- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Cicero #26892 üzenetére
Hát a fene tudja.
Ha tényleg komolyan gondolod a CAD -et akkor én inkább valamilyen DELL munkaállomásban gondolkoznék. Azok ennél nehezebbek, de elég strapabíró és ami még fontosabb megfeleő hűtéssel ellátott gépek. Ennél annyira nem lennék biztos abban, hogy egy HQ procis gépet értelmes hőmérsékleten megtudna fogni. Csak rá kell nézni, mégy egy N/G szériás gépnél is vékonyabb és könnyebb és azok sem nagyon boldogulnak el egy igazi négymagos procival. Szóval a rendes hűtéshez kell hely a processzor függvényében.
4K meg szép dolog, de Windows még az fHD val is tud bohóckodni, ha úgy ítéli meg, hogy túl nagy a DPI. Én nem nagyon szeretem a laptop kijelzőjét bámulni, mert kicsi, egyszerűen hozzászoktam az évek alatt a 22''-os monitorokhoz.
-
konyi79
addikt
válasz
Cicero #26892 üzenetére
Nekem az elődje van (UX501JW), a hardware teljesen jó erre. Elmegy a dolog 8Gb-on is,, de a több jobb. Ha vonz a 4k vegyél olyat, de mobil eszközben jobban jársz még a fhd-val szerintem. Meg úgyis veszel majd egy nagyobb külső monitort mellé.
Viszont arra figyelj, mostanában hajlamosak tn panellel adni, azt messzire kerüld el!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Cicero #16721 üzenetére
Mármint a hálózati feszültségre 230V gondolsz? Igen, ha be van dugva, akkor is csinálja. (általában így használom)
A jelen beállítás szerint:
Merevlemezez kikapcsolása:
/Adja meg milyen hosszú tétlenség után kapcsoljon ki a merevlemez/
- Működés telepről: 10 perc
- Működés hálózatról: 20 percMegpróbálom a hálózat esetén 60 percre állítva, mi változik...
-
pvt.peter
őstag
válasz
Cicero #16700 üzenetére
Hát tlképpen szinte mindig úgy használtam, hogy hálózatról és akksi pedig mindig bent.
Egyszer aztán elkezdett narancssárga-zöld színnel felváltva villogni.
Most azt csináltam, hogy eszközkezelőben eltávolítottam ezt:
"Microsoft ACPI szabványnak megfelelő vezérlőmódú telep"
Majd kikapcsolás és kivettem akksit, majd újra be és bekapcsolás.
Azóta azt jelzi, hogy folyamatosan 100% -on van az akksi, akkor is ha lehúzom a hálózatról. -
Sanya
nagyúr
válasz
Cicero #16700 üzenetére
ez egyáltalán nem igaz, nem szabad hetente kisütni az aksikat. van benne elektronika, az majd megoldja.
a litium aksikat meg egyenesen TILOS kisütni, mert kisütéskor elromlik. (nem romolhat, hanem romlik. ez ellen van elektronika, de nem mindig véd.)
illetőleg ha sokszor meríted le teljesen, akkor max 100 töltési ciklust bír. és maxra töltve sem tudod elérni a korábbi maximális kapacitást.
szóval senki se süssön ki akkumulátort, senki se hagyja a telefonját első alkalommal 12 óráig a töltőn és senki se formázza le az akkumulátorát, mert ezek tévhitek, tönkreteszik az aksikat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest