Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok.
Láma kérdés, eddig még nem foglalkoztam mesh hálózatokakl, ha 2 router tudja a mesh szabvány akkor mindenképpen kábellel kell őket összekötni?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Perillustris #13764 üzenetére
Köszi a választ, sajnos nembiztos,hogy kábelen összetudom kötni, meglátom majd mit lehet kihozni így belőle.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Andras6800 #13766 üzenetére
Na összedobtam wifin a mesh hálózatot, a nappaliban van az ac68u az étkezőben kint meg az ac58u, étkezőben még vígan 100Mbps felett van a sebesség, nekem ennyi elég is, ha leülök kint dolgozni akkor nem szerencsétlenkedek mint eddig,hogy vagy megy vagy nem.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Alex91 #13783 üzenetére
az ac68u routeren bent mérem simán az 500/20-at wifin
az ac58u routeren kint az étkezőben csak 100/10 a max sebesség, úgy,hogy a két router csak wifin csatlakozik egymáshoz, itt a falak vastagsága ami nekem nem kedvez mert vályogház.
mindkét eszközön az 5GHz wifin mértem ennyit..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz MaCS_70 #13794 üzenetére
Mondjuk kellett neki egy firmware frissítés mikor megjött kedden, de igen tudja az aimesh-t, az ac68 meg kifejezetten tetszik, hogy álló,plussz nemtudom majd ez az aiprotection mennyire lesz jó.
-
Kicsirics77
veterán
válasz woodworm #13796 üzenetére
annyi oka volt pusztán,hogy 14900.ft volt plussz a szállítás.(valakinek gondolom nem tetszett és ennyiért árulták,látszott,hogy fel volt bontva plussz a konfig is össze-vissza volt benne.)
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok, melóhelyen bent van az ac57u router, de random erldobálja a vezetékes hálózatot, erre a vasra létezik valami custom firm amivel megy is rendesen? vagy csomagoljam el a szekrény tetejére?
-
Kicsirics77
veterán
válasz nrg_52 #13878 üzenetére
nincs vele bajom alapvetően mert a wifi része atomstabil, csak a vezetékes szarakodik random.
max ha nagyon kell nyáron kint lesz a teraszon ott meg elég ha a wifit szórja..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
Asus RT-AC85P AC2400
Ez a router otthoni felhasználásra egy ac68 mellé 25 papírért jó választás???
Nyilván ez lenne a fő router..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz szaboi6512 #14022 üzenetére
Kifejtenéd röviden?
-
Kicsirics77
veterán
válasz Gubek-Einste #14025 üzenetére
Ez el is kerülte a figyelmem
-
Kicsirics77
veterán
válasz Gubek-Einste #14025 üzenetére
AX55 lett végülis,meglátjuk milyen lesz mint fő router, az ac68u meg megy node-nak az ac58u-val együtt,aztán így már a házban/udvaron mindenhol IS jó lesz majd.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Tomdriver #14065 üzenetére
pedig a pppoe lesz a megoldás kulcsa, de a telekom megoldásait nem ismerem, nálam upc/voda net jön kábelen, nálam dhcp van az ax55-ben.
nemtudom ez segít-e esetleg???
vagy esetleg ez[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
rtr-ac57u hulladék random 1 óra vagy 20 perc mikor milyen kedve van, eldobja a lan hálózatot, kissé kezd idegre tenni, van valami megoldás, hogy nem sz@r@kodjon, vagy ablak kinyit, és nagyívben kivág rajta.
telekom optikai net jön a céghez, és egy fő router mögött vagyok külön alhálózaton, ip címet dhcp oszt a fő router.
semmi más eszközzel nem szakad meg csak ezzel, már kipróbáltam más tipust asusból, és tp-linkeket is.
minden ötletet szivesen fogadok, ja dns kézzel beállítva másfél napig jó volt de most megint kezdte..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Intruder2k5 #14124 üzenetére
köszi, hajnal volt még rossz embernek válaszoltam.
-
Kicsirics77
veterán
-
-
Kicsirics77
veterán
válasz bigdady #14151 üzenetére
Nálam mikor az ax55 lett a fő router mindegyiket alaphelyzetbe kellett állítani és csak utána tudtam az ac68 meg az ac58-at hozzáadni,viszont akkor pillanatok alatt.
-
-
Kicsirics77
veterán
válasz bigdady #14157 üzenetére
Érdekes, nálam simán alahelyzetbe kellett rakni és pillanatok alatt hozzá adta mind a kettő klienst.próbáld meg úgy alaphelyzetbe állítani hogy belépsz a webes felületére annak amit hozzá szeretnèl adni.
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok, elörebocsájtom,hogy tök láma vagyok a vpn használatában és a beállításában is.
Illetve nem lenne baj ha bárhol vagyok az otthoni saját netem tudnám használni.
AX-55 routerem van jelenleg. Telefonos app-al elérem éppen, mert még jövö szerdáig nem tartózkodom otthon.
annyi kiegészítés,hogy böngészövel is elérem.[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
Múlthéten hozzájutottam egy 4G AC68U routerhez,kicsit nyögvenyelősen indult a beállítás meg a firmware frissítés,viszont azóta is teszi a dolgát rendben,miután manuálisan frissítettem a firmware-t, illetve mesh node lett.
-
Kicsirics77
veterán
-
-
Kicsirics77
veterán
Akinek ac68u routere van nézze már meg nekem,hogy a qos menüben van-e olyan almenű,hogy internet sebesség mérés.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Zsolt_16 #15187 üzenetére
Szerintem az apn automata legyen, nekem 4G-ac68u van de semmit nem kellett mókolni vele,mire beállítottam a routert bekapcsolás után már volt net, annyit csináltam hogy ha a wan kapcsolat kiesik akkor átvált 4G-re
-
Kicsirics77
veterán
válasz Intelligencs #15256 üzenetére
Szia, látom vágod ezt a vpn cuccot, ax55-ön be van állítva az ipsec de az openvpn-el nem boldogulok,
nekem a lényeg az lenne hogy otthon fut a routeren az openvpn szerver, telefonon az openvpn client-en keresztül netezek a saját otthoni ip címenröl, olyan helyen vagyok ahol nem szivesen használom a hálózatot.
látszólag csatlakozik de semmit nem érek el ha a telefonon fut az openvpn,természetesen az opvn.client fájl le van töltve a telefonra.
iPhone 13 iOS15.6
válaszod köszi elöre is..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz Intelligencs #15259 üzenetére
engedélyezve van, de mostmár be sem enged , lehet kezdem előröl mert kezd felb@szni agyilag
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok,használ valaki nordvpn szolgáltatást a routeren? Válaszokat előre is köszi. Az alany egy AX-55 lenne és jelenleg mesh csomópontként üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest