Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hmmm1

aktív tag

Jajj ez naívság amit mondtok. A gép hardver elemivel nincs baj, sőt elég jó a kis 2 magos proci benne, meg a 4gb ramra sincs panasz. Hivatalos helyen adták. Mond nekik hogy miért adnak olyat akkor ami nem is létezik. Asus a fasz emiatt is szerintem. De mondom nem lényeg X541S van ráírva, magyar billes. Az 1-es kavart be de valójában ez X540S - olyan meg már van csomó helyen és kapható.
    Meg lett nézve, de fene se gondolta hogy iylen szar konstrukció és hogy ilyen kijelzőt tesznek bele. Egy 8 éves laptopnak jobb a képe, meg a színek :D Hát hol HD ez. Ráadásul Asus promó videói és mindenféle YT lett nézve, ott valahogy nemígy nézett ki. Egyedül a hang ami tök jó : D Legnagyobb gond mondom a kijelző, ha az nem ilyen lenne, meg a színek... Azért mert ez csak 100k-as laptop jobb esetben is még nem kéne ilyen trágyának lennie. 100k-ért már tudom hogy jobb laptopot veszel, csak max nem lesz ilyen "szép" kívülről, de hogy a képe jobb lesz és masszívabb az biztos. - Most mutattam valakinek, egyből amit észrevett hogy milyen silány a dvd meghajtó benne, már az a műanyag része. Mutatja a 8 éves laptopját, pedig az is műanyag... de mégis volt különbség jócskán és még nem is volt olyan hangos se. Mondom oké, ez a legkevesebb, engem pont ez nem érdekelne annyira.

Az meg hogy mti támogat meg mit nem, egy baromság, és a hülyéket megetetik vele. Meg a szar Win10-el. Mert ezt mondták nekem, részben idézem: aki a win95-t tudta kezelni az a 7-et is, de a 10-nél már minden másképp van, meg hogy néz ki. Bill gec*. Ami 25 éven keresztül működött azt cseszik el a .... -ók" És van benne igazság szerintem. Az kell hogy menjen rajta a net, office és a film, ehhez nem kell Windows 10. És ahhoz nem kell húh de nagy driver. Mert a VGA-t leszámítva max, MINDENT fel kellett vonla hogy ismerjen még egy 2009-es Windows 7 is. Ezt nem értem. Support ide vagy oda. Ja meg hogy a szokásos baromság telepítésnél, hogy még véletlensül se rakd fel a másik OS-t, ami nem 10. Még szeirntem a 8-al is a baja lenne. Meg hogy MBR UEFI/EFI baromság és hogy az már a retek hardver által nem támogatott (alap esetben) így simán nem tudsz rátelepíteni amit akarsz. Ez is egy baromság. Mire jó, minek kellett? Csak azért hogy rákényszerítsenek mit használj.

Új hozzászólás Aktív témák