- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Itt mi a jó választás?
-
blakey
titán
válasz
enginev3.0 #22098 üzenetére
Többnyire azzal kezdem a "belakást", kicsomagolás után megnézem mi van rajta, egy kicsit nyomogatom, ha van frissítés, akkor frissítek, majd gyári visszaállítás és jöhet a konfigurálás.
-
-
TeeJay
félisten
Ennyiért már lehetne mind a 4 LAN szintén 2,5gbit-es
Sajnos még évekig spórolni fognak ezen
1gbit WAN/LAN routernek kellene alapnak lenni
2,5gbit WAN/LAN közép szint
10gbit WAN/LAN felső kategória
Mondjuk mit várunk ha még ma is van router amiben 100-as WAN és LAN port van mert kemény 10centet spórolnak a chip-en -
blakey
titán
válasz
enginev3.0 #22092 üzenetére
Szerencsére a szépség szubjektív, nálam 1,5 évig szolgált, nem hiányzik a "szépsége".
-
blakey
titán
válasz
enginev3.0 #22080 üzenetére
Van ez így, gondolom bekapcsoltál olyan funkciót, amit nem szeret vagy valamelyik eszköz nem szereti és ezáltal újraindul. Nálam semmi újraindulás nincs, legalábbis eddig nem volt. Feltettem a legújabb firmware-t és azzal sincs probléma, pedig elvileg lenne, mert másoknál nem csatlakoznak az iPhone-ok, Android telefonok nagy része, nálam meg hibátlan.
-
Sefter
veterán
sziasztok!
Szolgáltatói routert ki tudnék váltani egy ax89 +optikai sfp modullal
Vagy a szolgáltató ezt korlátozza?
-
VGYke
addikt
ASUS ROG RAPTURE GT-AX6000 = 85 700 Alakul ez
-
tobias40
veterán
válasz
mSchumi87 #22088 üzenetére
Milyen külföldi adókat nem enged az iptv-n nézni vagy melyik szolgáltató,ezt nem értem?...
Nekem szolgáltatóival is ment vpn nélkül az iptv meg az asus-al is.Nem a stream-re gondolsz ahol nem mindegy melyik országból nézed a filmet?
Vagy nem értem a kérdést,lehet más érti én nem... -
Krilehor
tag
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy mukodik a VPN bealitas a routeren es hogy van e ra hatasa az IP-tvre hogy kulfoldi adokat is lehessen nezni amit jelenleg nem enged.
-
bmxbandita
tag
válasz
woodworm #22086 üzenetére
Az nem kérdés, hogy be lehet állítani, mert be tudom én is, ott van a dropdownban a 160Mhz. 100-as csatornán fel is éled az 5Ghz (a többin nem ment). Configban is azt jelenti magáról, hogy igen VHT160-on megy.
A laptopom kliense még kapcsolódik is 160-as RX-el, de a TX az istennek nem akar 160-on menni. A két AC65p egymás közt meg értelem szerűen csak 80-as RX/ 80-as TX-en akar csak menni. -
woodworm
veterán
válasz
bmxbandita #22085 üzenetére
A 160MHz-es csatornaszélesség hiányán kívül nincs más korlátozás az ac65p-ben, de ez megvan az összes típusban, ami erre az alapra épül. Tehát tudja a mindkét sávon a 4x4 mimo-t, plusz 2,4GHz-en a turboqam-ot. Így ott 800Mbit-es linksebességre képes, ha van megfelelő kliens.
Nem tudom melyik openwrt verziót tettem fel, de biztosan be lehetett állítani a 160MHz-et. Ha nem megy a DFS miatt a 100 feletti csatornákon, akkor próbáld meg az alatta lévőkön. -
bmxbandita
tag
válasz
woodworm #22083 üzenetére
Igen, a 2x2 2,4Ghz / 3x3 5Ghz stream a gyári szoftveres korlát. OpenWRT alatt a 2,4 és 5ghz is 4x4-es.
A 160Mhz esetén nem vagyok ebben ennyire biztos. Hardver szinten (MT7615E) tudnia kell, de nem láttam még bizonyítékot arra, hogy OpenWrt-ben valóban működne, sztem OpenWRT gond lesz ez.
Korábban valaki linkelt egy forkolt Merlin FW-t AC85p-re, ha lesz kis időm akkor az egyik AC65p-n kipróbálom, ott elvileg tényleg van 160Mhz.
De simán lehet, hogy a DFS radar scan kaszálja el. Ahogy nézem a regulatory DB-t csak DFS tartományban van Magyarországon 160Mhz. Majd utána nézek a logokban. És ráadásul néhány km-re a háztól van egy civil reptér. Ha valóben ez a gond akkor buktam -
totomusic
tag
válasz
totomusic #22082 üzenetére
Ez úgy tűnik ennyit tud. Tehát vagy az egyik adó megy, vagy a másik, miközben nem szakad meg kliensnél a kapcsolat. Én ennyit tudtam velük elérni.
Viszont mi kell ahhoz, hogy mindkét adón menjen egyszerre a küldés, hogy erősebb legyen a jel? Vagy ahhoz egyforma eszköz kell WDS-el?
-
woodworm
veterán
válasz
bmxbandita #22081 üzenetére
Az ac65p-nek mindenképpen tudnia kell a 160MHz-es csatornaszélességet. Abban, hogy a több helyen említett 2x2 stream korlát hardveres vagy a gyári driver korlátozása volt már nem vagyok biztos.
-
totomusic
tag
válasz
bmxbandita #22081 üzenetére
Most összehoztam valami mesh-t az AC65P-vel és a TUF AX4200-al, nagy nehezen, valamilyen szinten működik is, viszont vagy az egyik adóra vált a kliens, vagy a másikra, jelerősségtől függően.
Nem úgy kell működnie, hogy mindkét adón megy egyszerre a jel?
-
bmxbandita
tag
válasz
totomusic #22077 üzenetére
Pont tegnap ügyködtem vele, 2db OpenWrt-s AC65p-t akartam összehozni, wired backhaul nélkül. Először mesh-be akartam kötni ez alapján:
[link]
DE végül mégiscsak WDS lett mesh helyett, mert az openwrt-s fórumon ezt írták:
"
Do you need a mesh-based setup?
Are your routers going to move around the house? Are they going to be on/off at random times? Do you need to use intermediate routers to reach zones that are too far away from the main router? In this case, you probably need a mesh.
Otherwise, if all routers are static, always on, and within reach of the main router, WDS is far more convenient. Also, I would consider using PLC devices instead of WDS.
"Amit kb. 2 óra alatt sikerült is összehozni, de ebben sok volt a méregetés a különböző configok között. Végül csak az 5Ghz-es hálózatot használom wireless backhaul-ra. Jó érzés volt látni a 2 router közt 80Mhz-en a 4x4 miatti 1733Mbit link speedet
Most sajnálom jobban, hogy 160Mhz-et nem tud, 3400 Mbit lehetneEgyébként erre nem találtam semmit, de van értelme, hogy legyen 2,4 és 5 Ghz-en is backhaul? Egyelőre nem látom értelmét. Vagy akkor lehet értelme ha az 5Ghz-en már gyenge lenne a jel?
-
enginev3.0
félisten
Már másodjára indul magától újra az ax4200 csak úgy
-
totomusic
tag
Mondjuk most majd jobban ránézek, mert ennek beüzemeltetése OpenWRT-n nem olyan egyszerű elsőre. Elvileg kell lennie valós mesh-nek.
-
tobias40
veterán
[link] Erre tudna vki leírást vagy linket vagy útmutatást hogyan csináljam?
-
szaboi6512
őstag
Asus routeren legújabb merlin.
Transmission van fent, de megadom a puttyban a scriptet, de nem lesz nyitva a port!
Mi lehet a megoldás?
Nyitottam neki a routerben is külön, de úgy sem lett nyitott.ACCESS FROM WAN
• If you want to access transmission from WAN like work, school, smartphone, tablet or some other device we need to open the port 9091 but the firmware doesn't allow port forwarding to the router himself, for that we will use firewall-start script on /jffs partition:Create firewall rules
nano /jffs/scripts/firewall-start
Paste this lines in terminal#!/bin/sh
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 9091 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 51413 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p udp --destination-port 51413 -j ACCEPTSave with CTRL-O / Enter / and exit with CTRL-X
Make scripts executable and apply ruleschmod a+rx /jffs/scripts/*
sh /jffs/scripts/firewall-start -
-
Kami11
őstag
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Van egy AX4200-as routerem és egy AC65P-m. A 4200-on a gyári szoftver, nem is akarom cserélni, a 65P-n viszont a legfrisebb OpenWrt.
Kérdés, hogy a gyári AiMesh-t össze lehet e lőni az Openwrt-s mesh-el?
Próbálta már valaki? Mert bár sikerült a wifit kiterjeszteni, de jobban tetszene ha a két router mesh-ben működne. -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #22068 üzenetére
Köszönöm szépen. -
válasz
szaboi6512 #22067 üzenetére
Leállítod a qBittorrent-et, majd ezt a két változót átírod a konfigban:
WebUI\AuthSubnetWhitelist=192.168.1.1/24
WebUI\AuthSubnetWhitelistEnabled=trueEzután újraindítod a klienst, login nélkül belépsz, és tovább már a webes felületen tudod konfigurálni.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #22066 üzenetére
Én azt javasoltam volna, hogy kapcsold ki a jelszókérést konfigban, úgy be tudsz lépni login nélkül
Azt nem tudtam volna a segítséged nélkül...Hogy lehet kikapcsolni? -
válasz
szaboi6512 #22065 üzenetére
Jelszót nem látni, de ha megoldódott, akkor OK. Én azt javasoltam volna, hogy kapcsold ki a jelszókérést konfigban, úgy be tudsz lépni login nélkül, és akkor ott adj meg új jelszót. De így is jó volt.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #22064 üzenetére
Igen ott néztem de jelszó nem volt.
Írtam korábban hogy találtam megoldást.
A config fájlba ezt a sort kellett beírni WebUI\Password_PBKDF2="@ByteArray(ARQ77eY1NUZaQsuDHbIMCA==:0WMRkYTUWVT9wVvdDtHAjU9b3b7uB8NR1Gur2hmQCvCDpm39Q+PsJRJPaCU51dEiz+dTzh8qbPsL8WkFljQYFQ==)"
Innen már jó volt neki azadminadmin.
Azért köszönöm hogy foglalkoztál vele. -
válasz
szaboi6512 #22056 üzenetére
Nos tehát, nézd meg ps paranccsal hogy fut-e a qbittorrent, és ha igen, akkor a válaszban kéne is látnod, hogy hol van a profil mappája.
ps | grep qbittorrent
-
pinnacle
nagyúr
Volt akkoriban kontrollerem (annak is van MAC címe, titkosítása?), de még mindig van 161-es csatornán router. Az alatta lévővel folyamatosan változtatják a titkosítást.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
tobias40 #22042 üzenetére
inSSIDer. Én is összekevertem a 160MHz-et a 160-as csatornával.
Ha tudod nézd meg az utóbbin.
TeeJay Vodas CB pont ilyen a volt. A kert végében is jó volt a térerő. Majd kapott egy frissítést, utána már nem.
Azért jó lenne tudni, hogy a 165-ös csatornán miért volt ilyen erő az a router? Még jobb, mint a 100, ami nálam lefedi a teljes panel lakást, vagy ez valami illegális router volt, ami szabálytalanul erősen sugárzott. -
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #22057 üzenetére
-
válasz
szaboi6512 #22056 üzenetére
Most sajnos nem tudok jobban belemerülni, mert úton vagyok, vezetek. Esetleg majd délután, este.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #22055 üzenetére
Nem találtam meg...
Meg tudod mondani az útvonalát?
opt/etc/init.d itt nincs. -
válasz
szaboi6512 #22053 üzenetére
Az az útvonalat nem találtam ahol a jelszót tárolja..
Ezt elvileg az init scriptben megtalálod.
-
TODI1111
veterán
Valaki tudna segíteni, hogy miért nem hozza az 1000 körüli sebességet a wifi hálózat?
[link] -
szaboi6512
őstag
válasz
enginev3.0 #22052 üzenetére
Már megvolt, nem jó neki. Mindent megpróbáltam már.
Qka
Az az útvonalat nem találtam ahol a jelszót tárolja..
Az megoldaná. -
enginev3.0
félisten
válasz
szaboi6512 #22047 üzenetére
admin és a jelszó üres?
-
FF23
senior tag
válasz
szaboi6512 #22049 üzenetére
Oké
Ehhez nincs köze, de most jött ki a stabil 3004.388.6_2
-
FF23
senior tag
válasz
szaboi6512 #22047 üzenetére
A Puttyval milyen jelszót használtál? A felhasználónév ott van: szaboi65
-
szaboi6512
őstag
válasz
enginev3.0 #22046 üzenetére
Sajnos az sem.
Alapjelszóval sem enged be, friss entware telepítés után sem.
Akkor ez delete. -
enginev3.0
félisten
válasz
szaboi6512 #22045 üzenetére
admin
admin
? -
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #22044 üzenetére
Na bejött a felület.
A login fájlt hol tudom módosíítani,az hol tárolódik?
Ha üresen hagyon kéri, az admin adminadmin páros nem jó neki. -
szaboi6512
őstag
Üdv!
Eszköz: Asus ax58Uv1
FW:Legújabb Merlin
Leírás szerint qbittorent kliens telepítve, puttyban látom is hogy sikeres. opkg install qbittorrent
A router ip címe:9080 link nem nyitja meg a felületet.
Hogyan lehetne a klienst leállítani újraindítani?
A router restart nem oldotta meg...
Köszi -
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle #22039 üzenetére
5GHz-ről beszélünk
EU-ban van 3 darab 80MHz blokk meg 1darab 160MHz-es
6GHz-en jobb a helyzet ott 6x80MHz vagy 3x160MHz lesz vagy 2darab 320MHz (wifi 7) csak abból a fele bezavar majd a másik blokkba sajnosLegszebb hogy olvastam már wifi6 tesztet és sajnos a magasabb freki miatt hiába hogy nincs rajta másik wifi ami zavarna de mégis lassabb mint az 5GHz.
Kár hogy 5GHz-en nincs több blokk, nekünk az sokkal jobb lenne ha legalább annyi lenne mint USA-banA szolgáltatói eszközöket ne vedd ide, legtöbb made in china aztán olyan erősen tolják a wifit hogy zavarják vele a többit... Ezzel kompenzálja a kicsi vagy belső antennát meg a szolgáltató is gondolom kevesebb panaszt kap hogy "nincsenwifiakertvégébe"
-
pinnacle
nagyúr
válasz
TeeJay #22038 üzenetére
160MHz engedélyezett az EU-ban, vagy csak az OpenWrt tudja USA-ra állítva?
tobias40 ha tudod próbáld ki. Kíváncsi vagyok mit tapasztalsz. Nekem régebben volt egy szomszéd router, ami 160MHz-n beton fal/falakon keresztül olyan volt az íróasztalomon, mint a saját Asus 65P routerem mellett, -25 dBm.
Egyébként nincs valami egészségügyi határérték? Ha nálam ennyi, mennyi lehet nála.
Még mindig megvan, de már sokkal gyengébb.
-
nimfas
addikt
válasz
tobias40 #22028 üzenetére
Szia, nem hinném hogy változott volna, akkor a többi cucc sem érné el szerintem.
Jelenleg a hálózat úgy néz ki hogy van egy 5G modem-router (192.168.1.1) ezen van egy DMZ a (192.168.1.10) 192.168.2.1-nek, ez lenne a keresett ASUS router, és VR miatt erre van dugva egy erősebb Asus router (192.168.50.0) amire csak a PC (vezetékkel) és a VR (WIFI-n) csatlakozik.
Minden egyéb, tehát a parabola beltérik 3db, NAS, PS4 minden a jelenleg nem elérhető routerre van dugva kábelesen (switch). -
nimfas
addikt
Asus 65P.... LUCI (Vargalex) van rátéve.
Szerettem volna belépni a főmenübe, de
Ilyet dob....
A rákötött eszközök simán mennek, NAS, másik router.
Csak épp belépni nem tudok.... ötletek esetleg mivel próbálkozzak???
Restart nem segített, próbáltam hogy mindent lehúzok róla és úgy.... dettó.
2019-ben vettem, tehát már nem is garanciális. -
tobias40
veterán
Más:wifi analyzer-el nézem a jelerősségeket.
2,4-en a 2-es csatornát ajánlotta,beállítottam neki ezt utána azt írja hogy a 4+8 csatorna a legjobb,ez miért van?
5ghz-en 140 feletti csatornát nem tudok neki beállítani ez miér van?
A 160 is engedélyezve van de mégsem lehet csak 140-ig állítani.
Ti mivel szoktátok ezeket beállítani és mi alapján,melyik progival?Mesh-ben van a rendszerem ha ez számít valamit,egyik az emeleten a másik (node) földszinten és a node-hoz kapcsolódok a wfivel és a földszinten nézem ezeket az adatokat.
-
tobias40
veterán
Hi!
Hogy lehyet feltenni ezt az asus ExpertWiFi EBM68 routerembe hogy hogy a routeremből tudjak kapcsolódni a Proton servereire és hogyan csináljam meg hogy hogy távolról szintén proton vpn-t futtató laptopról vagy másik routerről is menjen a vpn kapcsolat?Hogyan kezdjek neki,megvalósítható-e ez és hogyan?
Nekem a vpn igazából a "biztonságosabb" internet használat miatt kellhet,meg néha nem árt ha nem könnyen beazonosítható hogy honnan lépek fel!
Ha ez összeállna akkor kivételek tennék bele hogy melyik program vagy itthoni eszközöm használja a vpn-t és melyik ne,ha jól tudom ez is működhet akár belső ip vagy programnév alapján. -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Aimesh.
Ez a rendszer ha jól értem akkor amennyiben van több routerem ami tudja ezt a funkciót akkor figyeli pl a telefonomat és arra a routerre csatlakoztatja wifin amelyikkel jobb a kapcsolat.
De figyeli azt is hogy 2,4 vagy 5ghz lenne a jobb?
Vagyis első router közelében 2,4Ghz erősebb kapcsolatom de a második router közelében már 5Ghz lenne a jobb.
Ekkor ezt is "váltja" Smart Connect-szabály szerint?
Illetve adott routeren is "dobál" 2,4 illetve 5Ghz közt? -
válasz
drlovi #22022 üzenetére
Szia!
11 éves konstrukció... Kábelen még elbír az 1Gbps nettel, de egy ilyen idős router bármikor megállhat egy kiszáradt kondi miatt, ami ASUS-ok esetében kifejezetten jellemző volt akkoriban. Attól függően, hogy tudsz-e madarat fogni, 3-5 ezer Ft közé teszem az árát, amiért talán eladható.
-
drlovi
aktív tag
Sziasztok, egy asus AC56U az mennyire használható manapság ? Mi lehet ennek a használt ára? ( itthon fekszik, nem használom. Kérdés hogy mit csináljak vele. Érdemes megtartani , megválni tőle stb. )
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Gigabites WAN portot tudja a router LAn portként is használni, ha a 2,5-est használom WAN-nak? Vagy, csak a 2,5G port tud LAN módban is működni, vagy esetleg az is csak WAN?
Nem kötöttem bele még semmit, csak kérdeztem.
Őszintén szólva, próbálnék összevonni mindent, és ha az tudna LAN-t, akkor kiszedném a switch-et a hálózatból. 5 kábeles eszközöm van.
AX86U
-
-
vacs
veterán
válasz
Intruder2k5 #22016 üzenetére
Köszi.
És továbbra is ext3 kell, esetleg már ext4 is jó lehet?
Sajnos a github leírás rég lett frissítve. -
-
vacs
veterán
válasz
Intruder2k5 #19966 üzenetére
Szia.
"qBittorrent telepítése, ASUS gyári firmware mellé"
Ez kb bármelyik Asus routerre telepíthető?
Konkrétan én AC2600 BLUE CAVE-re szeretném! -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Asus AX86U, 2,5Gbps portban megy a net (kettős van menüpontban átállítottam, hogy ez legyen az elsődleges), PPPOE-n keresztül van net a routeren, viszont így nem világít a földgömb, hogy van netkapcsolat, pedig van.
Ez normáls?
Merlint használok.
-
GEPESZ66
veterán
ASUS RT-N18U routerem van.
A szolgáltatói (Digi) DNS-t szeretném átírni a Google, vagy a Cloudflare DNS-ére.
Ezt hol tudom megtenni?
A mostani értékeket gondolom fel kell jegyeznem, ha vissza akarnák térni a szolgáltatóira? -
Faby
senior tag
Kösz a visszajelzést.
Ha lesz elég lelkierőm, megnézem az OpenWRT-t, és majd beszámolok.
De előtte kell majd egy telo gyári vissza is, ahhoz sincs humorom most, nulláról belakni.Ha nem jön egy szoftverfrissítés az asus részéről amiben ezt frissítik
Tekintve, hogy a legutolsó offical FW is 2021 márciusi, ebben nem nagyon bíznék... -
Tosee
őstag
Közben sikerült vissza állítanom, most újra csatlakozik régebbi OpenVPN klienssel (3.3.4) a telefon. Frissítettem a play store-ból az új verzióra, nyilván így már nem csatlakozik. Megnéztem az appban a settings menü / Advanced settings / Security levelt ha minimumra állítom, akkor az új openvpn klienssel is működik a kapcsolat. Nyilván nem ez lenne a cél, de jelen helyzetben gyári szoftverrel nem működik másképpen. Hiába generáltam újra a kulcsokat az openrsa appal, az meg a router nem fogadta el. Ha nem jön egy szoftverfrissítés az asus részéről amiben ezt frissítik, akkor ez ilyen marad ezzel az FW-vel.
-
Dee Dee
tag
válasz
Intruder2k5 #22006 üzenetére
Köszi, próbáltam már, de nem segített. Majd megnézem, hogy lehet e factory resetelni.
-
-
Dee Dee
tag
válasz
Dee Dee #21973 üzenetére
Úgy tűnik, mégse tuti valami, bár valószínű a korábbitól független problémába ütköztem.
Az IP kamera nem érhető el kintről. Helyi hálón OK. Eddig ezzel nem volt probléma, és a csatornákon kívül nem rémlik, hogy állítottam volna valamit, de nincs kizárva.
Hogy kéne beállítanom a TUF-AX3000 V2 routert, hogy elérjem az IP kamerát kívülről? (Wiser by SE az app) Elvileg csatlakozik hozzá, de a "Kamerakép betöltése"-nél nem megy tovább. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest