Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterson_

addikt

Sziasztok!
    Lassan már egy éves lesz az N550JK-m, és bár a végletekig meg vagyok vele elégedve, néhány apróbb furcsasággal találkoztam, amivel kapcsolatban kérném a tapasztalataitokat:

A kijelzőn az utóbbi időben figyelmes lettem két halvány barnás szürkés sávra ami -szerencsére- csak fehér háttérnél látszik, körülbelül 2-3cm vastag, asszimetrikus, mindkét függőleges szélén, kb mintha valami folyás lenne.

A másik, hogy a böngészősáv irdatlan gyorsan "beég", ha bezárom a Chrome-ot akár 10-20 perc böngészés után, a keresősáv tisztán kivehető például a 8.1-es win startképernyőjén.
    Egy idő után eltűnik.
    Ezek mennyire normális jelenségek?

A Wifivel akadt még némi problémám, nevezetesen elég gyengén veszi a jelet.
    Olvasgattam utána, írtak olyat, hogy a TP link routeremet nem szeret(het)i, ezért azt cseréltem egy egy Asusra.
    A helyzet ugyan normalizálódott, de most is sokkal gyengébb, mint pl a telefonomon azonos helyen.
    WiFi driver cserét javasoltak még néhány helyen, de az ott megakadt, hogy pl az eszközkezelő Realtek WiFi adaptert jelez, azonban a support oldalról letöltött realtekes drivert telepítve hibát dob, miszerint nem Realtek adapter van a gépben:F

Amúgy ez az i5 4200H-val szerelt variáns.

:R

Új hozzászólás Aktív témák