Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zeno94772

csendes tag

Kedves Asus tulajdonosok!
    Gondoltam megosztom veletek is hogy jártam a garancia szervizzel. Megpróbálok rövid lenni.
    Tehát adott egy Asus rog strix gl503vs-ei005t scar edition notebook. Ami egyik pillanatról a másikra kikapcsolt és úgy gondolta nem is kapcsol vissza. Futár jött elvitte majd másfél hét után jött is vissza. Azóta rendszeresen windows összeomlás és elsőre úgy tűnt, hogy a 16GB ram-ból csak 8-at ismer fel. De miután értesítettem a szervizt ők kérték hogy küldjek fotót a ram-ról illetve a bios-ról, majd jött a megoldás küldjem vissza újabb szervízre. Ekkor tűnt fel, hogy a ram-on nem ugyan az a sorozat szám szerepel ráütve a nyomtatott áramkörre, mint a ráragasztott címkén. A neten rákerestem a sorozat számokra és két memória modult találtam a sorozatszámok alapján. Az egyik sorozat szám alapján ami magára az áramkörre van sütve egy Samsung 8GB DDR4 2133MHz ram-ot találtam, a másik ami a címkén szerepel pedig egy Samsung 16GB DDR4 2400MHz ram-ot. Valaki volt-e már hasonló helyzetben, illetve nem-e tud valaki valami elérhetőséget az Asus-hoz ezt az elég nagy problémát jelezni, mármint ahol értelme is lenne?
    Válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák