Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

válasz w8pxyi #5593 üzenetére

Az aksihoz van hotfix, akár XP alá is. Ez általában helyre szokta hozni eme hibát.

Egyébként nálam is volt a hét végén egy F5SL noti. Pontosan nem tudom megmondani melyik verzió, pontosabban tudhatnám, csak nincs kedvem utánna nézni, ez volt bent: T7500-as CPU, 2GB Ram, ATI 3470 VGA

XP telepítés egy álom volt...ment mint a rakta, igaz a partíciók betüjelének kiosztásával nem voltam kibékülve, így kétszer telepíthettem, de átlag 25 perc alatt fennvolt rajt az XP.
    A driver-ek érdekesebben alakultak, beta változat van az Asus honlapján, igaz a VGA és még egy másik (már soha nem fog kiderülni) driver zip-je sérült volt, így azokat bebuktam.
    A VGA-t végül az asztali driver moddingolásával sikerült feltelepítenem, így ismeretlen eszköz sem maradt.

Összességében meglepően gyors kis masina, azonban a kijelzője fényes (kikapcsolt állapotban tükörnek is használható), de bekapcsolás után a megfelelő fényerőt kiválasztva nincs tükröződés.
    Hangja szinte semmi, de a wlan és bluetooth FN funkcióval történő kapcsolgatásával nem voltam kibékülve, így inkább maradt az olalsó kapcsoló, inkább kapcsolgattam együtt a kettőt.

Új hozzászólás Aktív témák