- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrónius
aktív tag
-
teptep
őstag
Nem! Nálam nincs így! Nekem a zsanér szakadt ki a fedélből! Másnak is van így?

Én is azt hiszem, hogy kb 6 éve vásároltam. Egész pontosan 2018.11.26. A bolti lista, illetve a számla szerint: ASUS VIVOBOOK S14 (S410UA-BV964T). A burkolat aljára S410U felirat van szitázva. De az Aida szerint az alplap: X411UAS. Ennek megfelelően a legfrisseb BIOS: X411UAS.300, 2019.04.17. Nálad nincs hasonló kavarás? Amúgy az ASUS Precision Touchpad driver mindkettőnél ugyan az. De különbség van az ASUS keyboard hotkey driver(ATK Package) driverben, ami például ki-be kapcsolja a tapit.Aida: Alaplap neve ASUSTeK COMPUTER INC. X411UAS
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
Akkor nem kell készülni erre. A HDS ugye HDD-re íródott progi, ami nyilván jó SSD-re is, de egy 87%-os SSD nem ugyanaz mint egy 87%-os HDD. Az értékamit látsz teljesen normális és nem utal meghibásodásra.
DE! legyen bármi is, a fontos adatokról legyen mentés legalább 3 helyen, ez mindentő függetlenül kell. [link] Nyilván ha nem ennyire komolyan van a mentés de külső meghajtón mindig legyen 1pld. -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
cs.zs.
veterán
-
FattyDove
őstag
-
draco31
veterán
-
Necc
addikt
Ellenőrizd le a hardware ID-t (bár ez AMD, a logika ugyanaz: [link] (intel vendor id 8086)), ha az megegyezik a gyárival, akkor próbáld meg manuálisan kicsomagolni (vagy keresd ki hova csomagol ki ideiglenesen), és úgy ráerőszakolni a drivert: jobb klikk VGA-ra -> update driver -> browse computer -> let me pick -> have a disk -> kitallózod a kicsomagolt drivert, *.inf fájlt keress, itt egyezteti össze a vendor és device ID-kat, ha van találat felmegy. Ha nincs találat megpróbálhatod szerkeszteni az *.inf fájlt, ésszel!
Ha a gyártó nem nyúlt bele a hardverbe (pl. HP régen imádta a system+vga biosokat összemosni így ez nem működött) akkor fel kell hogy menjen a driver.
Rendszerhelyreállító USB legyen kéznél a balesetek elkerülése érdekében.
-
GoodSpeed
addikt
Akkor viszont marad a régi driver. Mondjuk elvileg új OS verzióval jön az is, de a 7100U esetében még a Windows 10 ami támogatott
Más:
Így teheted gyorsabbá a játékokat a Windows 11-en - PC World
Kikapcsolva ennyit jelent:
Mondjuk csak kíváncsiságból kapcsoltam ki
Meg a tesztek erejéig. -
GoodSpeed
addikt
Helló!
Úgy látszik, hogy ez Gamer kategóriában engedélyezett, mert ott elég durva lenne, ha blokkolná alapból a frissítést...
Viszont nekem van HP laptopom is, ami nem gamer... és mégis megy... bár az is igaz, hogy volt tiszta telepítés is. Javaslonám Neked, hogy csinálj tiszta telepítést 0-ról. -
Joker88
őstag
-
Joker88
őstag
sajnos ez sem nyerő.
ahogy írtad,megcsinálva,de semmi --> [kép]
[#34460 azbest] :
na ez frankó
és ilyenkor mit lehet tenni?
[#34457 Pyttawrx] : kikapcsoltuk.. de semmi. -
azbest
félisten
-
azbest
félisten
-
draco31
veterán
Közben frissitettem, eszembe jutott, hogykorábban is furcsálltam, hogy X411-ként hivatkozik rá a BIOS valamiért.
Most WIN telepitést akartam, nem is tudom miért.
Letöltöttem, elindítom rendszergazdaként, kéri a resit, újraindul, semmi.
Inditom megint, látom hogy a C/drivers mappába rak valamit. megnézem, ott a frissitő, meg pár dolog még mellette. Kéri a resit a telepitő, megint megkapja, ismét semmi. Drivers mappa üres.
Akkor ismét indítom a frissitőt, resi kéréskor kimásoltam a fájlokat pendrive-ra, és megcsináltam manuálisan bios-ból.
Ennek a Win alóli frissitőnek így mi értelme?
Régen másik gépnél, nem emlékszem mi volt az, elindítottam az ilyen telepítőt, és az meg is csinálta rendesen. -
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
valeno
tag
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
draco31
veterán
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
hito
nagyúr
-
--ka
senior tag
-
--ka
senior tag
-
hito
nagyúr
Na ennyi előnye van olvasatomban a MacOS-nek. Ott működik minden, mint a parancsolat, legjobb tudomásom szerint nagyon ritkák az ilyesfajta anomáliák. De igazából nem nagy magic, hiszen néhány eszközre kell biztosítani a rendszer stabil működését, windows-nál meg 678 csillió asztali, meg mobilkomponensekre kell optimalizálni. Lehet, hogy az Apple belebukna abba, amit a Microsoft-nak kell végig csinálnia.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Köszi, megnézem.
--ka: ha nem feltétlenül tudod megerősíteni, attól még így van
Nézd meg a Zenbook Pro Duo drivereit az Asus honlapján. Ez a forma és ez a metódus, mint amit leírtam. Vajon jól van ez így? Szerintem nem. Nézz meg egy Thinkpad feldriverezését, vagy akár az imént említett senkiházi GPD módszerét. Az van jól, ez pedig méltatlan egy ilyen volumenű gyártótól. -
draco31
veterán
-
Bazsi1987
őstag
-
Andris_2
aktív tag
-
mondeo61
tag
Igen az én ASUS 750JK -l így jártam, bekapcsolás után egy fél óra múlva dobálta le a netet. Utána kikapcsoltam, mert egy szakfolyóiratban olvastam, hogy laptopoknál nem jó bekapcsolni főleg SSD-s meghajtóknál. Továbbá gondom volt a a régebbi intel WI-Fi driverekkel, akkor töröltem. Most a 20.60.0 PRoSet jól megy 1,5 hónapja. De lehet WIFI driver probléma is, próbálgatni kell a driverek között. Szóval lehet sokrétű probléma is. Jelenleg a gyorsindítás kikapcsolva, legfrisseb PROSet és WIFI driver fent és megy hibátlanul. Türelemjáték sajnos.
-
mondeo61
tag
-
YASKATIR
senior tag
Nekem X411UN van es ez az eddigi legjobb laptop, amim volt. Konnyu, kicsi, baromi jo a kijelzo (szerintem, de ez mondjuk FHD IPS), jo az ujjlenyomatolvaso illetve a hattervilagitas is. Ami meglepett, hogy a hutes is rohadt jol meg van csinalva (ahhoz kepest, hogy teljes mertekben el van rejtve a hokivezetes) 2-3 ora Fortnite utan egyaltalan nem melegszik ott a laptop, ahol a kezed van.
Arra figyelj, hogy on-board memoria van a gepekben es nem mindegyik szeriaban bovitheto. Nekem szerencsem volt, mert a X411UN-ben (4GB rammal jott az enyem) van egy ures DDR4-es foglalat, de a tiedben lehet nem lesz
-
HoaryFox
őstag
-
HoaryFox
őstag
Most vagy te fogalmaztál kacifántosan vagy én nem értem

Halott akksival nem is nagyon szabad használni a gépet, főleg, hogy valószínű nem közvetlenül használja a hálózatból felvett energiát, hanem akkor is az akksiból veszi ki az elektronokat, a hálózati töltő meg közben tölti az akksit.
Ha hülyeséget mondtam, lőjetek le

-
alfa20
senior tag
-
alfa20
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg a tesztek erejéig.
na ez frankó

Pyttawrx