Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
válasz
Benir8
üzenetére
Szia! Nem volt takarítva egyszer sem. Garanciás így nem nyúltam hozzá. Egyébként pátyolgatva volt végig a noti. Mindig asztalon volt használva, ágyban soha. Az enyém is lassan 2 éves. Még van kb másfél hónap garancia rá. Egyébként elégedett vagyok vele én is, ezt a ventizörgést leszámítva.
-
Benir8
senior tag
válasz
Benir8
üzenetére
Na meglett a paszta csere. Most már nincsen gond, jól hűti és többé nem megy 80 fok fölött a processzor hőmérséklete. Aki megcsinálta nekem azt mondta, hogy a gyári paszta nagyon oda volt száradva, alig bírta szétszedni.

Köszönöm aki segített nekem, ha másnak is ilyen gondja lesz akkor biztos, hogy egy friss paszta cserével lesz megoldható.
-
Soybex
őstag
válasz
Benir8
üzenetére
Újra kell pasztázni a laptopod. Nekem is ez volt, gyárilag az asus egy vacak minőségüt rak rá. Laptopszalonban a karbantartásnál ezt is megcsinálják neked. Plusz a meleg alapba nem tesz jót a laptopnak, nekem is ugyan ilyen gépem van. Gta mostanában amióta meleg van random ledob 60 fps-ről 5-8fps-re. De csak ennél van ilyen gondom. Fallout 4 highon tökéletes 2 óra játék után. Ugyan ez a helyzet a Rocket league-vel és a Shadow Mordorral is

-
-
válasz
Benir8
üzenetére
nyílván számít az is valamit, de ez akkor sem normális. Ott nagyon melegszik a procid, 86fok volt a max az már sok és azt is csak órajelvisszavétellel tudta. Ja és a gpu terhelés ilyenkor csak az integráltra vonatkozik, neked ott van még a dedikált, ami nem volt terhelve, ami extra hőt termel.
vagy megvárod a szeptembert, de játékra nem tudod használni, vagy hamarabb meg kell nézetni.
-
válasz
Benir8
üzenetére
csak összehasonlításképp az enyémen így néz ki, látszik, hogy a turbóból visszavesz 2.3ghz-ra, de nem 600-ra:
Azt, hogy az gáz nagyon. Ahogy látod folyamatosan droppol az órajel 600mhz-ra. Túlmelegszik a proci. Próbáld meg a biost frissíteni, hátha abban toltak ki limitet, újra kellene pasztázni, meg kitisztítani hátha megoldja. Annak az órajelnek tükörsimának kellene lennie vagy csak ritkán leesnie. -
-
Raruh
tag
válasz
Benir8
üzenetére
Én heatspike-ra tippelnék, de nincs tapasztalatom a géppel.
Itt arra gondolok, hogy komolyabb feladatnál(pl pályarész betöltése) felszökik a hőmérséklet a határérték fölé ami miatt egy kis időre trottyol(throttling) a gép.Cáfoljatok meg nyugodtan, én erre gondolnék első körben, de ne legyen igazam.
Másik tipp: nem tudom milyen merevlemezed van, de ha jól emlékszem anno a Lenovo Yoga széria topikjában hasonló problémákra találtak egy megoldást, ahol a hdd valamilyen energiatakarékos beállítását kellett offolni.
Ha a hőmérsékletet monitorozva nem látsz 90 fölötti értéket, keress utánna ennek a megoldásnak az Y topikban
-
Tzoltan21
tag
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Benir8
üzenetére
Hogy a rákba etetsz meg egy K501-ben annyi ramot? Nincs is olyan erős a gép (pontosabban a VGA), hogy annyira felhúzd a GTA-t, hogy ennyit egyen. Hasonló hardveren játszottam én is és rengeteg maradt még, nem fut sok minden a háttérben aminek nem muszáj? Hátha azok bezárásával megspóroljátok a bővítés összegét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most megint nem csinálja a laptopom ezt a fagyást...Bár azóta mióta kivettem az akksiját és csak hálózatról nyomom. Bár ez nem biztosíték, mert van, hogy 2-3 napi semmi fagyás aztán BUMM... 

Pyttawrx