Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIOS
tag
Amúgy érdemes lenne egy ASUS X552CL Intel Core i3 3217U 1.8 GHz 4gb 1600MHz-es notebookba beletenni + 8gb ramot? Ha igen akkor DDR3 vagy DDR3L? Mi a különbség?
-
BIOS
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Adott egy Asus X552C típusú notebookom amibe alapból 4 Gb memória van. Vettem mellé + 4Gb-os Kingston DDR3 1600MHz-es memóriát, így most összességében 8Gb memóriám van.
Nem tudom eldönteni, hogy 800 vagy 1600MHz-en megy?

-
BIOS
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hihetetlen! Újraindítottam a gépet már felismeri rendesen.
Viszont a HDD-ről csak a C-t formáztam le. Lehet valamiféle particionálóval egyesíteni a HDD-t? Vagy formáznom kellene? Elég sok adatom van már rajta és nem tudom egyenlőre hova másolni őket, -
BIOS
tag
Na tehát valamit sikerült állítanom. A következő a helyzet. Az alaplap HDD helyére betettem az SSD-t, optikai meghajtó helyére a HDD-t. Boot menübe az SSD-ről indúl a rendszer. Viszont a HDD-t valahogy nem akarja kezelni de biosba szerepel.
Mit rontottam el? Vagy mit kellene beállítanom, hogy működjön mind kettő?
-
BIOS
tag
Vagyis boot menübe bele tudok menni. Ott kellene állítanom valamit?
-
BIOS
tag
Szevasztok! Remélem jó helyre írok. Iszonyat nagy bajban vagyok! Van egy Asus X552C laptopom amibe vettem a héten egy Samsung 850 EVO 250Gb-os SSD-t+ egy beépítőkeretet amibe belehelyeztem volna a meglévő HDDmet. SSD-re feltettem egy Win 10-et ment is szépen vele. Most viszont boot menüből eltűnt minden. Nem indúl a gép! Help!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy játéknál miért tűnik lassabbnak 8Gb-al? Erre van magyarázat?

Pyttawrx