Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz
Kovács84
üzenetére
na megvolt az elsö félórás ismerkedés élöben a géppel.
Azt kell mondjam, egy álom. A gép maga brutál jól néz ki, és úgy is megy. A Vista Boot és leállás is iszonyat gyors meg úgy minden rajta. a tapipadja is nagyon jó, lehet, nem is fogok egerezni, bár a tapipad alatti gombok kattogása zavaró és nehézkes a nyomás, de magán a tapin is lehet, úgy meg kellemes. Egy dolgot nem találtam, de lehet, csak a Vista tréfált meg, az asztali ikonok óriásiak 1280x800 felbontásban is és nem tudtam levenni öket kicsire.
Meghajtani még nem sikerült, inkább csak ismerkedtem vele, meg majd csak jövö hét végén kapom meg véglegesre, szóval szétkinozni sem akartam tesztekkel meg játékkal, de utána meg fogom hajtani és majd irok még.
Hétvégi élményt meg várom itt szintén töled.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx