Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aethel
aktív tag
válasz
frame120
üzenetére
Végül megérkezett a kis csodamasina

AUO B173HAN04.0 típusú panel van benne, ami IPS. Nagyon szépek a színei, a feketék is egészen feketék.Eddig 60 Hz kijelzőkön játszogattam kizárólag, valamiért bullshit-nek tartottam az egész Hz vadászgatás dolgot. Hát ég és föld. Kétlem hogy az ügyességem nőtt 3 nap alatt ekkorát(max az e-péniszem), multi fps címeknél sokkal könnyebb leadni 1-1 fejest, tisztán látom a célt és sokkal reszponzívabb minden. Amióta megvan a lapos, az asztalin egy percet nem játszottam pedig ott még a kakaó is több. Most muszáj lesz új monitorokat vennem

-
Aethel
aktív tag
válasz
frame120
üzenetére
Köszönöm a tapasztalattal vértezett válaszod, sokat segíthet nekem. Az én emlékezeteimben a TN panel elég botrányosan rossz színekkel operál illetve katasztrófális betekintési szögekkel is büszkélkedik. Nem volt még szerencsém ilyen mai modern TN panelhez, úgy gondolod hogy hozza egy belépő szintű IPS szintjét? Leginkább ez zavart úgy emlékszem: Rettenetesen fakó és fekete nélküli kép, ez maradt meg bennem.
Specifikációkban tetszik ez a SCAR 2, illetve teljesen beszippantott az RGB hype szóval csak ezen akadt fenn a szemem rendelés előtt. Egész pontosan ezt a típust néztem ki:
GL704GV..közben keresgéltem és ezt találtam: AHVA panel van benne, ami lényegében IPS, jól tudom?

-
wrc84
csendes tag
válasz
frame120
üzenetére
Sajna az elállás már nem megy, mivel jó ideje használatban van a készülék.
Amúgy ez a sercegés már kicsomagolás óta jelen volt üres járaton is. Este levettem az energifogyasztási sémánál a max processzor fogyasztást 99%-ra. Nem tudom lehet már fáradt voltam, de mintha eltűnt volna arra a fél órára. Majd ma jobban meghallgatom, meg elindítok rajta egy játékot. A ventillátor működésre pedig úgy tűnik egy fenti program segített. De ma lesz jobban idő megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- DUNE médialejátszók topicja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Androidos fejegységek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx