Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szegim

csendes tag

Heló!
    Most egy 5 éves PB laptopom van, most kezdett elavulni, de nagyon durván. Mármint úgy értem, hogy most kezdett el rajta meglátszani, például az, hogy a Mozilla folyton lefagy, vagy akármit akarok rajta csinálni, rögtön az van, hogy "nem válaszol" és csak a bekapcsoló gombbal tudom mindig újraindítani. [link]ez lenne az. Most pedig új laptopot szeretnék venni, egy Asus-ra esett a választásom. ASUS X555LB-XO070D [link] A használati célok: játék, videószerkesztés néha napján, minden napos használat, internet, stb. Ahogy elnéztem benne a hardvereket, a PB-nél fényévekkel jobb, és az idei Fifát is akár lazán vinné, ahogy összehasonlítottam a gépigényekkel a hardvereket. Szerintetek? Esetleg van valami tapasztalatotok ezzel a laptoppal kapcsolatban? Bírná 5 évig, mint a PB? Megéri az árát? Véleményem szerint elég jó az ár-kínálat aránya... Még az érdekelne, hogy miért szidják ennyire az X555 szériát? Maximum 180 ezer forint értékben szeretnék vásárolni, és a hardvereket megfelelőnek érzem a célokhoz...

Új hozzászólás Aktív témák