Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:50:55

LOGOUT.hu

                                  ASUS routerek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14364) blakey válasza esicyhun (#14359) üzenetére


blakey
titán

ha a fizikai ethernet portjaira USB3 Ethernet átalakítót teszek, akkor az USB-re kötött eszközön nagyon alacsony a sebesség. - ez számomra értelmezhetetlen, az ethernet portra minek átalakító? Nem USB-re csatlakoztatod az USB-ethernet átalakítót? Illetve nem inkább a boxra? A routerre is próbáltad? Ha igen akkor miért? A boxok kezelik az átalakítót és nem a router, én is használok ilyet pl. Fire Stick 4K Max-al, ami ugye csak egy mikro USB csatlakozóval rendelkezik, ami ráadásul áramot is továbbit, tehát egy multifunkciós port, USB2-n maximum 300Mbps érhető el, de az is tiszta körülmények között, valójában nálam a Stick-en 100-200Mbps és ez jónak mondható. CoreELEC boxon nem próbáltam, de ott is az OS kezeli a dolgokat.
Viszont, ha az AX86U után rakok egy switchet (vagy routert ennek használva (DHCP kikapcsolva, wifi off)), és ennek az ethernet portjaira rakom az USB3 Ethernet adaptert - ez nem világos, ugyanaz, mint előzőleg, miért kell oda adapter, miért akarsz USB3-ra átalakítani. Nem az eszközökre érdemesebb USB3-ethernet átalakítót használni?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.