Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Sziasztok!
Lassan már egy éves lesz az N550JK-m, és bár a végletekig meg vagyok vele elégedve, néhány apróbb furcsasággal találkoztam, amivel kapcsolatban kérném a tapasztalataitokat:A kijelzőn az utóbbi időben figyelmes lettem két halvány barnás szürkés sávra ami -szerencsére- csak fehér háttérnél látszik, körülbelül 2-3cm vastag, asszimetrikus, mindkét függőleges szélén, kb mintha valami folyás lenne.
A másik, hogy a böngészősáv irdatlan gyorsan "beég", ha bezárom a Chrome-ot akár 10-20 perc böngészés után, a keresősáv tisztán kivehető például a 8.1-es win startképernyőjén.
Egy idő után eltűnik.
Ezek mennyire normális jelenségek?A Wifivel akadt még némi problémám, nevezetesen elég gyengén veszi a jelet.
Olvasgattam utána, írtak olyat, hogy a TP link routeremet nem szeret(het)i, ezért azt cseréltem egy egy Asusra.
A helyzet ugyan normalizálódott, de most is sokkal gyengébb, mint pl a telefonomon azonos helyen.
WiFi driver cserét javasoltak még néhány helyen, de az ott megakadt, hogy pl az eszközkezelő Realtek WiFi adaptert jelez, azonban a support oldalról letöltött realtekes drivert telepítve hibát dob, miszerint nem Realtek adapter van a gépbenAmúgy ez az i5 4200H-val szerelt variáns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest