- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Hali
Nekem is kattog halkan a vinyóm elég sűrűn, de ez gondolom így van rendjén. Nekem egyébként az a Load/Unload Cycle Count 60 ezer körül jár, egyébként meg tökéletesen muzsikál. Ezek olyan értékek amik folyamatosan növekednek és maga a merevlemez monitorozza, így független bios-tól, op.rendszertől.
-
mrbego
aktív tag
Hali!
Barátnőm laptopja nemjó (még mindíg). A merevlemez bad szektoros lett, a kondíció 31%. A géphez linuxot adtak, de win xp-t tettem fel rá. Namost! Azt hallotta barátnőm valakitől (valami ismerős) hogy tegye vissza a linuxot, mert a szervíz nem fogadja így el. Egyébként telefonon beszélt már valami pesti központtal, és azt mondták hogy valószínüleg kikell cserélni a merevlemezt.
Szóval kérdem én, létezjet ilyesmi, hogy ha nem a linux avn rajta hanem a saját xp, akkor nem cserélik ki ... ?? Én személy szerint ezt ez nagy hülyeségnek tartom, de gondoltam megkérdezem.
Köszi! -
mrbego
aktív tag
Szia
Ez azért van, mert a weboldalak 99%-át még ma is 1024x768-as felbontásra készítik. A te kijelződ felbontása meg ugye jóval nagyobb, ezért a weboldalak többsége vagy a baloldalon lesz és jobbra nagy semmi, vagy középen, és akkor kétoldalt két kis semmi terület.
Megoldás, hogy nagyítod a weoldalakat. Explorerben (7 és 8) a jobb alsó sarokban van a nagyítás, Operában szintén, Firefoxban meg Ctrl+ (+). -
mrbego
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Igazából én valami futárra gondoltam, mert tavaly az enyémet (HP) vitték-hozták egy héten belül. Csak tegnap nem találtam garanciális szervizelésel kacspolatban magyar írást (telefonszámmal) az asus oldalán, de azóta már van valami. Majd jövő héten intézkedünk.
Valamint elég e nekik ez a hibajelenség a merevlemez cseréjéhez, vagy várnak vele míg kipurcan. -
mrbego
aktív tag
Hali!
Barátnőm laptopja (K50IJ) egy ideje vacakol, és ma már ugy indult (XP Pro) hogy konzisztenciát ellenőrzött, több szektort olvashatatlannak minősített. Miután ez lefutott nehez indult, de csak csak, megy valahogy. Sikerült feltenni egy HD sentinelt, ami 31 %osnak mondta a kondíciót, meg hogy ötven valahány hibás szektor van.
Na most kérdésem, hogy cserélik e garanciában ilyenkor a merevlemezt, vagy tovább kell még romlania? Asus honlapja elég ködös, egy konkrét linket tudna valaki adni szervízről, teelfonszám bármi?
Köszi -
-
mrbego
aktív tag
válasz
csaba2000
üzenetére
Hello.
Az asus honlapjáról kell letölteni és telepíteni a webkamera driver. Mert ugyan az xp alapból felismeri, de fejjel lefelé. A notebook honlapján többféle driver is van, nekem a Chicony féle működött.
A hang probléma meg lehet hogy egyszerűen megoldható a windows hangtulajdonságainál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx