoldás. Synology drága, Zyxelt inkább hagyjuk, Qnapnak nem látom semmi előnyét, kevés az app rá.
Gawamatsu