- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Sziasztok!
Egy Asus UX305 Zenbookot szeretnék venni nettó 250k körül (bruttó 320k). Eredetileg m7 processzorral akartam, de kicsit elbizonytalanodtam, annyian leszólták az Core M platformot. Pedig a cpubenchmark.com-on és a cpuboss.com-on nagyon jól szerepel a többi modellhez képest, és sokkal kevesebbet fogyaszt.
A másik lehetőségem az i5 lenne, az viszont háromszor annyit eszik, és a benchmarkok alapján csak olyan 30%-kal gyorsabb. A kérdésem az, hogy érzésre mekkora a különbség? Nagyon lassú az m7? Csak böngészésre, filmnézésre és alap irodai dolgokra kéne. De nagyon fontos, hogy gördülékeny legyen, ne egy atomos netbookra emlékeztessen, és bírjon sokat az akksi! Akkuélettartamban egyébként mekkora a különbség az i5 és az m7 között?Még egy apróság: cikkszám alapján meg lehet mondani, hogy matt kijelzős-e? Sajnos tapasztaltam, hogy nem mindig lehet hinni a boltoknak e téren, és nem a csomag kibontásakor szeretném megtudni, hogy egy negyedmilliós tükröt vettem...
És még valami: Linux-kompatibilitással van valakinek tapasztalata? Linux lesz rajta, és szeretném előre tudni, hogy mi nem fog teljes funkcionalitással működni, ha van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest