- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vissza a PC Masterrace-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz blakey #24632 üzenetére
Ezt látom, és nem változik hiába kattintok az update-ra:
Domain: dynu-s domain cím
Felhasználónév jelszó szintén a dynu-hoz tartozó, de ezt próbáltam a dns-o-matic felhasználónév jelszó párosával is.
Routerbe így kellene beállítani, ahogy a lenti képen van?[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz KunEmber #24602 üzenetére
Csak egy ötlet de milyen titkosítást használsz wifin?
Nálunk egy régebbi Samsung telefon zavarodott össze, ha a titkosítást WPA2/WPA3-ra állítottam. Nem tudott csatlakozni, vagy ha mégis, akkor nem töltötte be az oldalakat. A többi telefonon és tableten nem tapasztaltunk hibát. Ha WPA2-re állítottam, akkor nem volt gondja a Samsung telefonnak sem.A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz blakey #24576 üzenetére
DNS-O-Matic -ot próbáltam beüzemelni, OpenDNS regisztrációm már volt régebbről.
Hozzáadtam DNS-O-Matic -hoz, de várakozik a frissítésre már percek óta! Gondolom azonnal le kellene kérnie az adatokat?! Mit ronthatok el? Hiába kattintok az Update account info-ra. OpenDNS-ben engedélyezve van az IP-cím frissítése (Dynamic IP Update).A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Közben sikerült vissza állítanom, most újra csatlakozik régebbi OpenVPN klienssel (3.3.4) a telefon. Frissítettem a play store-ból az új verzióra, nyilván így már nem csatlakozik. Megnéztem az appban a settings menü / Advanced settings / Security levelt ha minimumra állítom, akkor az új openvpn klienssel is működik a kapcsolat. Nyilván nem ez lenne a cél, de jelen helyzetben gyári szoftverrel nem működik másképpen. Hiába generáltam újra a kulcsokat az openrsa appal, az meg a router nem fogadta el. Ha nem jön egy szoftverfrissítés az asus részéről amiben ezt frissítik, akkor ez ilyen marad ezzel az FW-vel.
-
Tosee
őstag
Melyik kliens változattal működik?
Sajnos nálam ha ez sem jön be, akkor csak a pptp van ha a gyári szoftver mellett maradok. Vagy még a módosított fw, de ott sem biztos, hogy a frissített openvpn van rajta.
Routert cserélni meg emiatt nem akarok.A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz dudika10 #21810 üzenetére
Ugyan abba a problémába futottam bele, ugyan ezzel a routerrel mint [Faby].
Az általad linkelt útmutató szerint újrageneráltam mindent (már több leírás alapján), az easyrsa legújabb verziójával, de ez meg nem tetszik a az AC65P-nek. Ott ahol tudnám exportálni a .ovpn fájlt, megjelenik egy sárga szöveg: "beállítások inicializálása..." vagy valami hasonló szöveg, és hiába várok több órát, a helyzet változatlan. Egyéb ötleted esetleg ami működhet?
Ha esetleg valakinek sikerül még ezen a routeren működésre bírni az OpenVPN-t akkor kíváncsi lennék a megoldásra!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz tillatrilla #17573 üzenetére
Szia!
Port checkerrel keress rá a kliens által használt portra (úgy, hogy közben megy az utorrent is), ha open-t ír, tehát nyitott, akkor nincs további teendőd.
-
Tosee
őstag
válasz tillatrilla #17551 üzenetére
Szívesen segítek ha tudok!
Az ipV6-ot kapcsoltassam ki,és tetessem modem módba a boxukat?
A vodás topikban olvastam, hogy az IPv6 be tud kavarni, azt ki kellene kapcsoltatni, és ahogy írtad jó lenne ha át lenne állítva modem módba! Mondd nekik, hogy saját routert szeretnél használni!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz tillatrilla #17543 üzenetére
Ezen képek alapján dupla NAT van a hálózaton! A voda eszköze mégsem modem módban üzemel, ugyanis ebben az esetben a DHCP szerver / tűzfal / wifi (ha van) automatikusan kikapcsol! Itt műdödő DHCP szerver van, ezért kap az Ati1 router 192.168.x.xxx WAN IP-t.
Vagy átállítod Ati1-et AP módba, és a router szerepet a voda eszköze veszi át, vagy a voda eszközét kellene modem módba rakni (lehet csak a szolgáltató tudja, nem ismerem)! Ezt kellene első sorban fixálni, mert addig hiába van au UPnP engedélyezve Ati1-en ha a voda eszköze blokkolja a külső kommunikációt.A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz tillatrilla #17530 üzenetére
Az a fránya 5 perc...
Esetleg kérdezz rá itt, gondolom másnak is volt hasonló jellegű problémája ennél a szolgáltatónál! Ati1 routerben milyen számokkal kezdődik a WAN -IP? Ott is 176.xx.xx?
Áramtalanítás után is 176 os tartományból kap ip-t a voda eszköze?[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz tillatrilla #17530 üzenetére
Akkor erős a gyanúm, hogy NAT-olva vagy. Nem ismerem a voda otthoni szolgáltatását, de ameddig ez fennál, nem tudsz portot nyitni a torrent kliensnek, mert nem fog működni rendesen. Jelen beállításokkal elvileg már mennie kellene. A szolgáltatótól kellene kérni, hogy adjanak publikus IP-t.
Boldog Karácsonyt kívánok!
-
Tosee
őstag
válasz tillatrilla #17504 üzenetére
A voda eszköze modem módban van?
Ati1 webes felületén hálózati térkép / Internet állapota WAN IP egyezik az általam linkelt oldalon kiírt IP-vel?
Voda LAN -> ATI1 WAN porton keresztül van összekötve?Láttam az UPnP engedélyezve van a routerbe. Utorrent kapcsolati beállításainál is be van kapcsolva?
-
Tosee
őstag
válasz tillatrilla #17502 üzenetére
Szia!
Ellenőrizd, hogy nem vagy e NAT-olva! pl itt: [link]
Ha ugyan azt az IP-t látod mint a router a WAN IP címe, akkor csak portot kell nyitni a torrent kliensnek.
Ha eltér, akkor elsősorban a szolgáltatóval kell beszélned, hogy vegyen ki a NAT - ból. Utána pedig portot kell nyitni a kliensnek, vagy az UPnP-t engedélyezni ( de ez kevésbé biztonságos).A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- További aktív témák...