Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

banuszzs

üzenetére
						telepíteni úgy szokás, hogy közben semmi sincs a notira dugva!
újraindítás csak akkor kell, ha kifejezetten kéri a rendszer az illesztő telepítése után!
oprendszer után chipset, vga, audio, utána már mindegy (bár vannak még előfeltételek, például wifi illesztő előtt wireless console...stb, de azokat az illesztő leírásánál külön jelzik!) - 

válasz

banuszzs

üzenetére
						szerintem mmeg pont az lesz a hiba, hogy sok illesztő hiányzik!
csak látszatra ismer fel/illeszt mindent az oprendszer, a gyártó-specifikus dolgok nem kerülnek illesztésre! például a chipset részlegben van olyan, hogy; amd high definition audio device, továbbá a vga és az audio illesztőkben is van olyan, amit az oprendszer illesztője nem tartalmaz!
a chipset, hang, video...stb illesztők mind tartalmaznak olyan speciális összetevőt, amit az oprendszer alapban nem tud megadni!
próbáld ki úgy, hogy a nulláról szépen sorban minden szükséges illesztőt felhúzol!
amúgy a hdmi kábel megfelelő? - 

revolver
aktív tag
válasz

banuszzs

üzenetére
						Szia!
Nekem K70IO van.A videókártya nekem nvidia,neked ati.Még atim nem volt ,de egyet megnézhetsz.
Nekem mikor csatlakoztatom a tv-hez,akkor a kép tökéletes,de a hanghoz át kell állítanom,hogy működjön:Vezérlőpult/Hang és ott át kell váltani a Realtek high definition-ról,Nvidia high defitionra,és akkor már egyből lesz hang a tv-n.Mint említettem két különböző gyártó gpu-ról van szó,de hátha ott te is tudsz valamit állítani (esetleg ez-.ATI Radeon HDMI).
üdv.
 - 

kisza25
félisten
válasz

banuszzs

üzenetére
						próbáld ki, de elvileg az utilityt feltudod rakni bármelyikre, bár konkrétan ez a prg lehet VGA függő
grizzly géza: innen le tudsz szedni mindent - 

zserrbo
aktív tag
válasz

banuszzs

üzenetére
						Ez az érdekes, küldenél hőmérséklet adatokat?
Remélem nem kell visszaküldenem a laptopot, már kicsúsztam a 8 napból.
Most is csak az alap dolgok mennek, torrent, firefox, wmp és 72 fok a proci.
Windows 7 64 bitet használok, ahol lehet natív 64 bites progikat telepítettem fel.A wifi és a numlock dolog engem is érdekelne.
 - 

válasz

banuszzs

üzenetére
						a hibák nem minden szériára igazak, és amelyikre mégis, ott is orvosolható a bios frissítésével, az időközben kiadott javított/friss illesztők felhúzával, és a rendszer megfelelő beállításával!
sok olvasás, és minimális hozzáértés szükségeltetik, aki ezzel sem bír, az bízza szakemberre, mert a gányolás után csak sírás lesz, hogy pocsék a noti - pedig nem... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Gumi és felni topik
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
 - Horgász topik
 - EAFC 26
 - iPhone topik
 - Nintendo Switch 2
 - Villanyszerelés
 - További aktív témák...

- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
 - SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
 - MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

amugy én nem találok bios frissitést az enyémhez lehet hogy nincs is ezt hogyan tudom meg...

Pyttawrx