- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hibajavítások ASUS routerekhez
Firmware version 3.0.0.4.388_24243
- Release Note -
Bug Fixes and Enhancements:
- Fixed command injection vulnerability.
- Fixed the ARP poisoning vulnerability.
Thanks to the contribution of Xin'an Zhou.
- Fixed code execution in custom OVPN.
Thanks to the contrubution of Jacob Baines.
- Fixed the injection vulnerability in AiCloud.
- Fixed stack buffer overflow in lighttpd.
Special thanks to Viktor Edstrom.
- Fixed CVE-2023-35720
- Fixed the code execution vulnerability in AiCloud.
Thanks to the contribution of chumen77.
- Fixed the XSS and Self-reflected HTML injection vulnerability.
Thanks to the contrubution of Redfox Cyber Security.
* Please be advised that due to a security upgrade in AiMesh, we strongly recommend against downgrading to previous firmware versions, as this may lead to connection issues. Should you encounter any difficulties, resetting the AiMesh router to its default settings and re-establishing the mesh connection can resolve the problem.
-
VGYke
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
" én a GT-t 50kért vettem HA-n,"
Mi az a HA? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
1.- jel erősítő módban azt hiszem igen
2- lan és wan részen is 2db-ot
6.- 1-13 csatorna, 36-140 csatorna
7.- telekom ipv6 működik
5.- Lehet hozzá adni más usert is, jelszóval
-
FF23
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen azt írja az első hsz-ben, hogy ennyi (az most mindegy, hogy azóta több router is bekerült a projektbe)
-
válasz
bpmcwap
üzenetére
Minden további nélkül működhet a párhuzamos oda-vissza kapcsolat. Nálam kb. tíz éve megy úgy a dolog, hogy az otthoni és a vidéki routeren is megy egy-egy OVPN szerver és kliens, egymást látva. Legyenek különbözőek a belső IP-címek, és változtasd meg a portszámot az 1194-ről.
A kiexportált ovpn-fájlt elég csak betallózni, abban már minden fontos paraméter benne van. Ha nem adsz meg külön klienseket, akkor mindegyik kliens számára elérhető lesz a VPN-kapcsolat.
MaCS
-
bpmcwap
senior tag
válasz
bpmcwap
üzenetére
Németországban a NO routeren csüng a mobilom, amire telepítve van a VPN Client Pro. Ebben importáltam az MO router VPN fájlt és csodálatosan működik. A NO router viszont nem tud csatlakozni ugyanezekkel a beállításokkal - a már említett hibát adja. Szóval az OpenVPN tuti jól van beállítva, a németországi routerben csinálhatok valamit rosszul... Van még valami amit esetleg be kellene állítani azon túl, hogy importálom a VPN Fusionbe az exportfájlt és beírom az user/pass párost?
Na most kikapcsoltam a Német routeren az openvpn-t és úgy működik
A kettő együtt ütközik. Meg lehet azt oldani, hogy Németországban és Magyarországon is be legyen aktiválva az openvpn és bizonyos kliensek országot tudjanak váltani? -
Garsza
veterán
Van olyan Asus router amire van Merlin WRT. Amin alapból van olyan kiegészítés hogy el tudjam érni a belső hállózatom wan felől publikus IP hiányában. Próbálkoztam a Tailskale -vel de nem sikerül beconfigurálnom.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Kezdem előröl, mert nem vagyok olyan profi mint ti így valószínűleg félszavakból is félreérthető voltam…
Szóval van Magyarországon egy TUF-AX5400-as routerem – ezt neveztem MO routernek –, és van Németországban egy AX86S routerem – ezt neveztem NO routernek.
MO router WAN IP: 84.x.x.x Lan IP: 192.50.x.x
NO router WAN IP: 77.x.x.x Lan IP: 192.55.x.x
Szóval szerintem publikusak az IP-k – különben nem érném el Németországból a magyarországi routert – gondolom…
Mindkettőn van asus DDNS. Mindkettőn létrehoztam OpenVPN szervert. A beállításoknál, exportálni lehet a konfigurációs fájlt. MO routerből letöltöttem és feltöltöttem az NO routerbe a VPN Fusionben amikor hozzáadtam az OpenVPN-t a szerverlistába, beírtam az user/pass-t és eszköznek egy eszközt adtam hozzá, az egyik TV-t. Amikor csatlakoztatni akarom, akkor megpróbál csatlakozni, majd piros földgömbön piros lakat, pirossal kiírja, hogy „Sikertelen csatlakozás”, alá pedig, hogy „IP/Útválasztási ütközés”.A kérdés: mi lehet a hiba, mit csinálhatok rosszul, mit kellene máshogy?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Akkor néhány Merlin kérdés azokhoz, akik használják...
1. Tud a Merlin Wireless kliens módot úgy, hogy mondjuk az 5GHz legyen a WAN kapcsolat, és a 2.4GHz illetve az ethernet portok pedig natolva a LAN?
2. Hány 3rd party DNS szerver címet lehet megadni WAN kapcsolatnál, és hányat a DHCP szerver beállításaiban?
3. A post scriptek, mint a firewall, mount, stb. elérhetők és szerkeszthetők a webes felületről, vagy csak terminálban? Ugyanez a crontab esetében? Persze utóbbi sem akadály, csak érdekel...
4.
ipdns-t használ valaki Merlin alatt? Egyáltalán van lehetőség custom DDNS script futtatásra a WAN kapcsolat létrejöttekor?Erre közben már meglett a válasz.5. Samba és FTP megosztások mennyire jól konfigurálhatók? Lehet tetszőleges "júzereket" felvenni, és nekik egyedi jogokkal mappákat beállítani, vagy esetleg csak egy jelszavas account van?
6. Wireless régiót tudok szabadon állítani, illetve elérhető minden csatorna? Pl. 2.4GHz-en a 13-14 illetve 5GHz-en a 100 és az feletti csatornák?
7. DIGI IPv6-ot használ valaki Merlinnel? Működik?
Így hirtelen ennyi.

-
FF23
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azonnal, mint bármelyik.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mondjuk én a GT-t 50kért vettem HA-n, garanciával, dobozosan, szerencsém volt
70-80ezret én sem adtam volna érte -
FF23
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én viszont mindenképp ragaszkodom valamilyen cfw-hez, ez az amiből nem engedek. Olyan vasat biztosan nem fogok megvenni, amire nincs számomra is megfelelő cfw. Mondjuk Merlin-t még nem használtam, ezért kicsit tartok tőle, az ideális a Tomato vagy a Padavan lenne, de jelenleg egyikre sincs sok remény, hogy korszerű vason fusson. Na viszont ha ezek közül valamelyik támogatná, akkor tuti rögtön beugranék akár a GT6000-be, akár az RT-AX86U Pro-ba.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem feltétlen kell Merlin
Azért a gyári asusszal sincs gond -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0
üzenetére
OK, de annak meg sokallom az árát. Persze ha akarnám meg tudnám venni, de nem szeretnék már ennyit kiadni routerre. Nem olyan régen szemeztem az RT-AX86U Pro-val, de azt is elvetettem ugyanezen okból. Na meg aztán annyira nem torrentezek intenzíven mint te. Ez az RT-AX58U szimpatikus nekem HW-ben, szerintem bőven elég is lenne most pár évig, csak a szoftver miatt vagyok még bizonytalan, amit FF23 is írt fentebb. Ki tudja ez a Merlin fork is meddig él majd, lehet fél év múlva elhal... Sőt ahogy látom, az RT-AX58Uv2 támogatás most nem régen (áprilisban) került bele, egyelőre azt se tudjuk mennyire működik, mennyire stabil, stb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem tuf4200 és ax58u után jó választás volt a gt6000
500-600 MB közötti ram használat van
Végre nem fogy el, úgy látszik az én használatom mellett jól jött a plusz ram -
Intruder2k5
MODERÁTOR
A WiFi nekem se fontos, az ha tud 50-100Mbps-t, már az is több mint elég. Ellenben használom torrentre is a vasat, igaz csak seed-re, na meg médiaszervernek is, szóval jó lenne valamit előre lépni már hardverben, csak hát nem minden áron, de ki tudnám használni az erősebb SoC-ot, és a több RAM-ot is.
Igen az OpenWrt is egy opció, de sajnos én azzal sosem tudtam megbarátkozni. Nekem legjobb a Tomato lenne, de sajnos náluk az ax project olyan lassan halad, hogy egyelőre becsülni sem merek, hogy mikor lesz abból valaha használható fw. Félek soha, vagy ha lesz is, addigra a hozzávaló vasak már rég kiöregednek. Szóval vagy rábeszélem magam a Merlin-re, vagy még egy darabig maradok a Xiaomi Mi-R3G + Padavan pároson, amivel nincs is bajom, csak hát ez sem mai vas már.
-
FF23
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Szia!
Ugyanaz, mint a normál Merlinnél vagy a stock firmware-nél. -
szaboi6512
addikt
Szia!
Mi a menete ennek a fw felrakásának?RT-AX58U_V2_3004_388.7_1-gnuton1_nand_squashfs.pkgtKöszi -
FF23
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehet. Annyira nem nézem, mert hardveresen nekem a v1 is bőven sok, ax-re sincs szükségem. Inkább azon gondolkozom, hogy lecserélem valami openwrt képesre. Ez a Merlin, amtm, diversion, skynet nagyon király dolog, de túlságosan függ az asustól, hogy mikor kerül EOL listára a cucc. Azután ki tudja meddig működnek még ezek a fícsörök.
-
FF23
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ritkán kap az ember csak úgy valamit jófejségből. Itt a tag azt mondja, hogy a v2-ben a negyedik mag le van foglalva a wifi-modulnak, mert annál nincs hardveres gyorsítás. Ha ez nem marhaság, akkor a hardveres előny kb. eltűnik a v1-gyel szemben.
-
FF23
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Van a v2-re GNUton's Asus Merlin. Az nem jó?
-
szaboi6512
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én már kettőt adtam vissza, de lehet hogy nem teljesen tökéletes darabokat fogtam ki.
A v1 modell az hibátlan... -
Garsza
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem AX58U van és Merlin wrt van rajta.
-
válasz
bpmcwap
üzenetére
Mi az az MO router? Hogyan exportáltad a beállításokat? Azokat a szerveren kell létrehozni, és ezt átvinni az ovpn fájlban.
Az, hogy publikus-e az IP-címed, Te tudod. Ha nem 100-za, 10-zel vagy 192-vel kezdődik, akkor már jók az esélyeid, de a biztos az, hogy böngészőből megnézed egy IP-lokátorral, és ha az nem azonos a routerben kijelzett címmel, akkor rendben vagy.
Ha publikus, akkor a router főoldalán kérhetsz asuscomm.com-os DDNS-címet. A router OVPN-szervere ezt automatikusan be is írja az ovpn-fájlba.
MaCS
-
Sziasztok pénzköltés előtti utolsó kérdés Tőletek! Teraszra szeretnék nas tartalmat osztani. Nas szobában RT-AX55 routeren, kint teraszra RT-AC65P ami ugye nem mesh. Ezt szeretném kicserélni egy mesh routerre.
Például most ingyen postával:
Asus AX3000 Router - RT-AX58U V2 32K
ASUS RT-AX57 25K
Teraszon levő eszköz egy Dune Homatics Box R 4K Plus,ami látja a benti hálózatot,de a kommunikáció már nem megy, hála a tufa falaknak
Best buy Asus mesh érdekelne,mi ami megfelelő lenne számomra. Gondoltam még egy szimpla jelerősítőre 10K körül biztos lenne jó.
Arra is rá/vagy lebeszélhettek
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel:ateszm -
enginev3.0
félisten
Arról van valami infó hogy melyik cpu core-nak mi a feladata? Mi alapján terhelődnek az egyes magok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
van egy asus routerem Magyarországon, meg egy Németországban. Mindkettőn be van állítva az openvpn szerver. Most Németországban vagyok és próbálkozom azzal, hogy a TVm "Magyarországon" legyen, hogy a focit tudjam nézni az M4-en. Bemegyek a routerembe, VPN Fusion, szervert hozzáadom, a TV-t hozzáadom az eszközök közt, de nem sikerül csatlakozni. Van még valami amit be kellene állítanom? (ha a telefonomban hozzáadom akkor működik, ha a TV-ben állítom be akkor is, de a kapcsolat időnként megszakad, gondoltam jobb lenne ha a router kezelné) -
edeleny
őstag
Na most végre találtam a log.-ban valamit, amikor belassul a net.
Tudja valaki mit jelent ez:Jun 15 08:07:29 wlceventd: wlceventd_proc_event(494): eth2: Deauth_ind A0:41:47:B6:C9:01, status: 0, reason: Disassociated due to inactivity (4), rssi:-81
Jun 15 08:07:30 wlceventd: wlceventd_proc_event(511): eth2: Disassoc A0:41:47:B6:C9:01, status: 0, reason: Disassociated because sending station is leaving (or has left) BSS (8), rssi:0
Jun 15 08:07:55 rc_service: httpd 1550:notify_rc start_sig_check
Jun 15 08:07:57 kernel: *** ERROR: [tdts_shell_ioctl_sig_op_get_app_db:757] Invalid output argument: 019b0340 0 bytes
Jun 15 08:07:57 kernel: *** ERROR: [tdts_shell_ioctl_sig_op_get_app_db:757] Invalid output argument: 01d8b338 0 bytes
Jun 15 08:07:57 BWDPI: fun bitmap = 4bb
Jun 15 08:07:57 A.QoS: qos_count=0, qos_check=0
Jun 15 08:08:31 roamast: sta[9A:D7:6B:ED:53:6B] on ap[C8:7F:54:E1:BC:D8], rcpi is 56 and rssi is -82 -
tobias40
veterán
Szia!
A te routereden megy a Wireguard vpn server-ként?
Beállítottam a roureren ahogy a leírásban szerepel,file-t letöltöttem és feltettem a telóra az androidos WG klienst,betallóztam neki a letöltött file-t.
Próbálom mobilnetről elérni vpn-en a belső háhót de nem jó.Mi lehet a hiba és megoldás ,ha te használod így az Aus ExpertWiFi EBM68 routert?
-
cidalain
veterán
Üdv. Adott egy AX1800U.
Raknék rá USB-n egy fekete lézernyomit, és a routert print szerverként is használnám. Win megoldással, videóssal is tele a padlás.
De én droidos telóról szeretnék nyomtatni wifin egy USB-s nyomira.
Megoldható? Hogyan, mitlyen progit tegyek Androidra? -
VGYke
addikt
válasz
NavySeal
üzenetére
Látható különbség a "MIMO":
86U - 88U:
Chip: Broadcom BCM4908 - Broadcom BCM49408
MIMO 2.4+5GHz: 3x3 + 4x4 - 4x4 + 4x4
Max sebesség 2,4+5GHz: 861 + 4804 Mbps - 1148 + 4804 Mbps
CPU: 2.0 GHz 4 mag - 1,8 GHz 4 mag
FLASH / RAM: 256 / 1 GB - 256 / 1 GB88U-ra ritkábban jött FW.
-
Garsza
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Az oldalat elérni vebes felületen ha kimásolom a linket.
-
Garsza
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen rendben. Mert igazából ami előzőleg fel volt telepítve transmission például fut is. Mg ki tudom listázni a telepített csomagokat is. Csak újat nem bírok telepíteni. Mintha nem érné el a szervert.
Az a bajom a tiszta telepítéssel hogy, úgy minden transmission dolgom elveszik. Nem lesznek visszatöltéseim.
-
szaboi6512
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Merlin van rajta és kire van formázva a háttértár?
Sorry, de nekem isMerlin és ext3háttértáron került ráamtmparanccsal, és rendben van.
Rendben lefutott azamtmparancs?Még annyi hogy nem új telepítés csak az előző telepítés kijavítása amit a Download Master telepítése tönkrevágott.
Ebben az esetben én feltenném tisztán az entware-t és a csomagokat... -
Garsza
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
amtm parancs kiadása után jöttt egy felület és annak a segítségével.
Még annyi hogy nem új teepítés csak az előző telepítés kijavítása amit a Download Master telepítése tönkrevágott. -
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges egy Asus router MAC address listáját exportálni és importálni egy másik Asus routerre?
Vagy egyenként kell az új routerben beírni az eszközöket? -
BB9360
aktív tag
válasz
belashx
üzenetére
Ezért is döntöttem annak idején a Raspberry pi mellett... Az viszont tény, hogy így a legegyszerűbb, a router mindig megy, mobilról elérhetők a fájlok, viszont extra eszköz bekapcsolása nélkül lehet filmet nézni...
Az meg talán mindegy is, hogy a külön kapcsolandó eszköz éppen micsoda. -
belashx
senior tag
válasz
BB9360
üzenetére
Szívesen!
A kadenciahelyes lejátszás nem erőssége a tv-knek, ha jól tudom.
Erre jobb lenne egy külön médialejátszó. 10-15e Ft körül találhatsz megfelelőt. (Amlogic chipes)
Azok akár futhatnának médiaszerverként, és beérik pár wattal. Biztosan jobb, mint egy router, de nem akarlak rábeszélni semmire; próbálgasd a tv-s megoldást, hátha elég lesz.
Ha nem, akkor van pár topik, amiben informálódhatsz a lehetőségeidről.
-
BB9360
aktív tag
válasz
belashx
üzenetére
És @kutga
Köszönöm, ez a megoldás azért nem jutott eszembe, mert a Pi-re koncentráltam, mint lejátszó.
Végülis nem rossz, remélem, hogy kadencia helyesen fogja lejátszani a tartalmakat!
Ami érdekes, hogy a tv-re telepített VLC egy fájlt nem akart lejátszani (hang volt, kép nem), a tv saját lejátszója igen... Meglátjuk, hosszú távon hogy jön be, köszi nektek! -
enginev3.0
félisten
Valahogy nem lehet menteni a forgalmi statisztikákat? Padavan alatt olyan egyszerűen ment, de itt ha bekapcsolom a statisztikát, akkor tökre megeszi a routert, mivel azt is figyeli hogy melyik app használja stb... ami nekem nem kell, csak a le és feltöltési adatmennyiség
-
kpityu2
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Az itt #23022 linkelt leírást olvastad? Ha egyébként eléred a routert, akkor szinte biztos, hogy a routerre telepített kliens konfigjával illetve jogosultságaival van gond. Az entware alá telepített progik egy külön műfajt képviselnek. Itt van egy Tailscale szál az SNBForums asus szekciójából, talán van benne használható infó: [link]
-
kpityu2
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Úgy se éred el, hogy a router LAN címét használod? A router Tailscale beállításaiban (3 pötty jobbra) a subnet listában szerepelnie kell a 192.168.50.0/24 bejegyzésnek kipipálva. Ez mondja meg a tailscale-nek, hogy az adott gépen milyen IP tartományon érhető el a subnet. Ezután a 192.168.50.1 címen el kell érd a routert. Persze úgy, hogy nem a helyi hálón lógsz, mert akkor a rövid utat fogja választani. Pl. tesztelheted a mobilodon úgy, hogy az nem a wifin lóg hanem mobilneten és aktív rajta a Tailscale VPN. Ekkor ha beírod a böngészőbe a 192.168.50.1-et, be kell jöjjön a router. Az Asus app is megtalálja ilyenkor már.
-
-
kpityu2
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Ha nincs bekapcsolva a MagicDNS akkor a rövid gépnév nem működik csak az IP cím. Szóval használd az IP címet. Linux alapú rendszereknél macerás eleinte mert parancssorból kell a klienst konfigurálni. Androidon, Windowson csak bekattintja az ember a dolgokat a GUI-n. Érdemes a Tailscale webes súgóját átnézni. [link]
Ha a routert akarod exit nodenak akkor az azon futó klienst úgy kell konfigurálni hogy hirdesse magát exit node-ként és utána a Dashboardon engedélyezni jobboldalt a három pöttynél...Ha itt a Learn more linkekre kattintasz akkor a súgóhoz visz ahol mindent részletesen elmagyaráznak. -
gya/352
tag
válasz
Garsza
üzenetére
Én exit node-nak a routert tenném inkább, bár ha nem akarod a telscale hálózatból elérni az internetet akkor az nem is kell. Ezen kívül a routerhez beállítanám a subnet opciót is, és akkor az eredeti ip-címével is el lehet érni az eszközöket a belső hálódon. Mindezeket a sor végén a három pöttyre kattintva az Edit route settings menüben tudod megcsinálni.
-
Garsza
veterán
Volna még egy kérdésem. 1Gb netem van. A AX58U routeren fut a transmission ami egy usb 3 külső SSD -re ment. És ha elindítok egy torrentet, akkor 10MB/s gyorsabban nem tölt lefele. Ennek mi lehet az oka?
-
kpityu2
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
A második. A gépnevet is elfogadja. De arra a gépre is telepíteni kell a klienst amelyikről el akarod érni és engedélyezni kell a profilod listájában, mert végpont-végpont titkosítást használ. Tehát jelenleg csak a samsungról tudod elérni a routert, mert csak az, meg a router van a virtuális hálózatodon. Minden gépnek amiről el akarod érni a hálózatot, szerepelnie kell ebben a listában engedélyezett eszközként.
Be lehet kapcsolni egyébként a kliens nélküli hozzáférést is (Funnel a szolgáltatás neve, szokásos módon publikus domain névvel éred el a hálózatot), de én nyugodtabb vagyok ha kliens nélkül nem elérhető a hálózat.
A másik, hogy a samsung eszköz van megadva Exit Node-nak, tehát a Tailscale virtuális hálózatod azon az eszközön keresztül éri el az internetet. Nem tudom ez szándékos-e.
Érdemes a Tailscale online doksiját átnézni a beállításokhoz, elég jól le vannak írva a dolgok, az online Dashboard meg elég jól működik, ha valami konfigurációs hiba van akkor jelez az adott eszköznél. -
NavySeal
senior tag
Van heletősségben (hatótáv) érdemi különbség az AX88U Pro és az AX86U Pro között, ami indokolná a felárát a 88U Pro-nak?
Megéri az ár különbözet? -
BB9360
aktív tag
válasz
belashx
üzenetére
Köszönöm a válaszod, de nem teljesen értem. Továbbra is azt hiszem, hogy az a legcélszerűbb, ha a routerre csatlakoztatom a HDD-t, mert azt éri el bármikor bármi, de biztosan nem értek hozzá. Viszont itt befejezem, mert nem akarom szétoffolni a felületet.
Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítségét! -
mgTerminator
veterán
Na úgy néz ki hogy mostmár működik, megcsináltam mindent amit írtatok, nem tudom végül mi oldotta meg, lehet hogy mind együtt, mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nálam is így van és működik
-
Kami11
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
A tűzfalban a DDoS védelem be van kapcsolva?
Kapcsold ki és próbáld úgy. -
szaboi6512
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Kliens fut ellenőrzés közben?
-
Csorbi
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
nem vagy CGNAT mögött?
-
mgTerminator
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Megpróbáltam, ugyan az... a weboldal szerint zárva....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kettő együtt ütközik. Meg lehet azt oldani, hogy Németországban és Magyarországon is be legyen aktiválva az openvpn és bizonyos kliensek országot tudjanak váltani?

Gubek-Einste