Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
-
leviske
veterán
Elvileg a 1043ND-ben is volt HWNAT, mert v4-es volt. Itt a hardver szimplán jobbnak tűnik a jelek alapján.
(#164) Melorin: Azt esetleg megszabad kérdezni, hogy mi volt vele a gond? Mert a wifi nekem annyira nem lényeg. A noti jellemzően egyszobában van a routerrel és az eddigi N-es Wifiről így is hatalmas előrelépés az ac. Így amiatt nekem nem érte meg a 65P.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Frissítés után, mivel drasztikusan romlott a teljesítmény, már volt visszaállítás. Nekem ez a beállításom.
Régebbi készülékeim nem mentek N-only-val. Ha jól emlékszem neked is jobb volt a legtávolabbi szobában a 2,4GHz. Neked milyen milyen a sebesség a legtávolabbi szobában? Ugye még nem raktad fel 65P-vel is a "lakás tesztedet"? Nálunk még 1 plusz szoba van ahhoz képest. Viszont az is igaz, hogy frissítés előtt tökéletes volt, csak a fájl megosztással szenvedtem. 3-4 óra alatt sem tudta beindexelni a merevlemezt, ezért frissítettem. Kár volt.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Gondoltam, hogy rejtett SSID-vel nehezebb feltörni, igaz vargalex írta, aki ért hozzá, annak ez sem akadály.
N-only-val régebbi készülék továbbra sem működik, Legacyval 0,74/0,77 Mbps-ről, 2,20/7,58-ra ugrott a sebesség. Nézd meg légy szíves, hogy nálad mennyi a legtávolabbi szobában. Ez a Legacy beállítás, nem tudom, hogy valamin érdemes-e változtatni.
Látom így csak 54Mbps a maximális sebesség, nekem a fele is elég lenne.
Auto állásban ide-oda vált a csatornák között, nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb, mindenhol sokan vannak.Most látom, hogy Legacyban szűkebb a csatorna tartomány 11-14. Érdekes, hogy mégis jobb a vétel.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Nem gyors a netem, 30Mbit/s, ezért próbálok meg mindent annak érdekében, hogy játék közben is mehessen némi letöltés de alacsony prioritással. Mindenesetre nem így kéne működnie a qos-nek normál esetben, ez nagyon furcsa és unszimpatikus. Valami nem OK. 4MB/s-t lecsökkenti 500KByt/s-re minden indok nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Nekem pont lassú netem van és azt a problémát szeretném megoldani, hogy ha megy egy letöltés a NAS-on akkor ne akadjon meg kb. 10 másodpercenként a Twitch stream, vagy lehessen közben játszani online játékokat.
Azt nem értem, hogy ha pl a twitch 1MB/s sávszélességet igényel, és nekem 4MB/s netem van, akkor ha lelimitálom a letöltést 1-2MB/sec-re miért akad meg továbbra is a stream? Vagy miért akadozik használhatatlanul az online game amikor még van vagy 3MB/s szabad sávszélesség nekik?
Csak akkor folyamatos a stream és a game ha teljesen lestoppolom a letöltést, a lekorlátozás semmit nem ér. -
vargalex
félisten
Padvannal én biztosan nem fogok foglalkozni, OpenWrt-t próbálok majd hegeszteni rá, Kíváncsi vagyok, hogy ha sikerül, mit fog tudni a wifi. Ugyanis ma kíváncsiságból megnéztem a gyári firmware-val. És ilyet még nem láttam:
2,4 GHz-en kapcsolódva
- Redmi Note 7-el egyrészt 86 Mbps link sebesség jött létre, pedig a korábbi routereimmel ez csak 72 Mbps volt, mivel a channel bonding 2,4 GHz-en nincs engedélyezve. Ráadásul ebből 68 Mbps át is jött.
- Dell Latitude E5540-el kapcsolódva 300 Mbps linksebességgel 267 Mbps sebességet produkál.5 GHz-en az általad mért értékek jöttek nálam is:
- Redmi Note 7-el 433 Mbps linksebesség mellett 323 Mbps (más routerekkel ez szintén 433 Mbps linksebesség mellett 250-280 Mbps volt)
- Dell Latitude E5540-el 866 Mbps linksebességgel 423 Mbps (más routerekkel ez sem ment 300 Mbps fölé)[ Szerkesztve ]
Alex
-
woodworm
veterán
Enyhén szólva sem konzisztens a különböző oldalak specifikációja az alverziók kapcsán. Gyakorlatilag a wikidevi gyűjtőoldala (3x3:4) és a router wiki lapja (3x3:3) is eltér. Miközben a valósághoz a 4x4:3 állhat közel. Annak idején a 1043v1 volt hasonló, 3x3:2-es konfigurációval.
-
-
MODERÁTOR
-
vargalex
félisten
Ahogy írtam, Openwrt alatt az 5 GHz-es wifit még nem sikerült működésre bírni. Gyári firmware alatt viszont nem tudod 160 MHz-re kapcsolni. Szóval, legalább az Openwrt-t kell megoldani, viszont akkor mindkét routerre az kell. Vagy ki kell deríteni, hogy a gyári firmware-ban mitől függ, hogy engedélyezi-e. Még ránézek holnap (is).
Alex
-
goccer
aktív tag
-
farkas-j
őstag
-
farkas-j
őstag
Már nem tudom, hogy én kapcsoltam e be, vagy be volt kapcsolva a DoS. Ha én kapcsoltam be ha nem, én szerettem volna ezt a védelmi opciót használni, de jelenleg nem érdemes. Az biztos, hogy a TP-Link Archer C5 v1.2-nél be volt kapcsolva és ott nem okozott gondot. Ettől függetlenül nagyon bevált a router! A VPN a hab a tortán!
Érdekes egybeesés, TP-Link C5 v1.2-őt vettem, és kaptam egy lebutított TP-Link C7-et. Most vettem egy AC65P és kaptam egy lebutított??? AC85P-t.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
MC Pite
veterán
Érdekel sokan hogy mérnek másfélszer ennyit. Ennyi sem rossz. Tudsz hasznosabb infót is a témában?
Még a 2,4ghzre is rálesek, mert nem nagyon erődebb az 56U-nál, az 5GHz tizenx db-el erősebb.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Értem; de ezt kevesebb mint a feléért vettem mint egy új 86U, ennyit szántam most rá.
Ha a fileformátumhoz vagy a 2.4g beállításokhoz van tipped azt megköszönöm (keresek szabad csatornákat és 20Mhzet hagyok; egyéb tipp?)
Explicit sugáralkotás
Univerzális sugáralakítás
paramétereket min érdemes használni ha egy hosszúkás sávban van szükségem a jelre (kb 6×20 méter, és ennek sarkában a router).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest