Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Verbatim, de írtam ide már ebben az ügyben. Csak akkor az volt a megoldás, hogy Ashampoo Burning Studio 9-cel írtam a sima dvd-ket, a Vista beépített írójával pedig a dupla rétegűeket. Azóta Windows 7 van fent, most is majdnem sikerült a beépített dvd írójával írni, a lemez lezárásánál dobta ki, hogy hiba történt.
Ha szervizbe adom akkor ezt meg tudják csinálni itthon vagy mindenképp megy külföldre és 3 hónapig nem is látom? Persze előtte mindent kipróbálok amit csak lehet...
Októberig garanciás.
Szerk: Ricoh duplarétegű még soha nem volt nálam, veszek 1-et és majd azzal is kipróbálom.
ááááááá neeeeeeeeeeee, most nézem, hogy philipset rendeltem
basszus, most dobjam ki az egészet?15db van még....előtte verbatim volt és azzal ment a dvd írás, igaz ott is csak a windows beépített írójával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
basszus, most dobjam ki az egészet?15db van még....
Pyttawrx